reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Nulini, dzieki- przyda się.
Mam tylko dzisiejszy wieczór na przygotowanie się do testów- dopiero dzisiaj mnie poinformowali..
C
zeka mnie test z wiedzy w zakresie instrukcji kancelaryjnej (Rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 18 stycznia 2011 r.), archiwizowania dokumentów oraz obsługi podstawowych biurowych programów komputerowych
...także loooooooooz ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Nulini, dzieki- przyda się.
Mam tylko dzisiejszy wieczór na przygotowanie się do testów- dopiero dzisiaj mnie poinformowali..
C
zeka mnie test z wiedzy w zakresie instrukcji kancelaryjnej (Rozporządzenie Rady Ministrów z dn. 18 stycznia 2011 r.), archiwizowania dokumentów oraz obsługi podstawowych biurowych programów komputerowych
...także loooooooooz ;D

Też zycze powodzenia :)

Heh, właśnie się dowiedziałam od znajomego policmena abym sobie większych nadziei nie robiła, gdyż ponieważ to stanowisko już jest nieoficjalnie zajęte...dlaczego mnie to nie dziwi? Ale mimo to pojadę tam jutro i zrobię co powiedzą- co mi szkodzi- ciekawie spędzę przedpołudnie, a później napiję się kawki z Nulą :D i pójdę się zapisac na prawko :)
(ustawy łyknęłam w dwie godziny :) )

Doroto, co u Ciebie? Byłaś już w szpitalu? Dzieci zdrowe?

MamaMajuli, witam. Pewnie nie raz minęłyśmy się na Promenadzie:)

Aleksandra, ja nawet ostatnio myślałam o tym placu zabaw, spotkałybyśmy się w końcu, a Oskar poznałby nowe miejsca. Szkoda, że tak tam tłoczno.

Nulini, to teraz będziesz śmigać do nas na Promenadę:)

Beti, i jak, może jednak masz pracę? Kiedy pierwsza jazda?

Asiu, Kuba tym razem zaakceptował przedszkole?

Patrycja: W sumie dopiero zaczęłam spacery po promenadzie bo wcześniej mi się wydawało że tak taaaak daleko ode mnie :) a jednak nie :) może kiedyś się miniemy i pospacerujemy razem :)

witajcie!!!
Tak to ja znów :D po baaaardzo długiej nie obecnosci ale nie mam czasu a jak mam to tylko patrze jak tu go zagospodarowac.... Przepraszam ale nie dam rady ogarnac wszystkich watków :( u nas wszystko ok oprocz tego ze zlapalismy z małym przeziebienie ale mam nadzieje ze szybko minie :D postaram sie byc na bierzaca. Witam nowe mamy :D
Moge sie pochwalic ze rodzinka nam sie powiekszy :zawstydzona/y::sorry: Co mam straszne obawy jak Igor zaakceptuje nowego czlonka rodziny bo z tego co mowi to bedzie bił itd.... zobaczymy jak to bedzie....
Pozdrawiam!!!

Czy orientuje się któraś z Was ( kto ostatnio rodził na parkitce) jakiej szczepionki używają obecne do szczepienia na wzw ??? Czy to Euvax czy Energix ?
Jesli jest mama , która rodziła w tym roku , proszę o info . Nazwa jest wpisana w książeczce . Dzięki z góry.

reklama
Nulini, moje znajomości są bardzo nieznaczne..nie ma sensu się ośmieszać- wolę sama po cichu ponieść porażkę ;)

Patrycjo, wyniki testów będą dzisiaj, a "wątpliwi szczęściarze" będą zaproszeni do kolejnego etapu rekrutacji...
Na prawko nie poszłam sie zapisać, bo wczoraj w nocy Pola mi zagorączkowała i całą noc płakała...tak więc szpagatami pędziłam do domu

Tradycyjnie na majówkę choruje albo Małżon albo Pola....na szczęście gorączki juz nie ma, i jakby jej lepiej. Lekarz powiedział że w płucach czysto :)

Marto, gratulacje!!!!

Helo, wyniki rekrutacji wyglądają następująco- z 170 osób dalej przeszło 6 ....nie pytajcie czy ja też, bo pogryzę

Jak Wasza majówka????????
Ja jutro rano idę na 3godzinne warsztaty rozwojowe..zaciągnęłam się do wolontariatu fundacji Kulturoholizm- trzeba wreszcie wyjść do ludzi.
Później śmigamy do Folwarku Kamyk na jakiś piknik czy coś takiego...powinno być ciekawie
Ogólnie planujemy przemeblowanie w kuchni- łącznie z przekładaniem grzejnika, doklejaniem płytek i malowaniem- oby kaska na konto wpłynęła bo inaczej nie ruszymy
shocked.gif
eek.gif

Ostatnia edycja:
Do góry