reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
Poradźcie co kupić na prezent ślubny koleżance...wiem, temat banalny. Wynajmują mieszkanie, ona jest ateistką- to tak w skrócie o nich. Myślałam o dużym albumie ślubnym i ramkach na zdjęcia. Może macie jakieś pomysły??? A może wiecie gdzie u nas można coś takiego kupić??? Chciałam na allegro, ale wiecie- muszę pomacać przed zakupem ;)

Marta, gratulacje:-)

Beti, my dostaliśmy taki dzbanek z podgrzewaczem i używam Zobacz załącznik 555573. Na imprezach jest przydatny, spokojnie służy też na sok, ale wtedy bez podstawy. Dostaliśmy też jakieś filiżanki (chyba trzy kpl.), ale leżą w ogóle nie otwarte. Poza tym już tylko pieniądze, nawet od znajomych.

Witam.

Jestem tu pierwszy raz :) mam córę która się urodziłą 4.02 br :) więc niecałe 3 mce :) Jesteśmy z Tysiąclecia i szukamy fajnych tras na spacery i może jakiegos towarzystwa? :) a i kawka wśród mam- fajna sprawa :) pzdr
WITAM :tak:
Doroto, co u Ciebie? Byłaś już w szpitalu? Dzieci zdrowe?

PATRYCJA do szpitala ide 21 maja,dzieci aktualnie u mnie sa chore,tzn przeziebione ale nie ma najgorzej bo osluchowo sa czysci :-).
witajcie!!!
Tak to ja znów :D po baaaardzo długiej nie obecnosci ale nie mam czasu a jak mam to tylko patrze jak tu go zagospodarowac.... Przepraszam ale nie dam rady ogarnac wszystkich watków :( u nas wszystko ok oprocz tego ze zlapalismy z małym przeziebienie ale mam nadzieje ze szybko minie :D postaram sie byc na bierzaca. Witam nowe mamy :D
Moge sie pochwalic ze rodzinka nam sie powiekszy :zawstydzona/y::sorry: Co mam straszne obawy jak Igor zaakceptuje nowego czlonka rodziny bo z tego co mowi to bedzie bił itd.... zobaczymy jak to bedzie....
Pozdrawiam!!!
Witam ponownie,fajnie ze zajzalas i GRATULUJE zafasolkowania :tak:jak sie czujesz?
Nulini, moje znajomości są bardzo nieznaczne..nie ma sensu się ośmieszać- wolę sama po cichu ponieść porażkę ;)

Patrycjo, wyniki testów będą dzisiaj, a "wątpliwi szczęściarze" będą zaproszeni do kolejnego etapu rekrutacji...
Na prawko nie poszłam sie zapisać, bo wczoraj w nocy Pola mi zagorączkowała i całą noc płakała...tak więc szpagatami pędziłam do domu

Tradycyjnie na majówkę choruje albo Małżon albo Pola....na szczęście gorączki juz nie ma, i jakby jej lepiej. Lekarz powiedział że w płucach czysto :)

Marto, gratulacje!!!!

Helo, wyniki rekrutacji wyglądają następująco- z 170 osób dalej przeszło 6 ....nie pytajcie czy ja też, bo pogryzę

Jak Wasza majówka????????
Ja jutro rano idę na 3godzinne warsztaty rozwojowe..zaciągnęłam się do wolontariatu fundacji Kulturoholizm- trzeba wreszcie wyjść do ludzi.
Później śmigamy do Folwarku Kamyk na jakiś piknik czy coś takiego...powinno być ciekawie
Ogólnie planujemy przemeblowanie w kuchni- łącznie z przekładaniem grzejnika, doklejaniem płytek i malowaniem- oby kaska na konto wpłynęła bo inaczej nie ruszymy
shocked.gif
eek.gif
BETI szkoda gadac ze to wszystko jest takie ustawione,jak tam POLA ?,widze ze u Ciebie intesywnie i 3 mam kciuki za remont :tak:,i jakzapisalas sie juz na to prawko?
Twoj pomysl na prezent slubny wydaje mi sie bardzo fajny :tak:.

Witajcie ,troche i mnie tu nie bylo o ja zapracowana a i u mnie sie ostatnio bardzo pozmienialo
ROZSTALAM SIE Z MEZEM i teraz jestem w trakccie przeprowadzki domojego i dzieci nowego mieszkania,kawalerka w kamienicy na ul,Bardowskiego,jest dobrze,ja sie ciesze z rozstania i wierze ze teraz juz bedzie tylko lepiej :tak:.

Aktualnie dzieci moje sa teraz z grzeskiem w rybniku u moich rodzicow,wracaja jutrolub w sobote,ale to dobrze bo ja mam czas na spakowanie i przewiezienie naszych rzeczy i na ogarniecie nowego mieszkania tak aby dzieci weszly juz do gotowego do miejsca.

Wlasnie rozmawialam z lekarzem mojej oliwki ionamowila ze oliwce przyznali hormon wzrostu ale mam sie upewnic w sekretariacie,dzwonie tam teraz ale nie odbieraja :-(,ale z lekarzem umowilam sie na wizyte za jakies 3 tygodnie gora pod koniec maja i wtedy dostaniemy hormon i mysle ze od konca maja oliwka zacznie brac hormon:tak:ale to dobrze bo juz oliwke brat mlodszy przerasta,ale najwazniejsze aby oliwka dobrze rzyjmowala hormon i rosla :tak:c i do pracy lece.Ja sie jakos zle czuje bo odstawilam swoje tabletki na tepresje i mam zawroty glowy takie kilku godzinne :-(

reklama
Do góry