reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
My własnie po mleczku gotowi do lulania straszna maruda się zrobiła , wietrząc pupę zalał cała posciel :baffled:
Zrobił remanent w szafkach :) i patrzy jak pada deszczyk :(
Mam nadzieję że wreszcie się pogoda poprawi

Witajcie :D
I ja sie melduje.... przepraszam ze milcze ale jakos tak hmm... pozstarm sie poprawic
kaczucha jakis wyrzutek pisalam do Cie jak chcesz to zapraszamy, dzieciaczki sie pobawia my posiedzimy, tym bardziej ze blisko siebie mieszkamy.
My tez w sumie w domku siedzimy przez ta pogode lub gdzies na zakupy wyruszymy.
Co do tych niekapkow u mnie nie chce pic z tego a ni z tej butelki z rurka, pasuje albo butelka ze zwyklym smoczkiem lub takie butelki co sa z soczkami z dziubkiem.

aleksandra87 co do ubran to ja raczej nie mam bo moj sam w takim rozmiarze akutalnie smiga wiec raczej nie pomoge :happy:

dodałam zdjęcia na odpowiednim watku ;)

Ostatnia edycja:
Marta popraw się ;-) 25 chyba jeździ teraz przez północ na wyczerpy, mamy o wiele bliżej ;-)

Jak mi się nie chce iść spać... a jutro nie pośpimy jak zwykle bo na SI jedziemy...

aleksandra, mieszkam na Kościelnej :) Co do ubranek, kurcze, napisałabyś 2 dni wcześniej i bym Ci dała 2 reklamówki ubrań chłopięcych, a teraz już oddałam właścicielce (znajoma rodziców nas zasypuje ciuszkami po swoim synku, ale w marcu jej przyjaciółka rodzi i prosiła, żebym jej oddała te, w których Tośka już nie chodzi...). Tośka porządki w szafach robi nam regularnie, o szufladach nie wspomnę. Do tego sięga coraz wyżej i coraz wyżej trzeba wszystko przekładać :D Aaaa, jeszcze mi się coś przypomniało :D Żeby było śmieszniej, to mój mąż, Robert, chodził z Michałem w gimnazjum do jednej klasy :D

Witajcie Kochane :D
Dzisiaj przed nami dzień pod znakiem pakowania i zakupów, jutro przed 10 wyjeżdżamy, a akurat dzisiaj Robert nie ma zajęć, więc muszę to wykorzystać ;)

marta, fajne zdjęcia. Igorek jaki elegancik pod krawatem ;)

mamaPaulinki, słodka ta Twoja Paulinka, kryszynka taka :)

Co do ciuszków to mój aktualnie nosi rozmiarówkę 80 i 86, ale wszystkie za małe ubranka daje kuzynce.

Nulini gdzie się dokładnie wybierasz?

Witam z rana KApi dal popis nocny cóż trzeba przeżyć :(
Aniu no to naprawdę zbieg okoliczności :) to mamy doś dobrych wspólnych znajomych .
a gdzie się wybieracie ? Przyjemnego pakowania
MArta jaki kawalek z krawatem super :)
MamoPaulinki piękna ta córa twoja spojrzenie ma powalające :)

Mały po sniadanku <mleczko> teraz buszuje ale juz spiący , ja jak znajde chwilke tez coś wrzucę :)

asia, Tośka też 80-86 :D

aleksandra, a co się w nocy dzieje? Zębiska? Ja w sumie masakryczne nocki miałam ze 3-4, tuż po porodzie, jak Młoda przez całą noc płakała. Teraz już ładnie śpi, tylko z raz, góra dwa obudzi się na piciu :) A znajomych faktycznie mamy dobrych :D :D :D

asia, aleksandra,
jedziemy do Międzybrodzia Bialskiego. Nie chciałam jechać za daleko, bo na jeden weekend szkoda paliwa i czasu. Ale jak w Międzybrodziu nie będzie śniegu, to pojedziemy do Żywca albo do Wisły na poszukiwania :)

marta,
fotka w krawacie powalająca :D Ale kawaler :D

mamaPaulinki, PIĘKNA TA TWOJA PANNA! Śliczna dziewczynka, taki mały urwisek :D Tośka też uwielbia zabawę bączkiem ;)

Młoda śpi, Robert ogarnia samochód, a ja czekam :)

reklama
Aniu no powiem ci że już sama nie wiem czy zęby :( albo brzuszek zasnął okolo 22 obudził się o 0.20 i z rykiem dałam mleko bo często ma w nocy ochote na mleko ale zjadł nie całą butelkę i jak usnął to juz się ciągle kręcił no masakra jakaś ;/ a chce odstawić mu całkiem mleko musze do picia przyzwyczaić . Też bym chciała śnieg weekend zapowiada ci się ciekawy :)
Co do ubranek to mam 74 rozmiary i normalnie po porządkach zrobiło się puściutko w niej aa nie stać mnie co jak co na obkupienie całej garderoby po pare sztuk :) Kacper nosi 74-80 :)

Do góry