reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii Północnej

witam wszystkie obecne i przyszle mamay!!!
mam na imie Paula i jestem mama 3.5 letniego synka a teraz czekam cierpliwie na kolejne malenstwo w maju... mieszkam obok Belfastu jakies 10-12 mil w Dromore...pozdrooo

reklama
Witam mamy z północnej irlandii fajnie wiedzieć,że jest więcej mam z Omagh:-)i fajnie by było spotkać się kiedyś na spacerku z pociechami:blink: Pozdrawiam

fajnie by bylo z Wami sie spotkac. :-) ja bede czesciej zagladala na forum. i fajnie ze chociaz nas jest tyle na tym forum z Irlandii polnocej :tak:. dla mojego maleg wychodza kly jest nie do wytrzymania mam nadzieje ze wyjda mu jak najszybciej bo mozna oszalec:-). a tak poza tym moj synek Krystianek jest strasznym alergikiem, i szukam alergologa dla malego moze wiecie cos na temat alergologa????

reklama
Witam Mamuśki z Irlandii Północnej
Ja również tutaj aktualnie mieszkam dokładnie w Coalisland wcześniej w Dungannon.
Czekam z utęsknieniem na moje pierwsze szczęście a w poniedziałek moze się dowiem czy to córeczka czy synek:-)
Pozdrawiam

Do góry