Zachara83 dzieki też mam nadzieję, że coś znajdziemy. Dzisiaj byliśmy oglądać jeden domek na cross bank ale ogród nie ma trawy tylko kamienie...no cóż szukamy dalej...
reklama
No ogródek by się przydał..
Ja mam wspaniały i duży więc w razie czego zapraszam do siebie
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.. ale mamy piękna pogodę.. tylko na forum coś dalej pustawo..
Pozdrowienia dla wszystkich Pań i dzieciaczków :-)
Ja mam wspaniały i duży więc w razie czego zapraszam do siebie
Powodzenia w dalszych poszukiwaniach.. ale mamy piękna pogodę.. tylko na forum coś dalej pustawo..
Pozdrowienia dla wszystkich Pań i dzieciaczków :-)
MamaHelenki
bla bla
Witam. Od niedawna mieszkam w Doncaster i mam 2 letnia córke. Fajnie by bylo poznac tu jakies mamy z dziecmi
MamaHelenki
bla bla
Hej Zachara, mieszkam na balby, niedaleko sainsburiego, jesli kojazysz. Fajnie by bylo sie spotkac, bo dobija mnie to siedzenie w domu ble...Ile twoj maluszek ma lat? (miesiecy?) i gdzie mieszkasz tak wogole? Pozdrawiam
Oczywiście, że kojarzę mam tam nawet dwie koleżanki, również z dzieciaczkami. Ja mieszkam hmmm niedaleko "Rhythm & Booze" też Balby ale bardziej w stronę autostrady, jeśli ktoś nie kojarzy A moje słoneczko ma 9,5 miesiąca
witam MamaHelenki...no teraz to już musimy się spotkać, ja też całymi dniami siedzę w domu z synkiem. W październiku Kuba kończy 2 lata. Aaaa i great news... WYNAJĘLIŚMY DOMEK NA BALBY!!! Jestem przeszczęśliwa. Co prawda przeprowadzka dopiero 10 lipca ale już się ciesze. Domek ok ma salon dużą kuchnie , łazieneczke i dwie sypialnie. Ogródek jest dość mały i zabetonowany ale na szczęście to blisko parku także bardzo chętnie się spotkam z mamami także czekajcie tam na mnie
początkująca_mama
Początkująca w BB
NOOOOOOOOOOO
Nareszcie mamusie z Doncaster ożyły
Ja do Sainsburrego mam 2 minuty od mojego domku
A spaceruję z córką w różnych godzinach ,ostatnio bywa,że od rana do wieczora spacerujemy Także można się któregoś dnia umówić,bo po co mamy się mijać wózkami i każda ma się błąkać sama
A Zachara ma fajny ogródek-potwierdzam, więc jak coś wpraszam się Kochana na jakiegoś grilla Mam nadzieję,że nie będzie padał deszcz jak ostatnio
Fajnie, ze sie odezwalyscie
Ile to mozna siedziec w domu z dzieckiem i przy garach ??
Nareszcie mamusie z Doncaster ożyły
Ja do Sainsburrego mam 2 minuty od mojego domku
A spaceruję z córką w różnych godzinach ,ostatnio bywa,że od rana do wieczora spacerujemy Także można się któregoś dnia umówić,bo po co mamy się mijać wózkami i każda ma się błąkać sama
A Zachara ma fajny ogródek-potwierdzam, więc jak coś wpraszam się Kochana na jakiegoś grilla Mam nadzieję,że nie będzie padał deszcz jak ostatnio
Fajnie, ze sie odezwalyscie
Ile to mozna siedziec w domu z dzieckiem i przy garach ??
reklama
Dokładnie powinnyśmy ruszyć z jakąś kampania "mamy od garów won!" Bardzo chętnie się spotkam. Ja z Kubą tak wychodzę też ok 10, potem on idzie spać i wstaje o 15 także 16 oczywiście pasuje super. Tylko my dopiero 10 lipca;(.... No ale może mój mężulek da się przekonać do wcześniejszej przeprowadzki... Wiecie co tak teraz wpadłam na pomysł, że może powinnyśmy sobie meetingi urządzać hmmm?? Jeżeli siedzimy w domu to raz w tyg u każdej mamy na zmianę się w domu spotkać. Każda coś przyniesie ciasto czy kawka i ploty;p;p...co Wy na to mamuśki??