reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

reklama
ciekawe czy ktos w swieta zajzy na bb
biggrin.gif
.

Piszcie jak tam swietowanie ?
biggrin.gif
,U nas dobrze,dzieci zadowolone z prezentow,ja od rodzicow mikser dostalam wiec bede mogla w domu ciasta robic hihihihih.

Moje dzieci ostatnio patrza na bajki z moich i starszych czasow np MIS USZATEK
biggrin.gif
.

Nie wiem czy dzis do lekarza sie z nimi nie przejde bo alan zas kaszle mimo antybiotyku kolejnego ktory konczy i innych lekow i oliwka zrobila sie jakas niewyrazna,eh a caly czas w domu siedza,tyle tylko co podroz zaliczyly a tak to od 2 tygodni praktycznie caly czas w domu
unhappy.gif

MILEGO SWIETOWANIA
biggrin.gif

Miłego świętowania!

Dorota, zdrówka dla dzieciaków!!!

Siostra i szwagier zaprosili nas dziś do kina na Atlas chmur- więc idziemy :) dzieci spędzą trochę czasu u dziadków, Pola pewnie nawet nie zauważy że nas nie ma...
Jestem obżarta jak bąk, jutro to już pewnie będę się turlikać ;)

Też obżarta jestem potwornie! Po świętach dieta :p Rano w kościele byliśmy a poza tym siedzimy w domu, Święta spędzamy u teściowej ale wszyscy razem, z moi rodzice też są :)

BETI fajnie tez bym sobie do kina poszla tylko mnie nikt zaprosic nie chce :-D.

ASIU fajnie tak rodzinnie,tesciowie i twoi rodzice razem,fajnie tak :tak:.

Ja wam powiem ze od rana pobolewa mnie zoladek co przeszkadza mi obrzerac sie,caly czas niby cos jem ale zjadlabym wiecej jakby nie ten zoladek:baffled:.

BETI :-D:-D:-D.

Ja juz spac nie umialam wiec zagladam na bb :tak:.Powiem wam ze ja lubie swieta ale mnie one troche mecza,zwlaszcza jak dzieci chore i trzeba siedziec w domu,ale wczoraj po sniadaniu poszlismy z dziecmi do lekarza bo alanowi antybiotyk sie skonczyl i chcialam wiedziec co dalej a pozatym oliwka jakas niewyrazna sie zrobila :eek:.Bylo strasznie duzo ludzi wiec zrezygnowalismy.
Poszlismy jeszcze raz po godzinie 16 i ludzi bylo mniej choc troche sie naczekalismy.

Alanek juz zdrowieje,zapalenie oskrzeli mu schodzi,gardlo ma ok :tak:,za to oliwka gardlo jakby miala angine:-(,i zaczyna miec zmiany na oskrzelach :wściekła/y:,wiec teraz oliwka chora,zas teraz dla oliwki antybiotyk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,a ona byla tydzien bez antybiotyku i teraz zas:-(,ja nie wiem skad mi te moje dzieci tak choruja???

Leki wszystkie biora,siadza w domu jak lekarz kaze,robie wszystko co musze a one wiecznie chore,do przedszkola nie chodza:no:.

Wczoraj jeszcze z rodzicami na cmentarzu bylam, w aptece ,wiec wczorajszy dzien nie przesiedzialam w domu przed tv hi.

Dzieci z prezentow zadowolone,my rowniez :tak:.

Dzis odwiedzi nas moja przyjaciolka z mezem ,ona jest chrzestna oliwki,przyjedzie z prezentami dla dzieci :tak:,niestety nie przyjedzie ze swoim 1,5 rocznym synkiem bo on zdrowy a nie chcemy alby oliwka zas tego malego dawidka od nich zarazila wiec wpadna na chwile bez niego niestety.

Alanek ma w niedziele urodziny,ze dziadkow nie bedzie na jego urodzinach to dzis ide z babcia kupic od dziadkow alankowi prezent ,kurtke bo on nie ma,czapke i rekawiczki a niech synek ma :tak::-D.

Do domu do czestochowy wracamy najprawdopodobniej jutro autobusem o 6 rano,najpozniej jutro autobusem o godz 15 ale to zalezy od tego jak ja bede miala do pracy jutro:tak:.

Tyle u mnie,piszcie co u was?

MILEGO DNIA

reklama
BEATKO podam ci tam gdzie mi mowili ze tam jest lekarka typowo od zeza dzieciecego ,ja tam jestem z alim zapisana na 22 stycznia to jest czestochowa AL.WOLNOSCI 37 tel 34 361-46-04 zadzwon sobie tam kochana ale przygotuj sie na czas oczekiwania ale wiesz jak jest czym szybciej tym lepiej :tak:.

My wracamy do domu jutro o 6.20 rano mamy autobus,wiec niezle z rana trzeba bedzie dzieci budzic,ale jak mus to mus.W prawdzie jutro i w sobote mam wolne ale mam kase rodzinne w kasie mopsu do odebrania i dzwonilam tam do nich i najpozniej jutro musze kase odebrac.

W sobote robie male urodzinki dla Alanka bo w niedziele alan konczy 2 latka ale w niedziele jestem 11 godzin w pracy wiec urodzinki w sobote:tak:.

Dzis kupilam z babcia od babci i dziadka kurtke,czapke i rekawiczki dla Alanka,ale super wyglada moj maly mezczyzna :tak:.

Do góry