reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Ale tu na forum, spokojnie sie zrobiło...
Lili my odpadamy bo Niko już nosi teraz 92/98
Dziewczyny a nie macie kogoś kto chciałby kupicta zabawkę ? Bo na allegro nie chcialam wystawiać bo nie.mam pojęcia jak to zapakować ;)
U nasz dzisiaj maz ma urodzinki wiec uciekam posprzątać i pyszny obiaddk przygotować :) i jeszcze Niko musi narysować laurke :)
MożeZagladne wieczorkiem.

Moje dziecko jeszcze dzisiaj nie spało:szok: Chwile na spacerze zmrużył oczy i tyle. Cały czas się bawi, nie płacze, hmmm.
Aneczko, najlepszego dla męża.
Aleksandro,
kiedy kolejne spotkanie? My wychodzimy codziennie.
Dziewczyny zapraszamy na Promenadę, w grupie raźniej:-)

Patrycja to masz twardziela synaco do promci jak najbardziej , a od piątku upały :D:D:D:D że tak powiem . spavcerek musi byc może małego w końcu włoże do tej huśtawki hehe ... Najlepzego dla mężulka Aniu
Mój spiocha ostatnio spi i śpi :)

Patrycjo dzielna mamusia jesteś :)

Postanowiłam kacpra kłaść o 20 spać żeby go przyzwyczaić do stałej pory myslę że najwyższy czas ?!

A martwie sie bo mieszkanie które wynajmuję wlaściciele chcą sprzedać my jesteśmy zainteresowani ale martwie się że zazuca kolosalną kwote spłaty i duże raty
frown.png

Aleksandra, nie wiedziałam że wynajmujesz... myślałam że mieszkasz w swoim mieszkaniu które masz po babci.
A na jakiej ulicy wynajmujesz to mieszkanie? Chcielibyście je kupić na kredyt?
Tak się dopytuje, bo interesuje mnie temat mieszkaniowy :)

Patrycja, jutro idziesz na promenadę na spacerek? o której godzinie?

Ostatnia edycja:
Asiu wynajmuje na sosabowskiego a interesuja mnie raty typu 30 tys na rok . A moja sisotra mieszka u babci na kiedrzyńskiej bo bacia jest w domu opieki a zmienila testament wiec jest na czterech mieszkanie do polodzialu .ciekawe ile zaśpiewają sobie . Dokładnie jak spacerujecie jutro moze dolącze ?

Aleksandra, skoro stać Cię na ratę kredyty 2,5 tyś miesięcznie to spokojnie kupisz mieszkanie jakie chcesz :)

Może jutro się wybiorę na promenadę, o której będziecie spacerować? Mi najbardziej pasuje przed 11 tą :)

reklama
Do góry