reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Doncaster

Witam wszystkie mamy (i te przyszle tez) z doncaster i okolic!!! Jestem nowa na tym forum wiec wypada sie przedstawic: Magda z doncaster... juz niedlugo... lada dzien bede mama zostaly mi dokladnie dwa tygodnie do terminu ale kto wie moze bedzie szybciej... :) i tutaj mam pytanie do was slyszalam ze dziewczynki rzadko kiedy donosi sie do terminu czy to prawda, jak uwazacie??? Jak to u was bylo?? pozdrowionka dla was dziewczyny :)

reklama
hej dziewczyny nie było mnie tu całe wieki widze, że troche sie zmieniło i jest wiele nowych mam ;) ASIU I MISIU GRATULUJE!!!!!!!!! POZTARAM SIE ZAGLADAC TU CZĘSCIEJ POZDRAWIAM PA

Tak wogole to chcialam sie Was zapytac czy ,ktoras z Was nie zna kogoś z Wheatley kto chciałby sie opiekowac dzieckiem ale tylko 3,5 godz dziennie i na dodatek bardzo wczesnie byłabym wdzieczna za odpowiedzi pa:tak:

Dzien dobry
przepraszam ze sie tu Wam wcinam ale w google mi wyswietlilo wasz temat o Doncaster a wlasnie szukam opinii na temat dzielnic poniewaz planujemy z mezem sie przeniesc z Yorku do Doncaster, kolezanka mieszka na Hextropie i poleca mi ale u Was czytam co innego mozecie mi powiedzieciec jako mamy gdzie jest bezpiecznie , szukam 3 bed.z ogrodkiem koniecznie!! i jeszcze mialabym prosbe macie namiary na pw.landlordow bo chyba lepiej niz przez agencje tak slyszalam
pozdrawiam

hej, jestem tu nowa.. w Doncaster mieszkam od stycznia tego roku i szczerze mowiac ucieszylam sie kiedy znalazlam to forum, bo mam dwie coreczki.. jedna z nich ma 3 latka i uwielbia zabawy z dziecmi! niestety bedac na placu zabaw wyszukuje polkie dzieci co nie zawsze jej sie udaje wiec milo bedzie poznac inne polskie mamy z dziecmi, a byc moze dzieki temu moje dziewczynki beda mogly poznac nowych kolegow i kolezanki:)

Witam :) Równiez mieszkam w Doncaster, mam synka, tylko, ze ma rok i 2 miesiące i również uwielbia dzieci, a tu nie ma zbytnio mozliwości na spotykanie się z polskimi dzieciakami. Mieszkam na Balby i w pobliżu jest fajny, duzy bark z placem zabaw dla dzieci:) Chętnie kiedys spotkam sie z jakąś mamą z dzieckiem.

reklama
Do góry