reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Częstochowy JEDNOCZMY SIĘ :)

BETI ojej zapomnialam swojego dopytac o ta welne,sorki ale jak sama wiesz mam zas ostatnio pod gorke :cool:.

Oliwka miala dzis temp 39,1:szok: caly dzien tylko lezy i patrzy bajki,wyjatkowo jej dzis pozwalam na takie dlugie bajki bo jest taka biedna boroczka,niedawno zasnela,alanek tez spi.

Szefowa dzwonila i jednak do pracy ide w czwartek na 9 do 16 , w piatek na 9 do 12 (bylabym dluzej ale mam ze soba lekarza a ona chce abym poszla do lekarza :tak:),i niedziela od 9 do 20, mialam isc jutro ale ze wzgledu na oliwke dala mi wolne,nie wiem czy jutro sie nie przejde z nia do pediatry,Fajna ta moja szefowa ze idzie mi na reke z tymi godzinami,oby tak dale,pozniej w poniedzialek i wtorek za tydzien napewno mam wolne a pozniej to ona dalej ustali ale wiem ze od nastepnego tygodnia bede juz sama na zmianie :szok::tak:,no oprocz weekendow bo na szczescie w weekendy tam zawsze sa 2 osoby bo inaczej czlowiek nie wyrobi ale w najblizsza niedziele nie bede z szefowa tylko z pracownica:tak:.

reklama
Beti, zabawki z Ikei? :D Młoda te druciki ma, klocków nie :) A buraczki u nas są be :( Spróbuję maślanki...

dorota,
super, że tak Ci się układa z tą pracą :D Szkoda tylko, że Auchan tak daleko :(

Dzisiejsze 4 godziny minęły mi na rozwiązywaniu krzyżówek, czytaniu książki i stawianiu pasjansów, bo nie ma neta.
Ciekawe, kiedy zacznie się prawdziwa praca...

Dorota, spoko, wełna już kupiona 460zł poszło się ..... ech...
Nulini, zabawki z ikei ale odkupione w Częstochowie po 15 zł- na Tablicy Patrycja mi wykukała :)

No Kochana, nie przegrzewasz się w tej swojej pracy...i dobrze! Na takim stanowisku grunt to robić dobre wrażenie- czyli że masz bardzo dużo pracy i jesteś bardzo zajęta..coś o tym wiem po stażu w komisariacie :)
Jak się wyrabiałam z papierami to lubiłam sobie posprzatać biurko, więc komendant podsunął pomysł że może poprzeglądam archiwum bo "się nudzę"! Od tamtej pory zawsze miałam rozgrzebane segregatory przed sobą!!!

Beti, bo najważniejsze to nie pokazywać, że coś umiesz robić, bo Ci to dodadzą do obowiązków, a pensja jaka była, taka będzie :/ Ciekawa jestem, jak to się rozwinie... A prezent sobie sprawiliście bardzo romantyczny :D Pomyśl, jak Wam teraz będzie cieplutko :D

nulini wazne , że jest praca :)
Beti oj tak prezen bardzo rozgrzewający :>
A pamietam jak kiedys pisalas pod zdj jak K. biegł ze bedzie lekkoatletą i wiesz zaczynam sie zastanawiac czy czasem nie masz racji on ma taki power w nogach ze nie widzialam dziecka w jego wieku aby tak biegalo nawet jakies nadpobudliwe :D

aleksandra, to możemy zrobić zawody, bo moje dziecko tak biega, że dorosłemu ciężko za nią nadążyć, a biegać i skakać mogłaby bez przerwy! :)

Do nas wczoraj przyszły kalendarze, zamawiałam na colorland.pl takie same, jak rok temu, na każdy dzień miesiąca zdjęcie Młodej z danego miesiąca :D No i rok temu za duży format płaciłam 25zł, a w tym już tylko 20zł, więc za 60zł mam prezenty dla 3 osób :D Ślicznie wyszedł :D
W kwestii prezentów zostają mi tylko moi rodzice i Robert, chociaż na upartego mama dostanie kalendarz, ale jeszcze się rozejrzę w Ikei ;)

reklama
Ja to w ogóle nie mam głowy do prezentów...w zeszłym roku było prościej. Robilismy wigilię u mamy więc były 3 pary- ja z moim, siostra z mężem i rodzice. Umówiliśmy się na prezenty alkoholowe "na parę" +normalne dla dzieci. A w tym roku...tez u mamy, ale mam pustkę w głowie...mama coś mówiła że chciałaby małe radio do sypialni...to tyle

Ostatnia edycja:
Do góry