reklama
ewa72
Mama Maciusia
Hej.Ja rodzilam w zeszlym roku we wrzesniu w NMH na Holles street.
igusia ze szkoly rodzenia nie kozystalam,ale wiem,ze proponuja.Kolejki jak w kazdym szpitalu.Po porodzie wypisuja w najszybszym terminie.
Pozdrawiam
igusia ze szkoly rodzenia nie kozystalam,ale wiem,ze proponuja.Kolejki jak w kazdym szpitalu.Po porodzie wypisuja w najszybszym terminie.
Pozdrawiam
S
sandrulińska
Gość
igusia do szkoly rodzenia nie chodzilam , bo mieszkalam 100 km od dublina w arklow i byla w szpotalu tylko raz na usg a wszystkie wizyty mialam w przychodni w arklow z poloznymi i lekarzami z nmh takze nigdy w zadnej kolejce nie czekalam
jedzenie dobre:-) kawka ciastko po porodzie;-) tutaj to norma a w polsce nawet sobie majtek nie mozesz wlozyc po porodzie tylko nogami sciskasz pampersa ani razu do mnie zaden facet nie zagladal do srodeczka w sumie fajnie same babki a jak urodzilam w polsce to dobe po porodzie 15 chlopa sie nademna pochylalo wszystko proponuja tak jak wszedzie tu odrazu i znieczylenie i gaz ;-) chociaz nie wiem ktora babeczka umie dychac z rurki podczas skurczow nic noe nie bede juz nic mowic bo sie przestraszysz o ile wogole mozna porod dobrze wspominac to tak no w nmh bylo ok;-)
jedzenie dobre:-) kawka ciastko po porodzie;-) tutaj to norma a w polsce nawet sobie majtek nie mozesz wlozyc po porodzie tylko nogami sciskasz pampersa ani razu do mnie zaden facet nie zagladal do srodeczka w sumie fajnie same babki a jak urodzilam w polsce to dobe po porodzie 15 chlopa sie nademna pochylalo wszystko proponuja tak jak wszedzie tu odrazu i znieczylenie i gaz ;-) chociaz nie wiem ktora babeczka umie dychac z rurki podczas skurczow nic noe nie bede juz nic mowic bo sie przestraszysz o ile wogole mozna porod dobrze wspominac to tak no w nmh bylo ok;-)
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Możesz,możesz,jasne,że możesz ale chodź na wątek Mamy z Irlandii bo tu piszemy mało i sporadyczniehej
jestem mama z dublina a dokladniej z tallaght
mam dwoch synkow: dawid 4 lata rodzony w polsce i nathan 6 miesiecy rodzony tutaj w coomb,
i pytanie czy moge sie przylaczyc do waszego grona?
AsienkaM1986
mama Zuzi
hej, no pewnie ze mozesz dolaczyc, wiecej piszemy na mamy z irlandii, jest tam nas wiecej bo z calej wyspy
hej
jestem mama z dublina a dokladniej z tallaght
mam dwoch synkow: dawid 4 lata rodzony w polsce i nathan 6 miesiecy rodzony tutaj w coomb,
i pytanie czy moge sie przylaczyc do waszego grona?
hej............. A z jakiej czesci Tallaght jestes??
Bo ja tez z Tallaght
reklama
Kat_zuk
Mama Brajanka
Hej czy są tu mamy chętne na wspólne spacery lub kawkę Z okolic Tallaght.Mam 2 letniego synka któremu brakuje towarzystwa no i jego mamie tez.mieszkamy w okolicy Tallaght
Podziel się: