reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Kanady jestescie????

U nas pogoda tez do luftu... W piatek jakies 5° bylo, w sobote 8° w niedziele nawet z 15... W poniedzialek obudzilam sie z przejmujacym bolem gardla, laskotaniem w uszach i duszacym suchym kaszlem. Twarda bylam i na body combat jeszcze poszlam. Wczoraj i dzis zadna sila mnie z domu na cwiczenia wygnac w stanie nie byla. Nie cierpie chorowac.
Moglabym byc chora, gdybym miala swiety spokoj, gdyby ktos ugotowal mi rosolek, poglaskal czasem po glowie i nie zawracal mi glowy swoja prezencja, pojawial sie tylko na dzwiek dzwoneczka...

reklama
hejka dziewczynki:-)

Ale fajnie ze mozecie sie spotykac kiedys codziennie pywalam w tym parku gdzie sie spotkalyscie mieszkalam zaraz na przeciwko :tak:

troszke cieplej juz ale i tak mam dosyc juz tej pogody wszystkie pgorki mi pomarzly dobrze ze chociaz male zdrowe:-)

Zielona no wlasnie dostalam zaproszenie od nich na ta konferencje mowisz ze potrzeba jakies srodki na poczatek??? a na czym to dokladnie polega tez sie naty tym zastanowialam bo szukam czegos co mozna by bylo z domu robic,umuwilam sie juz z nimi na ta video conferencje ale jeszcze nie dotarlam he he bo tak sie balam ze to jakas sciema ...:-)

Beata, generalnie kupujesz produkt za iles tam, placisz co miesiac abonament w jakiejs tam wysokosci - zalezy od tego jaka wersje kupujesz i sprzedajesz dalej. Zapraszasz znajomych na konferencje i zwykle ktos kupi, bo to fajne narzedzie.
Od kazdego sprzedanego produktu dostajesz jakies tam wynagrodzenie. POlega to na systemie binarnym - wiec troche rozni sie od systemu Oriflame czy Avon.

ooo wiec na tej zasadzie kupujesz i uplyniasz dalej,,hmmm wlasnie szukam czegos male ida obie od wrzesnia na caly etat do szkoly ja ma nadzieje zrobic jakis kurs i chcialam znalesc cos doryczogo ,,,no zobacze :-)dzieki Zielona:tak:

U nas duchota niemozliwa a jutro ma byc jeszcze gorzej:zawstydzona/y:

Hej
Usmiechnieta jak ona lubi w tym siedzonku to ja tak woz,nie wszystkie maluchy lubia w gondolce.Happy baby happy mom.
Kana jak Mariczka ,przeszlo jej,jak Ty te upaly znosisz?
Zielona jak tam w Ottawie,chyba tez ladnie i upalnie??Dla mnie kazdy upal lepszy niz zimno :))
Pozdrawiam serdecznie.

Aj Pestka Mariczka od wczoraj popoludnia goraczkuje i co jej zbije to max 4 godzin i wraca....juz nie mam siły...cała noc nie spałam, robiłam jej okłady, siedziałam z nia wiadomo jak to z dziecmi....tak mi jej strasznie szkoda....patrze na nia i rycze, bo juz mi nerwy puszczaja, stresuje sie strasznie..... nic wiecej poza goraczka jej nie jest, ale teraz np jakias godz temu miala 39,8....no masakra...wiesz policzki czerwone, oczka swiecace.... dobrze,ze pije....ciagle do niej zagladam....jeszcze konczy nam sie nurofen, mam nadzieje,ze do rana starczy..... stres straszny....

A ja pogode znosze, jakos....w nocy najgorzej, bo nie chce cały czas miec włączonego conditionera....a goraco masakrycznie....ale jakos daje rade....

Modle sie tylko ,zeby niuni raz dwa przeszło.....

Mam nadzieje,ze u Was jakosl epiej i bez choróbsk.....

Kana a Tylenol probowalas,na mojego Lukaszka dzialal bardziej niz advil,jakos advil tak nie zbijal mu goraczki???Biedna ta twoja krolewna mala,szkoda dziecka no i ty tez to przezywasz.Ja bym dala jeszcze jeden dzien jak nie przejdzie to do lekarza.Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej.

Zdrowka!

U nas pogoda szalona. Tydzien temu 5-8°, a w ostatnich dniach ponad 30°... Oczywiscie przyplacilam to jakas infekcja, ktora rownie niespodziewanie zniknela jak pojawila sie. Upal mnie rozwala. Na dwor nie da sie za bardzo isc, w domu ukrop... Mam mordercze zapedy. Nie ja jedna. Naukowcy wykazali, ze wraz ze wzrostem temperatury, rosnie liczba morderstw.
Dzis na szczescie nieco chlodniej.

Aj mamuski witam niedzielnie...

Dzisiaj jakby lepiej... ostatni raz dostała Mari o 1 w nocy Paracetamol i dopiero teraz okolo 14 Nurofen,bo znowu jej podchodziła temperaturka....na szczescie nocke przespała slicznie.... miała chlodno w pokoiku, do tego robiłam jej okłady i pod łydki włozyłam te wkłady do kulera ( sorki za taka pisownie) zawiniete w recznik i spała cudownie....nad ranem przyszła do nas i w koncu ja tez sie troszke przespałam....

Je nawet, bawi sie i wygłupia z nami, wiec mam nadzieje,ze to coś powoli odpuszcza.... jak nie jutro pojedziemy do lekarza....

Pestka widzisz Tylenolu jeszcze tutaj nie mialam.....na advilu sie zawiodłam strasznie 8 hours relief i dupa po 2-3 godzinach goraczka wróciła...;/
To polski nurofen działa na Mari najlepiej...ale w starskim brak, karpaty tez nie maja....lipton straszny...:(

Cieszy mnie tylko ,ze troszke sie ochlodziło....:))) jeden plus....

Zielona....trzymaj sie z dala od nozy i innych ciezkich kuchennych przedmiotów:p hahaha

reklama
Kana, Mari pewnie zlapala jakiegos wirusa, a na wirusy niewiele sie da poradzic. Normalnie najlepiej na goraczke naprzemiennie podawac paracetamol i ibum (nie wiem co w Kanadzie odpowiada ibumowi), bo to leki przeciwgoraczkowe z innych grup, dzieki czemu mozna podawac je czesciej i nie obciazaja watroby ani zoladka. No i niska temperatura otoczenia :tak: Bedzie dobrze.

Do góry