Nulini, moje znajomości są bardzo nieznaczne..nie ma sensu się ośmieszać- wolę sama po cichu ponieść porażkę
Patrycjo, wyniki testów będą dzisiaj, a "wątpliwi szczęściarze" będą zaproszeni do kolejnego etapu rekrutacji...
Na prawko nie poszłam sie zapisać, bo wczoraj w nocy Pola mi zagorączkowała i całą noc płakała...tak więc szpagatami pędziłam do domu
Tradycyjnie na majówkę choruje albo Małżon albo Pola....na szczęście gorączki juz nie ma, i jakby jej lepiej. Lekarz powiedział że w płucach czysto
Marto, gratulacje!!!!
Helo, wyniki rekrutacji wyglądają następująco- z 170 osób dalej przeszło 6 ....nie pytajcie czy ja też, bo pogryzę
Jak Wasza majówka????????
Ja jutro rano idę na 3godzinne warsztaty rozwojowe..zaciągnęłam się do wolontariatu fundacji Kulturoholizm- trzeba wreszcie wyjść do ludzi.
Później śmigamy do Folwarku Kamyk na jakiś piknik czy coś takiego...powinno być ciekawie
Ogólnie planujemy przemeblowanie w kuchni- łącznie z przekładaniem grzejnika, doklejaniem płytek i malowaniem- oby kaska na konto wpłynęła bo inaczej nie ruszymy