reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

Sto lat dla Alanka !!!

Alan.jpg

reklama
Dorota, nam też się nie chciało iść, ale jak już tam wejdziesz i usłyszysz muzę to nogi same tańczą :) Zresztą planowałyśmy wrócić do domu po 1.00... Ja chyba jestem za stara na dyskoteki...niby wszystko ok, ale potem dwa dni chodzę z ogromnym bólem głowy..

Ostatnia edycja:
Wszystkie najlepszego dla Alanka!

Dorota, u Nas imprezka się super udała :) Imprezę robiliśmy na sali zabaw Kraina Alladyna, był tort, przekąski, animatorka i dużo zabawy dla dzieciaków :) Mieliśmy 10 dorosłych i 5 dzieciaczków :)

Beti, Nulini Wy to macie zdrowie do imprezowania! Chyba jestem za stara na dyskoteki :p

Ostatnia edycja:
Ola jeżeli chodzi o finanse to na pewno się to nie opłaca :) Bo zyskać się na tym nie zyska, goście nie dadzą tak kosztownych prezentów by to się zwróciło :) Ale my urządzając to przyjęcie, stawialiśmy na świetną zabawę dla dzieci, i dla rodziców. A zabawa była przednia... żadnego szykowania, zmywania, wszystko gotowe :) A goście byli zachwyceni! Dzieciaki tak się cieszyły i szalały :)

rodzice + 1 dziecko to koszt ok. 75 zł. My mieliśmy zaproszone 4 pary + 4 dzieci - to koszt ok 300 zł. Dodam jeszcze że nasze menu to: tort, 2 duże pizze, ciasto, chrupki, paluszki, soki, woda, cukierki, ciasteczka.

Ostatnia edycja:
asia, super pomysł z tą salą zabaw, za rok pomyślę o tym :D

Beti, ja też jeszcze dzisiaj czuję się niemrawo, a jeszcze wczoraj wieczorem dostałam migreny i ból oka przeszedł mi dopiero dziś koło 10, po niezliczonej dawce tabletek... I mimo to imprez sobie nie odmówię :D

BETI ,NULINI niezle dziewczyny jestescie serio :tak:.

ASIU najwazniejsze ze wszystkim sie podobalo i ze imprezka sie udala super :tak:.

Dziekuje wam bardzo za zyczenia dla ALANKA :tak:.

Ja niedawno z pracy wrocilam,cos zjem i ide spac bo jutro zas rano do pracy,ale jutro do 17 :tak:,milej nocy

ASIU opiekunka spisuje sie dobrze,dzieci bardzo ja lubia :tak:a to najwazniejsze,ja tez z niej zadowolona jestem.

Ostatnio tak w ciagu 2 tygodni byla tylko 11 godzin w sumie ,bo moj mial duzo wolnego jak mrozy byly wiec on siedzial w domu z dziecmi,ale to akurat troche dobrze bo mniej musze jej zaplacic hihihi:tak:.

Ja zaraz dylam do pracy,wroce tak na 18 do domu.MILEGO DNIA

reklama
Ech...ledwo wczoraj rano przeszła mi migrena po piątkowym balowaniu, a tu wieczorem tak mnie mama wkurzyła że znów cały wieczór i noc migrena....... Ja nie wiem co się dzieje, i tak od kilku miesięcy....

Asia, na początku wydało mi się że strasznie dużo zapłaciliście za urodzinki, ale jak tak policzyć cenę tortu (jak ktoś nie robi własnoręcznie) i pizzy..to wcale to nie było drogo. No i w domu czysto :)

Jak spędzacie dzisiejszą noc? Ja jeszcze nie wiem...pewnie gdzieś wyjdziemy wieczorem z Młodą, ale i tak o północy będziemy w domu

Ostatnia edycja:
Do góry