reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

reklama
Witam Dziewczyny :-)
Mam na imie Aneta mieszkam na West Ealingu, moja coreczka Amelka ma 9 miesiecy, chcialysmy sie do was dolaczyc poniewaz nie mam podobnie jak niektore z was nie mam kolezanek z dziecmi :) dlatego tez musimy same spacerowac i to tak troche nudnawo :)
Amelka lubi inne dzieci bardzo sie cieszy jak widzi jakas inna malutka istotke, dlatego moze kiedys jakos umuwimy sie na jakis scacerek :-)
pozdrawiam cieplutko :)
hejka ja teraz przenioslam sie na northfields,bliziutenko do West ealingu wiec z checia sie spotkamy jakos:tak:

Dziewczyny a tak w ogóle to jak to jest z załatwieniem przedszkola?
Wiem ze u nas na Greenford muszę najpierw zapisać małego i potem czekać na miejsce,ale w zasadzie nie mam pojęcia jak to zrobić i do którego przedszkola iść,mogę sobie wybrać jakie chce,nie ma rejonizacji??:zawstydzona/y:

I jeszcze kiedy się kobitki spotykacie w okolicy Greenfordu??? też bym się wybrała

Hej dziewczyny.
Za kilka tygodni czeka na s przeprowadzka do Londyny gdzieś w okolicach Hanwell.. Mam dwie córeczki 3 i 2 lata. Podpowiedzcie gdzie mogę z nimi fajnie spędzić czas? może jakieś play grupy w okolicy, nie koniecznie polskie. A może któras z mam ma ochotę na spotkanie przy kawie z dzieciakami?

Hej Julita ja jestem z Greenford i mam 6tygodniowa coreczke troszke za mala na zabawe z twojmi coreczkami ale jesli masz ochote to mozemy umowic sie na jakis spacerek z dziewczynkami zawsze to razniej a co do play grupy to jest jakas na ealingu ale niestety nie wiem dokladnie gdzie

Hej dziewczyny.
Za kilka tygodni czeka na s przeprowadzka do Londyny gdzieś w okolicach Hanwell.. Mam dwie córeczki 3 i 2 lata. Podpowiedzcie gdzie mogę z nimi fajnie spędzić czas? może jakieś play grupy w okolicy, nie koniecznie polskie. A może któras z mam ma ochotę na spotkanie przy kawie z dzieciakami?
Julita - ja mieszkam bardzo blizutko Elthorne Park na Hanwell(moze 15min mam) wiec zapraszam na kawke!A gdzie dokladniej na Hanwell sie przenoscicie?Blizej West Ealingu czy Ealing Hospital?Mam core 3latka i malenka 6mcy,wiec poszaleja razem:tak:

Katarzyna my się przeprowadzamy w okolice Greenford Av. Kiedyś tam mieszkaliśmy i tam chcemy wrócić ze względu na znajomych i szkołę do której chcę Hanie wysłać. (Hobbayne ewentualnie Brentside ). Póki co jestem w Polsce bo nie możemy nic ciekawego wynająć tak żeby dla dzieci też było wygodnie. Mam nadzieję że to już potrwa niedługo. Jak już będe na miejscu to dam znać i bardzo chętnie się spotkam. Pozdrawiam
Wybrałaś już szkołę dla swojej córeczki?
Ew chętnie spotkam się na kawe jak już będe na miejscu.

czesc dziewczyny :) Jestem Aneta mam coreczke ktora ma juz 17 miesiecy i ma na imie Amelka, mieszkamy na Hanwell (niedaleko lidla) jesli macie ochote na kawke albo spacerek ja zawsze bradzo chetnie :) pozdrawiam!

reklama
Czesc dziewczyny:)julita jak bedziesz na miejscu to daj znac to napewno sie z Toba spotkam:)Anetka ja mieszkam na Greenford i mam 6 tygodniowa coreczke jesli masz ochote to mozemy sie spotkac ja moge zawsze podijechac na Hanwell:)

Do góry