alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Hej :-) Fajnie, ze sie odezwalas :-) Ciekawa jestem jak Ci bedzie w Alexandrii na stale. Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolona.. Ja bym oszalala w tym tlumie ludzi i glosnej muzyce ;-) Moze zawitam do Alexandrii w przyszlym roku to sie spotkamy. Aaaaaaa tam jest taka grupa europejek, zon Egipcjan, podobno fajne babki. Mialam sie z nimi spotkac ostatnio ale wiesz jak to jest... Ciotki, wujki, kuzyni, wesela i ani sie obejrzysz a juz trzeba wracac ;-)
Moj malz do Pl wcale nie przyjechal bo zgubil paszport przed samym wyjazdem, gamon jeden :-( co do przeprowadzki na stale do PL to tfu tfu przez lewe ramie ale jeszcze dluuugo , dlugo nie a raczej nigdy. To kraj totalnego absurdu, fajnie pojechac na wakacje ale zyc na stale NIE!!!
Buziaczki dla maluszka i powodzenia w spelnieniu wszystkich planow xxx
Moj malz do Pl wcale nie przyjechal bo zgubil paszport przed samym wyjazdem, gamon jeden :-( co do przeprowadzki na stale do PL to tfu tfu przez lewe ramie ale jeszcze dluuugo , dlugo nie a raczej nigdy. To kraj totalnego absurdu, fajnie pojechac na wakacje ale zyc na stale NIE!!!
Buziaczki dla maluszka i powodzenia w spelnieniu wszystkich planow xxx