reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Witam serdecznie! Dziś przypadkiem tutaj trafiłam, czy można się do Was przyłączyć? :happy: Przeczytałam tylko kilka pierwszych stron wątku, ale w wolnych chwilach (hmmm) postaram się nadrobić zaległości.
Mam na imię Natalia, jestem mamą Marcelka (2 lata 8 m-cy) i Kai (2.5 m-ca).
Pozdrawiam!

reklama
Odnośnie pieluchomajtek powiem wam że super sprawa Niko lata w nich od czerwca, rzeczywiście są troche droższe ale pieluchomajtki są też z huggies i cenowo trafiają się nawet po 35 zł paczka więc nie jest źle i są dużo bardziej chłonne niż pieluchy :) A niko się tak do nich przyzwyczaił że nie chce już chodzić w zwykłych pieluszkach.

aneczka gdzie kupujesz te pieluchomajtki po 35 zł? Bo Pantsy Pampersa wszędzie są po 57 zł, a sztuk tyllko 52 :(

Asiu po 35 są Huggies czasami na promocji się znajdzie jakiś czas temu były w tesco po 37 chyba (tam są najczęściej promocje na nie) trzeba patrzeć a kupuje je bo są troszkę tańsze. Czasami też patrzę po sklepach internetowych a że mój tato troche jeździ po Polsce to czasami odbiera i nie płaci się za przesyłkę.

Dzięki
:-) Cos więcej o mnie? Mieszkam w centrum, okolice Placu Biegańskiego. Mam 31 lat, w lipcu skończę 32. Pracuję w domu, co jest komfortowe przy dzieciach :tak:A to moje skarby:
Zdjęcie0958.jpgZdjęcie0979.jpgZdjęcie0990.jpg

Dzięki za miłe słowa.
Ech, nie dam rady nadrobić tych 50 stron, nie ma szans, więc wybaczcie, że początkowo nie będę w temacie...
Aneczka - to może jakiś wspólny spacer kiedys?

reklama
lili, śliczne dzieciaczki :D A w ustawieniach zmień sobie ilość wyświetlanych na stronie postów i do nadrabiania będziesz miała tylko 13 stron :D

Do góry