reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
No ogródek by się przydał..
Ja mam wspaniały i duży więc w razie czego zapraszam do siebie :tak:
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.. ale mamy piękna pogodę.. tylko na forum coś dalej pustawo..
Pozdrowienia dla wszystkich Pań i dzieciaczków :-)

Hej Zachara:), mieszkam na balby, niedaleko sainsburiego, jesli kojazysz:). Fajnie by bylo sie spotkac, bo dobija mnie to siedzenie w domu ble...Ile twoj maluszek ma lat? (miesiecy?) i gdzie mieszkasz tak wogole? Pozdrawiam

Oczywiście, że kojarzę :) mam tam nawet dwie koleżanki, również z dzieciaczkami. Ja mieszkam hmmm niedaleko "Rhythm & Booze" :p też Balby ale bardziej w stronę autostrady, jeśli ktoś nie kojarzy :) A moje słoneczko ma 9,5 miesiąca :)

witam MamaHelenki...no teraz to już musimy się spotkać, ja też całymi dniami siedzę w domu z synkiem. W październiku Kuba kończy 2 lata. Aaaa i great news... WYNAJĘLIŚMY DOMEK NA BALBY!!! Jestem przeszczęśliwa. Co prawda przeprowadzka dopiero 10 lipca ale już się ciesze. Domek ok ma salon dużą kuchnie , łazieneczke i dwie sypialnie. Ogródek jest dość mały i zabetonowany ale na szczęście to blisko parku także bardzo chętnie się spotkam z mamami:) także czekajcie tam na mnie:)

GRATULACJE sarenka13101988 ;-)
W takim razie do zobaczenia w parku! Musimy się jakoś konkretnie umówić.. ja zazwyczaj wychodzę z małą na spacerki około 10 i 16 :)
Pozdrawiam :-)

NOOOOOOOOOOO
Nareszcie mamusie z Doncaster ożyły :D
Ja do Sainsburrego mam 2 minuty od mojego domku :p
A spaceruję z córką w różnych godzinach ,ostatnio bywa,że od rana do wieczora spacerujemy :) Także można się któregoś dnia umówić,bo po co mamy się mijać wózkami i każda ma się błąkać sama :p
A Zachara ma fajny ogródek-potwierdzam, więc jak coś wpraszam się Kochana na jakiegoś grilla :p Mam nadzieję,że nie będzie padał deszcz jak ostatnio ;) :p
Fajnie, ze sie odezwalyscie :)
Ile to mozna siedziec w domu z dzieckiem i przy garach :p??

reklama
Dokładnie powinnyśmy ruszyć z jakąś kampania "mamy od garów won!" Bardzo chętnie się spotkam. Ja z Kubą tak wychodzę też ok 10, potem on idzie spać i wstaje o 15 także 16 oczywiście pasuje super:). Tylko my dopiero 10 lipca;(.... No ale może mój mężulek da się przekonać do wcześniejszej przeprowadzki... Wiecie co tak teraz wpadłam na pomysł, że może powinnyśmy sobie meetingi urządzać hmmm?? Jeżeli siedzimy w domu to raz w tyg u każdej mamy na zmianę się w domu spotkać. Każda coś przyniesie ciasto czy kawka i ploty;p;p...co Wy na to mamuśki??

Do góry