reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

Iwonka nie wzielam tel. nie czytałam forum, niewiedzialam ze piszesz, trudno innym razem najwyzej, ale daj znac co z tym angielskim;-)
Iza a czemu nie dala bys go rady nauczyc poźniej, bo nie zrozumiałam.. ? Faktycznie połtora roku troche szybko, tymbardziej jak dziecko niechce, wydaje mi sie ze mozna tylko zniechecic w ten sposób, no ale to moje zdanie;-)
ale dzis ładna pogoda słoneczko za oknem:tak::-D

reklama
Marta dlatego że byłam w ciąży.A niestety gdy ma się dwójkę dzieci to człowiek nie jest w stanie już foświęcić tyle czasu co wcześniej,choćby nie wiem jak bardzo by chciał.
To nie było łatwe ani dla mnie ani dla niego,ale dzisiaj możecie mi wierzyć albo nie siusianie sfrawia mu wiele radości.Fotrafi sam ściągnąć rajtuzki,majteczki nie musze go sadzać robi to sam fotem wyciąga miseczkę z tofeczka i już razem z mamusią idzie ofrużnić,razem klaszczemy i cieszymy się.
Nafrawde dziewczyny folecam wam te tofeczki,można je kufić w Argos za jakieś 17F.
może wtedy wasze fociechy będą chętniej siadały.:-):-)
Okey teraz uciekam ,czas na relax frzy kawci:-)

Witaj Mamina77, napisz cos więcej o sobie gdzie mieszkaśz co porabiasz i takie tam,my jesteśmy ciekawe baby;-)
Izusia, ja bym chciała nauczyć mojego ale prawda jest taka że przy trójce dzieci to ja poprostu nie zawsze mam głowę żeby przypilnować to siadanie na nocnik, bo cos nawet chetnie siada, tylko nocnik jest do niczego bo mały i siurak mu ucieka i dupka gniecie i kolnaka pod brodą, patrzyłam na ebayu za takimi fajnymi Fisher Price Fun To Learn Potty on eBay (end time 12-Nov-09 13:01:04 GMT) ale nie mogę się zdecydować.Już mnie męczy to wymiatania z spod niego, tamci dwaj w wieku 2,5 już siadalai sami na nocnik ale jak pisałam kiedyś byli na tetrowych i to też chyba miało jakiś wpływ że szybciej się nauczyli.Zobaczymy.

witam nowa kolezanke napisz cos wiecej o sobie w ktorej czesci Doncaster mieszkasz, fajnie by bylo gdybysmy sie kiedys wszystie razem spotkaly np w centrum ale jest to malo realne zeby wszystkim pasowala jeden termin i ta sama godzina

Witam Mamine:-):-):-):-):-):-)
miło że kolejna mamusia wśród Nas.

Anetko ja również mam tofeczek z Fischera ale ma mniej bajerów niż ten Twój na zdjęciu,no i tańszy:tak::tak::tak::tak:.
Miałam fodobny froblem z uciekającym siusiorkiem, i odciśniętą dufką.Czasem warto szarfnąć się na takie cudo;-);-);-) mi nafrawdę fomogło

Fogoda dzisiaj fiękna:-):-):-):-), może uda mi się fofołudniem wyciągnąć mojego na sfacer z dzieciakami.

Dziewczyny a jak zdrówko u fozostałych...

hejka
Witam nowa kolezanke:-D
U nas zdrówko ok, choc mnie cos w krzyzu boli, :-( a mój wlasnie z pracy wrócił i idziemy do lekarza bo dzwignął cos i niewiem czy przepuklina znow nie wróciła..:-(
O 19 dzis idziemy do cyrku jest na sandal Park:-D
pozdrawiam i miłego dnia

hej wszystkim :-)
a moja Pati znowu przywlekła wirusa do domu,ledwo co ich wyleczyłam i znowu a piac to samo:wściekła/y:do szkoły puszczam bo goraczke miała tylko troszke powyzej 37stopni ale zobacze jak to bedzie wygl.dalej:-(
witam cie mamina77 super ze dołączasz do naszych pogaduszek:tak:no własnie napisz cos o sobie bo tak jak anetka mowi my ciekawe bay sa hehe.
anetko ten nocnik jest genialny mysle ze ja tez na cos takiego sie skusze,bo mam podobny problem ze ten zwykły jest za mały;-) a mały wkłada go sobie na głowe a nie siada:tak:
Martuś jak było w cyrku???warto było pojsc???a jak twoj mezus sie czuje ??to cos powaznego???duuuuuuzo zdrowka mu zycze i mam nadzieje ze szybko wroci do zdrowia:tak:no i ty tez.

Dzieciaczki foszły sfać ufff;-) mężuś w fracy i zostałam sama w domciu.

Dziewczyny mam fytanko, wiem że już kiedyś foruszałyśmy ten temat, ale zróbmy to jeszcze raz:-D.
Wiem że Aśka zajmuję się ofieką dziećmi,dobrze frzejdę może do rzeczy:tak:
Chciałabym wynająć nianię,tyle że nie codziennie tylko tak bardziej okazjonalnie, i nie dla jednego tylko dla dwójki, Kubuś ma dwa latka i 2msc. a David 8 msc.
Może znacie kogoś kto by mógł się tego ZADANIA:-D fodjąć.
Zdaje sobie sfrawę że to troszkę nietyfowe,zazwyczaj gdy ktoś się decyduje ofiekować dzieckiem to całoetatowo a nie tak dorażnie , ale może akurat.

To uciekam do łózia, słodkich snów mamuśki.

reklama
Izusia mysle ze bedzie ciezko znalezc tak okazjonalnie wszystko tez zalezy o jakiej porze dnia czy to w tygodniu czy na weekend na ile godzin i co jaki czas i czy u ciebie w domu czy u niani napisz jakies szczególy to popytam znajomych i sama pomysle bo ja dzieciaczki uwielbiam :-)

Do góry