reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Dobra mały zjadł troche wiecej niz pół słoiczka obiadu wieć troche wytrzyma :) z reszta niejadka mam
a i owszem zapraszamy inne mamusie serdecznie im więcej tym lepiej

My dopiero około 16.30 będziemy na promenadzie. Nie dawno wróciliśmy z groty solnej i mały śpi :) Fajnie było.
Aneczka, może Ciebie uda mi się spotkać? My mamy beżowo czarny wózek xlander. A Ciebie jak rozpoznam?

My już wróciliśmy, spotkałyśmy się z Aleksandrą, super:-)
Oskar marudził, a teraz śpi w gondoli przy otwartym oknie, nie chce go budzić.
Asiu jak wizyta w grocie, pierwszy raz Kuby, czy regularnie chodzicie?

eh wracajac z promenady tak sie zmachałam że szok :) ciągle pod górkę . Spotkanie z Patrycja udane , Oskr cudny . Chyba w domku chciała pospać . Mój buszuje po mieszkaniu i ni chuchu spać . :) Asiu i jak było

Asiu wiesz co my bez wózka spacerujemy Niko będzie ubrany tak jak na zdjęciu z krasnalami tą kurteczkę i czapkę, a ja będę miała czarną kurtke. a wktórej częsci promenady będziesz spacerować.

Super dziewczyny że udało się spotkanie nam może uda się następnym razem do was dołączyć :)

Ostatnia edycja:
Fajnie że spotkanie Wam się udało :)
Nasze wyjścia do groty również udane, byliśmy tam drugi raz. Kubuś bawił się w soli prawie jak w piasku :)

Może następnym razem uda się nam z Aneczką do Was dołączyć:)
Aneczka, zawsze wchodzę od głównego wejścia, czyli przy "Promenadzie" i "Warzywniaku" :) Czasami zatrzymujemy się przy tym placu zabaw co jest chyba koło "Malagi", tym w dole, wyłożonym tartanem. Może tam uda nam się spotkać? :)

A w Alejach albo parkach koło Jasnej Góry nikt nie spaceruje? Bo my głównie tam.

Asiu, gdzie byliście w tej grocie? Wybrałabym się chętnie z Marcelem.

Lili, byliśmy w grocie na kościuszki, koło Gawrońskich.

Póki co nie spacerujemy koło jasnej góry bo mamy za daleko, ale jak się zrobi już naprawdę ciepło to i tam będziemy bywać :)

reklama
Asiu my spacerujemy głównie tam przy placu zabaw obok malagi i w stronę lasku bo na nóżkach Niko za daleko nie zajdzie :) No może uda nam się spotkać.

Lili my czasami spacerujemy w alejach więc możemy się umówić któregoś dnia na spacerek :)

Do góry