reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z Grecji?

reklama
witam

dziewczyny nie wiecie czy w okolicach Aten jest jakis aquapark, albo blizej Nafplio:confused: jedziemy we wrzesniu do Tolo koło NAfplio z naszym maluchem i jestem ciekawa czy jest coś w pobliżu:confused:

pozdrawiam

Mamy już książeczkę małej z IKA i odwiedziliśmy trzech lekarzy
oczywiście w celu sprawdzenia, który nam pasuje :)
Na szczepienie jesteśmy umówieni na wtorek, lekarz do którego idziemy przyjmuje prywatnie oraz w ramach kontraktu z IKA, wszystko zależy o której godzinie przyjdziesz ;)
Dzięki temu szczepionka będzie za darmo, gdyby nie był z IKA kosztowałoby to 50 euro a tak za te pieniążki pobuszujemy po Jumbo
pozdrawiam:laugh2:

Mam nadzieję, że teraz już będzie z górki:-)
a nie orientujesz się czy według nowego kalendarza szczepień
szczepionka na pneumokoki jest obowiązkowa czy nadal zalecana?
Idziemy na szczepienie za trzy tygodnie i zastanawiam się czy za
Prevenar zapłacę 100% ceny, 25% czy też będzie w całości refundowany?

Pozdrawiam:-)

ja dosyć późno zaczęłam z IKA szczepić, wcześniej wszystko płaciłam ,
ale o ile pamiętam Prevenar jest refundowany ( i dosyć drogi),
zapytam w aptece jeszcze :tak:

reklama
zajrzałam do książeczki IKA:-)
Prevenar,Varilvix,Meningitec(chyba już wycofali,zastępowany Neisvac-iem)-
refundowane

Infanrix.Priorix nie jest refundowany

Do góry