reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Witam :)
jestem mamą 9,5 miesięcznego Kacpra
Jest tu tyle stron że nie mam czasu na przeczytanie wszystkich .
Chętnie nawiąże kontakt z mamami z częstocowy :) jestem z osiedla północ :)
Pozdrawiam:-)

reklama
aleksandra, witaj :D Masz najmłodszego szkraba wśród mamuś, które się tutaj udzielają :D

Byliśmy dzisiaj w Realu i Tośka nie chciała w wózku usiedzieć. Jak puściliśmy ją wolno, to pędem ruszyła przed siebie :D A jak się odwracałam i szłam w drugą stronę, to tylko mi "papa" robiła :D Ludzie się uśmiechali, kilka pań chciało ją za rączkę złapać, a ta tylko błyskała swoimi ślepkami i dalej latała tam, gdzie chciała :)

Witaj Aleksandra, ja również mieszkam na Północy :-)
A my kupiliśmy nową drukarkę bo stara padła i juz uruchomiona. Będzie można zacząć apele słać :-)
NIby jest weekend a ja padnięta jak co dzień

Dzielnica Północ, ul. Starzyńskiego...
Ja to nie mam odpoczynku bo nawet w weekend w domu terapię małej serwuję.
Teraz młoda chrapie jak stary, coś katarek na wieczór złapała :-( oby się nie pogorszyło, bo przez te święta jest do tyłu o 3 tyg w rehabilitacji.

Hej dziewczynki... Dziś jakiś kijowy dzień. Nie dość, że mała obudziła mi się o 6:20 to od 9 już ucina sobie drzemkę :eek: a na dodatek marudzi tylko... ciężki dzień dziś chyba będzie :confused2:

Na dzień dzisiejszy mam zero jakichkolwiek planów... Nudy, nudy i nudy...

kaczucha, u nas też nudy... Robert zaraz jedzie na uczelnię, na 16 do pracy i cały dzień sama z Młodą będę. Pogoda znowu kijowa, więc nie wiem, czy nawet spacer zaliczymy...
Tośka też marudzi, ale to przez te cholerne zęby... Już nie pamiętam, kiedy ostatnio moje dziecko było "sobą". Nawet na zdjęciach się nie uśmiecha, a to jej się nie zdarza... Ech...

reklama
:tak::tak::tak:To mieszkamy naprawdę blisko siebie :) ja na Sosazego bowskieo
a czemu mała musi chodzić na rehabilitację ? oby sie nie przeziębiła gorzej

Paulinka jest wczesniakiem, ma sporo problemów ruchowych, rozwój intelektualny też wolniejszy, nie mówi, nie zgłasza swoich potrzeb itd.
Właśnie młoda jest mega przeziębiona, rehabilitacja odwołana na dziś, jutro pewnie tez odpuszczę bo z nosa gile po pas wiszą :no:
A ja tez próbuję leniuchować ale mam do nadrobienia bloga, allegro, fundację :cool2: A miałam odsypiać ostatnią nockę:sorry:

Do góry