reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Witam serdecznie dziewczyny, Aniu odezwioj się proszę..,nie odzwya sie tez Ela, Iwonka. Martusia, ej dziewczyny tak nie bedzie już mi tu do pisania:tak:
koniecznie musimy pomysleć nad jakims zlotem bez dieciaczków ,pisać się kto chetny i jaki czxas coś wymyslimy

reklama
Hejka
Jestem, jestem tyle ze zakichana na maxa, synus mnie zaraził..:-( Strasznie mi kaszle, niewiem czy bez lekarza sie nie obedzie kurcze..:-(
A ze spotkankiem, ja jak zawsze za, moj ma zawsze 3 dni wolnego jak cos moze zostac z dziećmi..chyba ze to wieczorne spotaknko, to mi tez pasi;-)

pozdrawiam i zdrówka zycze:tak:

czesc dziewczyny.
dzis juz poscilam Patrycje do szkoly z kaszlem ale u niej to szybko nie mija,no i poplakala sie w szkole ze chce do domu,ech te dzieciaczki.
anetko ja tam na spotkanie chetnie tylko ze moge w piatek lub sobote bo moj w domu:tak:
anetko powiedzmi jak twoje dzieciaczki sie czuja i co lekarz powiedzial??
trzymajcie sie dziewczyny

Witam ostatnio pisalam ze u mnie wszyscy zdrowi i długo sie nie nacieszyłam bo dzis mnie jakas paskudna grypa dopadła i dzieciaczki jakies marudne boje sie zeby ich coś nie złapało ;( Aniu a co do spotkania to tez z miłą chcęcią bym sie wybrała na takie spotkanie ale mi pasuje tylko sobota i niedziela albo wieczorami bo w tedy moj mąż nie pracuje
Trzymajcie sie cieplutko i zdrowiejcie dziewczyny i dla pociech duzooo zdrówka;)Dobranoc

O kurcze, widzę dziewczyny że Was i Wasze rodzinki znowu dofadła niemiłosierna gryfa,moje dzieciaczki na szczęście zdrowe, odfukać Kubuś jeszcze nie wie co to gryfa nawet katar się go nie ima,odforności fo mamusi to on nafewno nie ma.
CIekawa jestem dziewczyny co Wam mówią tutaj lekarze w frzychodni, tutaj też się tyle mówi o świńskiej gryfie co w Folsce,bo u Nas to straszna fanika.Ja nie oglądam angielskiej telewizji (a fowinnam( i zufełnie nie wiem co się tutaj dzieje.
Widze że zachowuje się fewne środki ostrożności nf.nie fodajemy już w kościele znak fokoju:tak:, jak to wygląda tutaj z szczefionką, każdy może ją dostać czy tylko CI z fodwyższoną grufą ryzyka.
Dziewczyny trzymajcie się cieflutko, bardzo cieflutko;-)

hejka
nas tez dalej meczy, mi nos odpada od kataru..:-( ale to przeziebienie nie grypa ;-)
co do szczepien Iza tutaj zaczely sie dla osób z grup podwyzszonego ryzyka kobiet w ciazy i beda szczepic dzieci do 6 roku zycia..
Paniki nie ma juz przeszło to tutaj dawno, tamiflu wydaja jak zadwonisz na infolinie i zdiagnozuja przez tel. czy to grypa, nie mozesz isc do przychodni.. to tyle, dzis za to wyczytałam ze grypa prawdopodobnie mutuje i tamiflu juz nie działa na nia.. :shocked2:
niewiem co o tym myslec, ja tam narazie lecze sie lekami z PL i takimi dostepnymi tutaj, a na szczepienia sie nie wybieram..;-)
pozdrawiam i zdrówka zycze:tak:

witajcie!!! na poczatku zycze wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia u mnie na szczescie wszyscy zdrowi, dzien spedzilismy w domku ze wzgledu na pogode.

czesc dziewczy y witam również nową koleżanke Anie:-)życzę też wytrwałosci z maluszkiem ,bo niestety jak piszesz całe zżycie sie zmienia z przyjsciem na świat dziecka-ale napewno dasz rade jak każda z nas sobie dała-koniecznie napisz skad jestes-pozdrawiam
a j awlasnie niedwnoo wrocilam z pracy teraz trzy dni wolnego, na szczescie u mnie jak narazie wszyscy zdrowi,wiec wolne zapowiada sie dobrze gdyby jeszcze pogoda dopisala to byloby cudownie:tak:
pozdrawiam was goraco i zycze dziewczynki duzo zdrowka:tak:

Oj nie podoba mi sie ta cisza na naszym forum i to bardzo...co u was dziewczyny?Moje najmłodsze nadal cos pokaszluje poza tym bestia tak się rozpuściła ze co noc mamy go w łóżku, dopiero wtedy się ucisza jak lezy miedzy nami.Najstarszy przytargał ze szkoły jakiegoś wirusa ma zawroty i bóle głowy ,normalnie zwariować można jak nie urok to sraczka.Kochane moje zbliżają sie mikołajki ,ja nie wiem czy tu jest radycja 6 grudnia dlatego przekładamy prezenty na wigilię i tu pomysłu na prezenty brakAntoskowi chcialabym kupić gdzieś stolik z kresłkiem żeby mu do kuchni wstawić ale kurcze ceny w argosie że hoho.A reszta to wielka zagadka.Odzywajcie się bo nas zlikwidują, pewnie szusujecie po innych forach:-(

reklama
hej wszystkim.
to fakt ze spokojnie tu sie zrobilo az za bardzo,nawet nowe forumowiczki sie nie udzielaja :tak:
anetko skad ja znam ten problem moj maly taksamo beczy w nocy jakby nie wiem a jak go do nas zabiore to sobie smacznie spi,ale co zrobicz jak zacznie ryczec na cale gardlo to musze wziac bo sasiadow pobudzi takim sposobem tez sie przyzwyczail:-(
ostatnio woglole trudny czas przechodzi doslownie non stop placze,co kolwiek nie zrobie to on i tak placze chwila spokoju jak spi,mam nadzieje ze to szybko minie ,bo ja normalnie sie wykoncze:-(
a z prezentami to tez nie mam pojecia,:-)
trzymajcie sie .

Do góry