reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Powoli zbieramy się do przychodni.
To wczoraj miałyśmy dzień forumowych spotkań:-) Dużo zdrówka dla Kubusia!
Ja na dzień kobiet mam 3 w lotto:-D Wracając wczoraj ze spaceru kupiłam kupon.

reklama
Mam nadzieję że Kubusiowi nic nie będzie bo tak bardzo plakał. Kubuś to mały słodziak :) a uśmiech ma powalający. Jednak najbardziej mi się podobało jak Niko coś tłumaczył Kubusiowi świetnie wyglądali :)

Jej a dziś taka pogoda że najchętniej by się przeleżało cały dzień. Taki ponury i smętny dzień. Nic się nie chce ale chociaż nie pada więc jak moje dziecię wstanie to ruszamy gdzieś na spacerek :)

Ostatnia edycja:
Aleksandra, pisałaś że na Twojego malucha pieluchy rozmiar "4" są przyciasne mimo że są "do" 18 kg :) Myślę, że na górną granicę kilogramów nie ma co patrzeć :) Bo to by oznaczało że w "4" może chodzić 3 latek :)
Ja zawsze patrzę na dolną granicę, od ilu kg się zaczyna, i zmieniam gdy osiągnie wagę minimalną na danym rozmiarze :)

Super że wam równiez się udało spotkanie :)
Asia no i chyba masz rację jeśli chodzi o rozmiarowkę :)

Bylam oblukać wózek powiem że jest rewelacyjny i mam nadzieję że uda nam sie go kupić bo kosztuje 300 zł w sklepie :confused:
Dzisiaj strasznie wieje . Jest ciepło ogólnie .
W czwartek pojechalam do teściów nie wróciłam dopiero :)

Patrycjo super że udało ci sie dodzwonic i na sczzęście tak szybko załatwić :) Mój Kapi ma pieprzyk na rączce ale nic groźnego

Ps . mąż mi kupil piekny bukiet na dziń kobiet :)

Aleksandra, to gdy kupisz lekką spacerówkę, poczujesz różnicę w ciężarze :)
Ale powiem Ci że na długie spacery nie ma to jak porządny wózek na pompowanych kołach, bo mimo że ciężki to człowiek mniej zmęczony gdy długo pcha wózek z dzieckiem :)
Ale z drugiej strony chodzące dzieci wozi się częściej w lekkich parasolkach bo mogą część spaceru spędzić na własnych nóżkach :)

Ostatnia edycja:
Asia masz rację , ale na wszelki wypadek mam jeszcze wózek cięższy spacerowy bo jak się urodził kupiłam wielofunkcyjny . Jutro jedziemydo kardiologa na echoserca a potem powózio :>

Hej dziewczyny! Jak po weekendzie?

My mamy Roan Marita, na razie korzystamy z gondoli, ale spacerówka w nim też jest, taka solidna. Ale mamy też obiecaną lekką spacerówkę od mojej siostry.

Miłego dnia!

reklama
Do góry