reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Greenford

aha...a co do playgroups to nie bardzo sie orientuje, ale podobno na ealing common sa jakies spotkania polskich mam z dziecmi wiec moze to cos podobnego, wybieralam sie tam jutro z jedna znajoma a w sumie nie znajoma bo to mialo byc nasze pierwsze spotkanie, ale jej maluch ma wysypke i niewiadomo czy pojdziemy.. :)

reklama
:happy:aha...a co do playgroups to nie bardzo sie orientuje, ale podobno na ealing common sa jakies spotkania polskich mam z dziecmi wiec moze to cos podobnego, wybieralam sie tam jutro z jedna znajoma a w sumie nie znajoma bo to mialo byc nasze pierwsze spotkanie, ale jej maluch ma wysypke i niewiadomo czy pojdziemy.. :)

:happy:aha...a co do playgroups to nie bardzo sie orientuje, ale podobno na ealing common sa jakies spotkania polskich mam z dziecmi wiec moze to cos podobnego, wybieralam sie tam jutro z jedna znajoma a w sumie nie znajoma bo to mialo byc nasze pierwsze spotkanie, ale jej maluch ma wysypke i niewiadomo czy pojdziemy.. :)

Hej, Ja mieszkam na Perivale, mam 11 miesiecznego synka Adasia. Chetnie przylaczylabym sie do fajnej playgroupy lub poznala inne mamy. My codziennie spacerujemy w Pitshanger Park, ktory jest bardzo fajny. Ale nie mam nic przeciwko innym parkom;). Super że przed nami wiosna i lato:) pozdrowienia

Ostatnia edycja:
Ja w Londynie bede juz za 16 dni mam nadzieje ze wiosna mnie przywita ;-):tak::-)Mieszkam dokladnie na Whitton Av.Ciesze sie na wspolne spacerki moja maruda tez napewno liczy na nowe znajomosci;-):-)

No to jak z tymi spacerkami? :-) Pogoda sie usmiecha do nas? Moze jakis maly picnic albo spacerek na hustawki? Pozdrawiam

Witam wszystkir mamy...
Jestem mama 8 tyg. coreczki.Mieszkam blisko Greenford centrum.Z mila checia spotkam sie z mama lub w grupie:-).Serdecznie pozdrawiem

reklama
Proponuje konkretna date ustalic po swietach...ja bede miala teraz gosci wiec troszke nie bedzie jak sie spotkac no i Wielkanoc...
Zgadajmy sie w tygodniu po swietach. Ktore mamunie chca sie dolaczyc? Pozdrawiam :-):-):-)

Do góry