reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii Północnej

widzialam i slyszalam przerazajace opowiesci co tam sie dzieje w Belfascie ale to juz inna historia.

moze jak bedziesz gdzies w poblizu Bangor to bysmy mogly sie poznac ...pozdrawiam i zycze powodzenia z mieszkaniem :-)

reklama
Akurat mieszkaliśmy w takim miejscu gdzie dochodziło do ataków, dzięki "wspaniałym" polskim kibicom musieliśmy się w kwietniu przeprowadzić w inne miejsce, na szczęście już mamy spokój :tak:No cóż, w tym roku mamy rok przeprowadzek, jedna już zaliczona i jeszcze pewnie jedna nas czeka :-) Oby już osiąść w jednym miejscu, bo mam dość pakowania i rozpakowywania gratów, niby się wydaje, że niewiele tego jest, ale jednak się troszkę tego nazbierało ;-)

Już mogę się pochwalić bo wiem co będzie;-)
Będzie synuś:-)
Na początku nie chciał się ujawnić,był bardzo nieśmiały ale cierpliwość popłaca:cool2:
Maleństwo jest bardzo ruchliwe nawet pielęgniarka miała problem wszystko sprawdzić bo tak się kręcił a teraz tylko kopie mamusie;-)
Teraz myśle nad imieniem bo nie mam pojęcia jakie...:rolleyes2:
Ja również chętnie się spotkam ale póki co jeszcze pracuje więc może być ciężko teraz ale piszcie może coś się uda wykombinować
Pozdrawiam Joanna

Czesc babeczki!!
Quati... gratuluje synusia:)) , u mnie mial byc syn trzy razy i sa trzy dziewczyny (haha), widze ze my mieszkamy w sumie niedaleko siebie 30 min drogi moze kiedys uda sie nam spotkac:)
kacha-wawa... wiecie juz cos na temat przeprowadzki dlugo sie czeka na takie mieszkanie?
martisza...gdzie ten Bangor jest?
Pozdrawiam:))

Czesc babeczki!!
Quati... gratuluje synusia:)) , u mnie mial byc syn trzy razy i sa trzy dziewczyny (haha), widze ze my mieszkamy w sumie niedaleko siebie 30 min drogi moze kiedys uda sie nam spotkac:)
kacha-wawa... wiecie juz cos na temat przeprowadzki dlugo sie czeka na takie mieszkanie?
martisza...gdzie ten Bangor jest?
Pozdrawiam:))

bangor jest nad samym morzem, na zachod od belfastu- jakies 12 mil ,
teraz zaczynam sobotnie wycieczki do balfastu bo moja corka zaczyna w ta sobote szkole polska- juz mi sie odechciewa jak tylko pomysle o tym zatloczonym belfascie( bez urazy dla tych co tam mieszkaja )

hej kochane... slyszalam ze w uk jesli nie okresla plci dziecka na usg tto polozna moze okreslic po ,,omacku''... o tak sie zastanawiam w ktorym tygodniu ciazy polozna wam powiedziala plec i czy sie sprawdzilo??

Monia my pierwszą propozycję mieszkania dostaliśmy po niespełna 2 tygodniach czekania, ale musieliśmy odmówić, bo mieszkanie było w dzielnicy radykalnych protestantów. Teraz mamy przyznaną lokalizację z katolickiej dzielnicy i nie mam pojęcia ile będziemy czekać.
Sandrahaha nie wierzę w rozpoznawanie płci po omacku :tak: U mnie na skanie w 15 tygodniu dzidzia nogi rozłożyła i siusiaka brak :-D Lekarka nie powiedziała wprost, że dziewczynka, ale się tylko uśmiechała i wszystko było jasne :-)

Czesc kobitki!!!;-)
Mieszkam nie daleko Derry ,i mam nadzieje ze jest ktos z moich okolic,i morze spodkamy sie kiedys na kawce i ploteczkach :tak::tak::tak:.
A co do tego usg to w prawdzie bylo rok temu ,ale ja dowiedzialam sie ze to bedzie dziewczynka na pierwszym skanie ,i sie sprawdzilo :happy2:.

Witam wszystkie mamuski z Irlandii Polnocnej!!!
Tez sie melduje..sorki ze dopiero teraz,ale lepiej pozno niz wcale...Ja mieszkam w Belfascie.
pozdrawiam :))

reklama
Do góry