reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Kanady jestescie????

Usmiechnieta GRATULACJE:-):-):-)Usciskaj malenstwo od nas:-)

Ja szczepilam Viktorie dodatkowo na Rotav,,,jak miala 8 miesiecy wyladowala przez niego w szpitalu na tydzien pozaatym wysoka temperatura prowadzi niej do dreszczy goraczkowej wiec wolalam chociaz troszke temu zapobiec niestety odziedziczyla podatnosc na ten virus po mamie:( w kazdej ciazy grype zoladkowa mialam raz przynajmniej i to z bardzo ciezkim przebiegiem....moze lapie tak czesto bo nie mam woreczka zolciowego??sama nie wiem....

reklama
Pestka ja tez chce juz wiosne:))))) prosze!!!!

Chcialabym juz pochodzic na spacerki, poopalac buziola na laweczce.....ahhhhh jeszcze troszke kochane jeszcze troszke:)

A poza tym my mamy sie ok, malutka w brzusku kopie niesamowicie, pol weekendu spedzilismy nad wyborem imienia i ....i nic....
Mariczka szaleje z wujkiem.... nie jest zle.... chociaz dwie sprzeczki juz zaliczylismy.....:sorry2:

Ale to i tak nie jest zle jak na nas.....

ok kochane milego dnia:****

u Was tez tak wieje??????

Hej dziewczynki:)

U nas znow niesamowicie zimno i ma spasc jeszcze sporo sniegu,,,no zwariowac mozna:-(wczoraj bylismy na przedstawieniu na lodzie Disney on ice tanczyly wszystkie ksiezniczki z bajek a male sa wlasnie na ich etapie wiec zachwycone byly znalazlam bilety gdzies po przecenie wiec wcale drogo nie wyszlo:):)

Kana my mielismy taki problem z wybraniem imienia z obydwiema corciami he he Viktoria do konca miala byc Julcia za zgoda z obydwu stron ale jak mala wyskoczyla z brzuszka i zaczela lobuzowac z Julci stala sie Viktoria bo to imie o stokroc mi do niej pasowala,,,,Gabrysia miala byc Madzia ale ze troszke przeszlam w czasie ciazy z nia maz powiedzial ze zostwaia wybor imienia tylko mnie w nagrode:)a najlepsza sytucja byla w szpitalu mialam fajna polozna taka mloda Polke i to wlasnie ona uparla sie ze to musi byc Gabrysia powtarzala to mz kazdym razem jak przyszla nas odwiedzic nigdy nie myslalam nad tym imienieam a tutaj zaraz mi sie spodobalo no i zostala Gabrysia ha ha.

Np idziemy troszke porzadki zrobic a poznie po Vike do szkoly milego dnia :):):-)

U nas zimno... Rano -18° bylo, a teraz juz tylko -5... Zapisalam sie na fitness, bo ostatnie miesiace popchnely mnie w ramiona wszystko rozumiejacej nutelli i mi sie sporo przybralo... No to bede dygac :tak:

Hej hej,oficjalnie dolaczylam do grupy zasmarkanych i kaszlacych,mam juz serdecznie dosyc tej pogody i tych przeziebien bleeee.No to juz ponarzekalam.
Kana a Ty jak sie czujesz,kompletujesz powoli rzeczy dla Malenkiej??
Jak twoj brat juz sie zadomowil,znalazl jakas fuche??Jak Malenka sie urodzi przydalby sie ktos do pomocy przede wszystkim zeby Mariczke troche zajac.
Zielona ponoc to normalna zima w Ottawie minus 18 nawet zimniej niz w Montrealu.
No wlasnie ciekawe jak sie czuje Usmiechnieta i jej Malutka????Dziewczyna zajeta pelna para ,kazdy musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji:))))

hej..

U naste pogoda barowa dalej zimno pada snieg z deszczem wieje...ech szkoda gadac nic sie nie chce dobrze ze chociaz na razie wszyscy w domu jako tako zdrowi,,, tez juz nie mozemu sie doczekac sloneczka,bylysmy wlasnie z Gabrysia polazic po krzakach w poszukiwaniu bazi he he znalazlysmy jakies co prawda marne ale sa:-)bedziemy robic palemki na niedziele:

Pozdrawiamy:-):-)

reklama
Zdrowka dla niedomagajacych.

U nas niby nieco lepiej. Wczoraj znow nas zasypalo, a ja wybralam sie na zakupy, na nogach, hehehe. Spocilam sie jak nieboskie stworzenie, bo szlam szybko coby nie zamarznac... No i chyba mi posluzyl taki marsz, bo dzis czuje sie lepiej... Nawet poszlysmy z mloda do klubiku. Kostka sie wyszalala, pozniej przez godzine wyla ze zmeczenia, a teraz bajki oglada.
Mialam zaczac smigac na fitness, ale chyba zaczne od poniedzialku. No i zalapalam sie na promke jakas, bo w goodlife fitness nie pobierali oplaty czlonkowskiej i pierwszy i ostatni tydzien za darmo... No i wyszlo na to, ze za miesiac bede placic mniej niz w YMCA i w dodatku zajecia, ktore mnie interesuja sa rano, czyli nie bedzie problemu z Koska...

Do góry