reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Witam mamusie stare:-D i te NOWE.

Faktycznie fogoda dzisiaj fiękna, my też byliśmy dzisiaj w farku, słoneczko frzygrzewało ale wiatrzysko dmuchało niemiłosiernie, fewnie znowu mi zawiało zatoki:-( najchętniej to założyłabym już czafę, lubię ciefełko w głowe i cierfie niemiłosiernie gdy tak wieje:-(.

Aśka a jeśli chodzi o nianię to ja już sama nie wiem co mam zrobić, nie wiem fofrostu czy warto komuś zawracać głowę.Ja fofrostu chciałabym raz na jakiś czas wyrwać się z domu,fujść do kina z mężusiem, czy głufie zrobienie zakufów już nawet stanika żadnego forządnego nie mam bo one takie niewymaiarowe a ja nie mam czasu żeby fujść do sklefu i frzymieżać każdy fo kolei:-(.
Ale jeśli fisałabyś się na takie coś to ja jestem jak najbrdziej za. Ale zrozumiem również że to może CI się fofrostu nie ofłacać:no:.

Zmykam dokończyć objad, bo zaraz moje głodomorki się frzewudzą

reklama
czesc dziewczyny:-) witam również nową koleżanke:-)
faktycznie pogoda dzis nam dopisała nawet miałam możliwosc wyjsc z bratowa do sklepu na zakupy, a męzus w domku z naszymi dzieciaczkami posiedział.:-)
niestety zdarza się to rzadko więc musiałam wykorzystac te chwile i pokupywac pare ciuszków;-)
tak wogóle to zmienili mi godziny pracy i teraz zaczynam dwa dni na 8 a dwa dni na 5:zawstydzona/y:!
ja również zamierzam kupić deseczke na sedes dla małej w końcu skończyła w sobote 2latka:-Dczas na zmiany! juz miesiac nie ciaga smoczka wiec teraz przyszla pora na siusianie zatem zycze zarowno Wam jak i sobie dużo wytrwałosci;-)
a tak wogole to fajnie byłoby spotkac sie w końcu na żywo na jakieś piwne pogaduchy;-) pozdrawiam

Izusia mysle ze jakbys dała znac wczesniej z 3 dni kiedy chcesz wyjsc na te zakupy czy do kina to mysle ze nie byloby problemu tylko to by musialoby byc w tygodniu bo w weekend sama nie mam czasu <sobota niedziela odpada> przywiozlabys dzieciaczki i spokojnie byscie mogli gdzies pojechac jak cos to sie kiedys nawet umowimy na forum.

hej, u nas szpital własnie jade z dwoma do przychodni, średni ma zawroty głowy , słaby jak niemowle, kaszel tragiczny i gorączka, najmłodszy to się aż dusi od kaszlu a co z resztą nie wiem bo on nie mówi jeszcze.

hej dziewczyny.
witam nowe kolezanki:-)
u nas tez szpital grypolec rozkrecil sie na calego:-(polozylo wszystkich i mnie tez ale az tak zle nie jest jak u ciebie anetko rowniez zycze duzo zdrowka malcom.
juz ta zima moglaby sie skonczyc bo nic tylko wkolko choroby ,nie zdazysz wyleczyc i znowu to samo :-:)-:)-(
ech nawet pisac ciezko ,trzymajcie sie mamusie powodzenia.

hejka
No ładnie grypa szlaeje:szok::-( U mnie tez ciezkie były dwa dni ale z małym juz lepiej, goraczke miał kolo 38 tylko wiec nienjagorzej, teraz kaszle tylko..
Mój kregosłup lepiej, na lekach jade ale czuje ze lepiej troche:-)
Anetka daj znac jak tam dzieciaczki
Iwonka kurujcie sie, kawa czeka ;-):tak:
pozdrawiam cieplutko:tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie
Oj znów grypa szaleje u mnie jak narazie wszyscy zdrowi zobaczymy jak długo
Paskudna pogoda dzis brrr pada do tego jeszcze moje maluszki dzis cały czas marudza moze to wina tej pogody.
anetka76-Jakub nistety nie chodzi w soboty do polskiej szkoły ale napewno bedzie jeszcze nie jedna okazja zeby spotkac sie na kawie i duzo zdrwowia dla maluszków;-)
iwona100iwona tobie i dzieciaczkom tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Trzymajcie sie ciepluytko mamusie z pociechami;)pozdrawiam milego dnia

Do góry