reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Marta - jak było w cyrku ??
Iwona -oby choróbsko sie nie rozwinelo bardziej to ja tylko sie modle zeby moja była zdrowa ostatnio 2 razy pod rzad cos załapała
Mamina- jestes?? napisz cos do nas!!
Anetka- nauczy sie mały na nocnik na kazdego przychodzi pora juz nauczyłas dwojke to i z małym dasz sobie rade

ide spac dobrej nocy

reklama
Izusia,my szukaliśmyuy kogos do dzieci na godzinę wieczorem tzn, od 21:30 do 22:30 raz na jakiś czas one śpią ale zeby ktos był w domu, daliśmy ogłoszenie w sklepie pytalismy młodych dziewczyn, chciałam dać 10 f za godzinę i kicha,nie rozumię ,bo gdybym ja miałam okazję zarobic dyche za siedzienie przed telewizorem to bym poszła, dziwni ci anglicy ale cóż, no i mam problem bo troche dorabiam i musze odmawiac ,bo jak mój ma 2 zmianę to ich samych nie zostawię bo gdyby się mały obudził to byłby cyrk.
Co do nocnika to chyba sie skusze własnie na ten potraktujemy to jako mikołajki, jeszcze nie mam pomysłu dla tych starszych no i dla siebie oczywiście:-)

hejka
ale dzis pustki:szok:
w cyrku bylismy, dobrze ze był za darmo bo bym sie wsciekła taka chała..:wściekła/y:;-) ale dzieciom sie podobało, choc mały niedosyt bo zwierzat nie było;-)
Iwonka odezwij sie do mnie, niemam numeru gg, :-( jak sie czujecie?
pozdrawiam

hej:-)
no widzisz Martus dobrze ze nie placilas za ta chale,cyrk bez zwierzat co to za cyrk!!!!
nie wiem jak to jest z ta moja Patrysia ma katar czasami pokaszle,temper.juz nie ma Martus jak chcesz to mozemy sie spotkac dzis ,ale ja nie gwarantuje za wirusa bo on jest nie wiadomo i jaki niby ok,ale i nie ok. :sorry:
anetko to faktycznie nie ciekawa masz sytuacje ja gdybym mogla to bym posiedziala z twoim babelkiem nawet i za pol ceny hehe ale sama mam podobna sytacie bo moj tez ma dwie zmiany i jak pojde do jakiejs pracy to bedzie to samo. zeby czlowiek mial chociaz jedna babcie w poblizu to fajnie by bylo chociaz czasami mozna byloby ja wykorzystac hehe ale nie ma nikogo heh.
trzymajcie sie dziewczyny:-)

czesc dziewczyny jak wam minął weekend??? ja w sobote tradycyjnie zakupy, pranie sprzatanie gotowanie itp dzis bylismy z mala na spacerze w parku -piekna pogoda byla wrocilismy jeszcze zanim deszcz zaczal padac. jesli macie jakichs znajomych co szukaja opiekunki to jestem zainteresowana bo dziecko ktorym sie zajmowalam to drugie juz do mnie nie wraca babcia zostaje na stale tutaj wiec chetnie sie zajme jakims maluszkiem u mnie w domu

Witam dziewczyny :-)
Troszke mnie nie było :-) zajtęta gośćmi byłam no i w dodatku chora byłam więc brak chęci miałam do wszystkiego.:eek::eek:
Nowe koleżanki przybywają witam wszystkie nowe forumowiczki :-):-):-):-)
Przeczytałam wszystkie ostatnie wasze posty no i widzę że był to dość ciekawy tydzień.Ja jak na razie nie moge się wypowiedzieć na temat nocniczków itd:-( no ale życze powodzenia w nauczaniu :-D no i oczywiście stalowych nerwów dla mamusiek :-)
Pogoda kijowa jest dzisiaj,siedzenie w domku i tyle a ja do pracy musze iść:eek:
Miłego dzionka wam życze dziewczynki i do usłyszenia w krótce :-D:-D:-D:-D

Witam mam na imie Ela mieszkam w doncaster dokładnie na Hexthorpe jestem mamą trzech synów pierwszy Jakub bedzie miał w styczniu 7 lat drugi Alex ma juz 17miesiecy i Tomy ktory ma juz 5 miesiecy.Nie pracuje teraz moja pracą jest dom i chłopcy a przy trzech moich urwiskach jest co robic :)Starałam sie przeczytac wasze ostatnie posty zeby byc mniej wiecej w temacie i co do nocników to mam tez ten nocnik z fisherprice i jak narazie u mnie słuzy tylko do zabawy i czasem tez jako parking dla samochodów;)Alex jak narazie nie przejawia wiekszych checi zeby wołac siku ,mysle ze ma jeszcze czas ,nie ma jeszcze tych 2 latek wiec jeszcze go tak nie mecze dam mu czas do czerwca narazie jest to dla nas zabawa Moj najstarszy syn jak miał te swoje 2 latka to bał sie nocników od zawsze ale jak kupilam mu deske taka dla dzieic malutka co zakłada sie na normalną deske w toalecie odrazu mu sie spodobała i zaczoł robic siku bezposrednio do ubikacji.A co do opieki to na szczenscie jest tu tez moja siostra ktora pomaga mi czasem w miare mozliwości bo pracuje.Moze na dzis o mnei tyle zycze spokojnej miłęj nocki pozdrawiam;)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie nową mamę Elę :-)jeżelibywasz w polskiej szkole to może uda nam sie spotkac tak jak z Iwonką..tak w sobote poznałam osobiście kolejną młodą sliczną po Martusi mamę Iwonkę,oj dziewczynki młodość i energia z was emanuje.
Ja mojemu dziecku(siurania ciąg dalszy)kupiłam wkładkę na dorosly kibelek ,póki co służu ona do zakładania na głowę jako ..chyba kapelusz.On jest z natury malutki więc chyba by mu tyłeczek nawet z tą podkładką wpadl do kibelka.Mikołaj przyniesie jakiś nocio to ruszymy ostro do walki.
Dziewczynki a ja po powtórynych badaniach krwi gdzie mi wyszło siadnięta wątroba i nerki...oj starośc nie radość:no:

reklama
witam również nowa członkienie forum Ele. Aneta a co dokłądniej z ta twoja watroba i nerkami czeka cie jakies powazne leczenie ???? bede trzymac kciuki zeby wszystko było ok. pogoda dzisiaj ładna az miło wyjsc z domu no troche wieje mocno ale lepsze to niz ulewa z wiatrem . ide dokonczyc obiad bo zaraz M wraca z pracy pozdrawiam !!!!!!!!!!!

Do góry