reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Doncaster

misska nie zmokłaś za bardzo? niezła waga:-) jest co tulić;-)
z pogodą to jest już coraz gorzej więc nie wiem czy nam jaki spacerek wypali:wściekła/y: zawsze można sie spotkać gdzieś na kawce

jutro z Alexem ide na pierwsze szczepienie... boje sie masakrycznie:szok: jak widze igłe to mnie trzęsie, a jak jeszcze pomyśle, że mają sie wbijać w moje maleństwo...:wściekła/y:

reklama
Nie zmoklam...bo w sumie to nie lalo tylko kropilo:tak:A z tymi szczepieniami to ja sie ciesze ze ta pierwsza serie mamy za soba...przygotuj sie na to ze te zastrzyki to w obie nozki:-(ale maluszek szybko zapomni:tak:trzymam kciuki zeby nie bolalo;-)

Zewnetrzna czesc uda, ale nie wiem czy ta masc cos pomoze:-( Oni wbijaja ta igle naprawde gleboko i zeby tego nie czuc to musialby miec cala noge znieczulona:-(Ale to trwa chwilke, dzidzia szybko zapomni:tak:

masz racje że szybko zapomni... to jest pewnie większe przeżycie dla mnie niż dla niego:baffled: jutro też idziemy na szczepienia z naszą Korbą (fretką)- to dopiero będzie jazda:szok: musimy jej paszport wyrobić ech już czuje jak sie będzie broniła to podrapana będę cała... jutrzejszy dzień zapowiada sie ciężko:wściekła/y:

witam
my juz po szczepieniu:-) gładko poszło. Alex to prawdziwy twardziel jestem z niego dumna. waży 5,445 , a długi na 60,5cm:-)
dzisiaj mam kurs ale chyba sie nie wybiore bo mały już ma chyba dosyć... może ewentualnie jakiś mały spacerek koło 14 zaliczymy.
a wy laski co porabiacie?

A ja bylam w Leeds u znajomych, a jutro jedziemy na tydzien do Szkocji:-) Mam nadzieje ze pogoda nam dopisze i wyspaceruje sie za wszystkie czasy:tak:, bo tam jest naprawde pieknie:tak:

misska więc życze Ci byś miała dobrą pogode. Słyszałam że Szkocja jest piękna... jeszcze nie miałam okazji tam pojechać. Może wybierzemy sie latem:tak: Moja dobra kolezanka mieszka na samej północy i jak ostatnio z nia rozmawiałam to mówiła, ze w zeszłym roku moze jeden dzien był naprawde słoneczny, a temperatura nie przekroczyła 17 stopni. na wycieczke moge tam jechac ale mieszkac nigdy;-) ja uwielbiam ciepełko:-) a i tu ciepełka za wiele nie ma:baffled:
A jak tam Twój synuś?

reklama
Wojtus marudny nie do wytrzymania:-( ale juz kolejna jedynka na wierzchu:tak:prawa, gorna:tak:Ehhhh ale niech juz te zeby sie pokazuja bo juz nie moge patrzec jak on sie meczy a przy okazji meczy mnie:-:)wściekła/y:

Do góry