reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

a ja wpadłam poczytac was trochę i pochwalić się :)
Mamy już 11 zębiszczy wyszły wszystkie na raz biedactwo .I do tego zaczął Kacper chodzić :) tak że teraz czekamy na pogodę i heja na długie spacery o własnych nogach

reklama
Gratulacje dla Kacperka :) Szybko mu poszło :) Mój nieco dłużej uczył się chodzić. Na początku pamiętam że trochę chodził i trochę raczkował i nie wstawał tak od razu z podłogi na nóżki bez podparcia, tylko musiał doraczkować np do ściany, podpierał się i wstawał.

W końcu lepsza pogoda!!!

Dziękujemy dziewczyny :) No Kacper raczej sam ciężko jeszcze wstaje bardziej sie czegos lapie i idzie :)
Pogoda fajna sie robi tylko ta ciapa na dworze niech szybko stopnieje śnieg i wyschnie wszystko .

My już po spacerku, trochę mam na Promenadzie szalało wózkami, jeszcze ciężko się prowadzi. Spodnie mam mokre po kolana. Ciekawe kiedy u nas zacznie się ząbkowanie, już się boje co to będzie:-(

no my również pospacerkui strasznie mokro miałam iśćna promcie ale znajoma mnie dorwała i po osiedlu jeżdziłam .
zabki to obowiązek my pierwszego mielismy 5,5 mies i juz tzreba myc:)

U nas pierwszy wyszedł jak mały miał 8 miesięcy, a teraz ma dopiero 5 sztuk - wolno mu idą. Myjemy pastą nenedent baby.
My jeszcze dziś na promenadzie nie byliśmy.

U nas zęby się zaczęły błyskawicznie - dolne jedynki wyszły, jak Młoda miała równo 4 miesiące, później czekaliśmy aż niespełna 4 miesiące na górne :)
Chodzić zaczęła tak, jak Pola od Beti - 2 tygodnie przed roczkiem :D
A o myciu zębów nawet nie chcę myśleć... Jest tragedia... Młoda jak tylko widzi szczoteczkę, to tak zaciska usta, że siłą trzeba je otwierać... Wrzask jest nie do opisania...

reklama
Do góry