reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z HARLOW lub okolic.

Niusia_83

Lipcowa Mamusia Victora
Miasto
Harlow, UK
Witam wszystkie obecne i przyszle Mamusie!
Jestem szczesliwa mama 7 miesiecznego Victora. Szukam osob z Harlow lub okolic. Byloby milo, spotkac sie na kawke czy ploteczki;-) pojsc razem z naszymi pociechami na spacerek.

Mam nadzieje ze troche nas bedzie na tym watku.

Pozdrawiam

reklama
Witam serdecznie,

Mam pytanko dotyczące ginekologa/poloznej w Harlow. Zrobilam test i dowiedzialam sie wlasnie ze jestem w ciazy:). Szukam informacji gdzie najlepiej sie udac w Harlow by uzyskac skierowanie na badania itd. Pozdrawiam serdecznie

Ania

Hej ja tez wlasnie szukalam mam z Harlow bo spodziewam sie dzidzi i chetnie spotkalabym sie na kawke i na wspolne spacery z maluchami :)) Tym bardziej ze ja do Harlow wprowadzam sie za 2 tygodnie i kompletnie nikogo nie bede znala. To jest moj mail princcesa@wp.pl Pozdrawiam

moze troche nie na temat, bo ja w Harlow nie mieszkam, ale mieszkalam przez rok - fantastyczne miasteczko jak dlam nie :-) Mieszkalam w Church Langley (autobus bodajze 10 tam jezdzil :-)) i nie ma tygodnia zebym troche jednak nei tesknila za zyciem tam :-)

Zycze Wam zebyscie tam byly szczesliwe :-)

moze troche nie na temat, bo ja w Harlow nie mieszkam, ale mieszkalam przez rok - fantastyczne miasteczko jak dlam nie :-) Mieszkalam w Church Langley (autobus bodajze 10 tam jezdzil :-)) i nie ma tygodnia zebym troche jednak nei tesknila za zyciem tam :-)

Zycze Wam zebyscie tam byly szczesliwe :-)

Witam,
ja wlasnie mieszkam w Church Langley i zgadzam sie ze miasteczko jest super.
Szkoda ze juz tu nie mieszkasz, bo widze ze nasze dzieci prawie w jednym wieku:tak:

Pozdrawiam

Witam, od 2 tygodni mieszkam w Harlow (3 minuty od stacji Harlow Town)
Mam 2 letnią córeczke...mam pytanie odnosnie przedszkola w harlow najlepiej polskiego...moze ktoras mama wie??;) pozdraiwam:-)

reklama
Witam serdecznie!
Ja mieszkam w Harlow od prawie roku, mam 2 letnią córeczkę. Chętnie się do Was przyłączę :)

sabrrrina polskiego przedszkola w Harlow nie ma, takie maluszki jak Twoja niunia mogą chodzić ale odpłatnie, kiedy skończy 3 lata przysługuje jej darmowa 2,5 godzinna sesja. Ja ze swoją małą chodzę na sure start jak chcesz do dam Ci namiary :)
Pozdrawiam wszystkie emigrantki!

Do góry