reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

hejka dziewczyny,jestem w 8 miesiacu ciazy juz nie mam sily,ale coz...potrzebuje namiaru na sklep gdzie mozna kupic wanienke dla dzidziusia ,chcialabym taka na stojaczku,a moze ktos mialby odsprzedac ,bede wdzieczna za wszelkie informacje o sklepach z rzeczami dla dzidziusiow ( nie musza byc firmowe )

reklama
Niestey nie wiem, gdzie można kupić takie cudeńka. A może w argosie coś bedzie?? poczatkujaca_mama dzieki za informacje. Masz chyba racje co do kupna biezni w domu. a tak majac karnet trzeba chodzic bo inaczej kasa przepada...no nie wiem. To zycze udanego goszczenia sie:D...a i mam nowine...przeprowadzka 19 albo 21 jeeeee:)

:-) hej!

ankaiwanka witaj na forum :) 8 miesiąc - nie ma się co dziwic, że nie masz już sił, ale dasz radę, mi ten okres przypadł na środek lata :p
Co do wanienki to ja tego typu rzeczy kupuje często na e-bayu a jeśli chcesz nową to kupisz w zwykłym Tesco, w sklepie dla dzieci MotherCare, Mamas&Papas bądz ToysRus, jest dużo mozliwości :) Ja polecam wanienkę, którą sama posiadam.. jest to Mamas&Papas Acqua Two Stage Ergo Bath - Pearl White - Mamas & Papas bezpiecznie kąpałam moją małą kiedy była niemowlaczkiem i do tej pory korzysta z tej wanienki bo jest dośc duża :)
Sarenka fajnie, że juz niedługo będziesz wśród nas :)

Pozdrawiam ;-)

8 miesiąc....jeszcze był dla mnie lajtowy,ale 9.....uffff...leżałam jak wieloryb na kanapie a jak nie zjadłam 2 batonów dziennie to bym pozabijała wszystkich wokół :)
a jak się czujesz ogólnie?? boisz się troszkę porodu??
wiesz już czy będziesz miała dziewczynkę czy chłopca??

a co do kupna wanienki to ja właśnie chcę swoją sprzedać-kupiłam ją w mothercare-wanienka plus taki pojemniczek do wanienki i ręcznik z jednej serii z rybkami :) Jeśli interesuje Cię odkupienie ode mnie wanienki to napisz a jak nie to tak jak pisze ZACHARA-zajrzyj na ebaya lub do sklepów typu argos,tesco,mothercare,mamas and papas :) pozdrówki

hej :)
u mnie nudy... ta pogoda znowu dobijająca jest!
jedyne co mnie rozweseliło w ten weekend to zakup nowego wózeczka - spacerówki dla mojej córeczki :)
a co do odwiedzin to po 20-tym przyjeżdza do mnie mój najmłodszy brat :) na być może około pół roku... sarenko Ty się przeprowadzasz - także będzie weselej :)
pozdrawiam :)

.......ale cisza!....... pogoda dopisuje więc może dlatego ;-)
Ja właśnie oczekuję na braciszka :-)
Sarenko pewnie nie masz neta, tak to jest przy przeprowadzce, jak coś to się odezwij. Ankaiwanka jak samopoczucie??
Podrowienia :)

reklama
Cześć dziewczyny! Podczytałam Was troszkę i widzę, ze kilka z Was ma problem ze wstawieniem suwaczka. Ponieważ jestem moderatorem zarówno mam z UK oraz lutówek 2010 pozwoliłam wstawić sobie linka do lutówkowego koncika technicznego, gdzie możecie uzyskać wskazówki dot. wstawiania suwaczków, avatarków, zdjęć itp. Wystarczy kliknąć TUTAJ

Do góry