Dzieki. Wlasnie do nich dzwonilam. Pow mi, ze leczenia kanalowe to 3 wizyty (150, 150 i 100 euro). Czyli jeszcze nie tak najgorzej. A powiedz mi, zadowolona jestes?aga2010- ja zaczęłam leczenie kanałowe i jak dotąd dwie wizyty kosztowały mnie 270 i jeszcze jedna, ale to juz chyba w Polsce. Ja bylam u doktora Baranowskiego na Smithfield D7, tel 0851024218 do recepcji- Polska przychodnia lekarska:-)
reklama
wiesienka123
mama Asi
tak,mnie bolal ten zab juz od dluzszego czasu,a teraz jak reka odjal, tylko ten lekarz gadula
mnie "dopiero" od kilku dni, ale to i tak o kilka za duzo. ide w pon bo teraz na urlopie jest. Mam nadz, ze bede zadowolona...tak,mnie bolal ten zab juz od dluzszego czasu,a teraz jak reka odjal, tylko ten lekarz gadula
aga2010 nie mam pojęcia jak jest tutaj z cenami u dentysty ale zawsze możesz zadzwonić i sama się zapytać Tu masz stronę do:
1.) Medicusa: Prussia Street, Dublin 7 tel: 01 86 86 121 - Medicus - strona główna
2.) Polskiej Przychodni: 340a North Circular Road., Phibsborough, Dublin 7 tel: (01) 83 000 44 - Polscy Lekarze w Dublinie, Polski Ginekolog, Stomatolog, Polska Przychodnia Lekarska
Osobiście ginekologa i pediatrę polecam w Polskiej Przychodni, jeśli chodzi o GP to byłam tylko w Medicusie i przy kolejnej ciąży zmienię na tego z Polskiej przychodni bo ten mi nie odpowiada.
1.) Medicusa: Prussia Street, Dublin 7 tel: 01 86 86 121 - Medicus - strona główna
2.) Polskiej Przychodni: 340a North Circular Road., Phibsborough, Dublin 7 tel: (01) 83 000 44 - Polscy Lekarze w Dublinie, Polski Ginekolog, Stomatolog, Polska Przychodnia Lekarska
Osobiście ginekologa i pediatrę polecam w Polskiej Przychodni, jeśli chodzi o GP to byłam tylko w Medicusie i przy kolejnej ciąży zmienię na tego z Polskiej przychodni bo ten mi nie odpowiada.
wiesienka123
mama Asi
Ja z polskiej przychodni bylam tylko u ginekologa i polecam:-)
ewa72
Mama Maciusia
Witaj Aga.Ja u stomatologa bylam w EMC.Bylam zadowolona,ale skasowali za bzdure jak za zboze.
Manija
Mama sierpniowa'09
Ja chodze do Dr. Mariankowskiego w EMC, bardzo mily czlowiek i leczy super, ale kanalowe rozlozyl mi na 6 wizyt kazda za 150 euro, wiec to troche za duzo :-(. Zeba dokonczylam w Polsce. A teraz mam 2 kolejne do zrobienia (po ciazy mi sie tak posypaly) i nie mam wyjscia, pojde do Mariankowskiego, bo narazie sie do Polski nie wybieram.
iggymama
kwietniowa mama"08
hey Dziewczyny
Zadko bardzo do was zaglądam, ale mam informacje która może was zaciekawić:
Na South Circular Road dwa razy w tygodniu, tzn poniedziałki i czwartki od 10.30-12.00 jest ,Mothers & toddlers group, .
Jest świetnie, dużo dzieci i mam rożnych narodowości, wiec można podszkolić angielski itp.
Dla Mam jest kawa i herbata oraz coś słodkiego dla maluchów, mnóstwo zabawek i miła atmosfera. Nie widziałam tam żadnych polskich mam wiec zapraszam
Zadko bardzo do was zaglądam, ale mam informacje która może was zaciekawić:
Na South Circular Road dwa razy w tygodniu, tzn poniedziałki i czwartki od 10.30-12.00 jest ,Mothers & toddlers group, .
Jest świetnie, dużo dzieci i mam rożnych narodowości, wiec można podszkolić angielski itp.
Dla Mam jest kawa i herbata oraz coś słodkiego dla maluchów, mnóstwo zabawek i miła atmosfera. Nie widziałam tam żadnych polskich mam wiec zapraszam
Witam, w tym watku odzywam sie po raz pierwszy, bo baaardzo rzadko jestem na babyboom od kiedy pracuje, szczerze to od ostatniego razu minelo pare miesiecy, a glownie udzielalam sie w watku wrzesniowych mam 08' .
Mam na imie Basia i jestem mam 15 miesiecznej Mai.
zawitalam po raz kolejny na babyboom, poniewaz, wiem ze mozna znalezc tu rozne ciekawe i przydatne informacje, a wlasnie poszukuje m.in na temat przedszkoli w D22, nie koniecznie polskich. Wiec, jesli ktoras z mam ma jakies porady, adresy to bede wdzieczna ]
A co do postu poprzedniczki to jestem strasznie zainteresowana! Co prawda w poniedzialki pracuje, ale czwartki mam wolne i z przyjemnoscia wybiore sie na to spotkanie. Zabiore ze soba kolezanke z coreczka. Moja Maja nie ma kontaktu z dziecmi, planuje zapisac ja do przedszkola ale wczesniej chcialabym sprawdzic jak odnajduje sie w grupie innych maluchów i to różnojęzycznych.
Pozdrawiam;-)
Mam na imie Basia i jestem mam 15 miesiecznej Mai.
zawitalam po raz kolejny na babyboom, poniewaz, wiem ze mozna znalezc tu rozne ciekawe i przydatne informacje, a wlasnie poszukuje m.in na temat przedszkoli w D22, nie koniecznie polskich. Wiec, jesli ktoras z mam ma jakies porady, adresy to bede wdzieczna ]
A co do postu poprzedniczki to jestem strasznie zainteresowana! Co prawda w poniedzialki pracuje, ale czwartki mam wolne i z przyjemnoscia wybiore sie na to spotkanie. Zabiore ze soba kolezanke z coreczka. Moja Maja nie ma kontaktu z dziecmi, planuje zapisac ja do przedszkola ale wczesniej chcialabym sprawdzic jak odnajduje sie w grupie innych maluchów i to różnojęzycznych.
Pozdrawiam;-)
reklama
zuska85
Aktywna w BB
spotkanka napewno super szkoda ze tak daleko jak mam tluc sie autobusem z moja "szałaputką" to mi sie odechciewa ;p
Podziel się: