reklama
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
hejka ja teraz przenioslam sie na northfields,bliziutenko do West ealingu wiec z checia sie spotkamy jakosWitam Dziewczyny :-)
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmi dlatego tez musimy same spacerowac i to tak troche nudnawo
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko
Tajchi
Fanka BB :)
Dziewczyny a tak w ogóle to jak to jest z załatwieniem przedszkola?
Wiem ze u nas na Greenford muszę najpierw zapisać małego i potem czekać na miejsce,ale w zasadzie nie mam pojęcia jak to zrobić i do którego przedszkola iść,mogę sobie wybrać jakie chce,nie ma rejonizacji??
I jeszcze kiedy się kobitki spotykacie w okolicy Greenfordu??? też bym się wybrała
Wiem ze u nas na Greenford muszę najpierw zapisać małego i potem czekać na miejsce,ale w zasadzie nie mam pojęcia jak to zrobić i do którego przedszkola iść,mogę sobie wybrać jakie chce,nie ma rejonizacji??
I jeszcze kiedy się kobitki spotykacie w okolicy Greenfordu??? też bym się wybrała
Hej dziewczyny.
Za kilka tygodni czeka na s przeprowadzka do Londyny gdzieś w okolicach Hanwell.. Mam dwie córeczki 3 i 2 lata. Podpowiedzcie gdzie mogę z nimi fajnie spędzić czas? może jakieś play grupy w okolicy, nie koniecznie polskie. A może któras z mam ma ochotę na spotkanie przy kawie z dzieciakami?
Za kilka tygodni czeka na s przeprowadzka do Londyny gdzieś w okolicach Hanwell.. Mam dwie córeczki 3 i 2 lata. Podpowiedzcie gdzie mogę z nimi fajnie spędzić czas? może jakieś play grupy w okolicy, nie koniecznie polskie. A może któras z mam ma ochotę na spotkanie przy kawie z dzieciakami?
Hej Julita ja jestem z Greenford i mam 6tygodniowa coreczke troszke za mala na zabawe z twojmi coreczkami ale jesli masz ochote to mozemy umowic sie na jakis spacerek z dziewczynkami zawsze to razniej a co do play grupy to jest jakas na ealingu ale niestety nie wiem dokladnie gdzie
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Julita - ja mieszkam bardzo blizutko Elthorne Park na Hanwell(moze 15min mam) wiec zapraszam na kawke!A gdzie dokladniej na Hanwell sie przenoscicie?Blizej West Ealingu czy Ealing Hospital?Mam core 3latka i malenka 6mcy,wiec poszaleja razemHej dziewczyny.
Katarzyna my się przeprowadzamy w okolice Greenford Av. Kiedyś tam mieszkaliśmy i tam chcemy wrócić ze względu na znajomych i szkołę do której chcę Hanie wysłać. (Hobbayne ewentualnie Brentside ). Póki co jestem w Polsce bo nie możemy nic ciekawego wynająć tak żeby dla dzieci też było wygodnie. Mam nadzieję że to już potrwa niedługo. Jak już będe na miejscu to dam znać i bardzo chętnie się spotkam. Pozdrawiam
Wybrałaś już szkołę dla swojej córeczki?
Ew chętnie spotkam się na kawe jak już będe na miejscu.
Wybrałaś już szkołę dla swojej córeczki?
Ew chętnie spotkam się na kawe jak już będe na miejscu.
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Moja mala juz jest zapisana do Filding i od stycznia prawdopodobnie tez bedzie tam w przedszkolu a narazie chodzi prywatnie.Przeprowadzilismy sie tez ze zgledu na szkole.bo sprawedzalismy kilka i ta jest super
Anetka_444
Początkująca w BB
czesc dziewczyny Jestem Aneta mam coreczke ktora ma juz 17 miesiecy i ma na imie Amelka, mieszkamy na Hanwell (niedaleko lidla) jesli macie ochote na kawke albo spacerek ja zawsze bradzo chetnie pozdrawiam!
reklama
Podziel się: