Witajcie mamy z Cieszyna. Jeste tu nowa,ale bardzo bodoba mi sie to forum. Mam prawie 2 letniego synka dokładanie 2 latka konczy 22 lutego. Miło by mi było poznac was pozdrawiam
reklama
iwa2
Zaciekawiona BB
Witam nowe mamy Szkoda ze nie możemy się jakoś tutaj spotkać i pogadać Moje gg 6157906 Zapraszam na pogaduchy może w ten sposób prędzej porozmawiamy
MagdaP3011
Fanka BB :)
hej dziewczyny, jest moze ktoras obecna na forum?? potrzebuje rady. Moja mala spi w dzien tylko jeden raz okolo 2 godziny od 13 do 15. Czasami troszke dluzej. Zasypia na noc pomiedzy 22 a 23!! Nie mam nawet chwili odpoczynku. Wiadomo o 23 tez chce juz spac wiec klade sie zaraz po niej. Kiedy spi po poludniu to wiadomo, mamy 1000 innych spraw do zrobienia: obiad, sprzatanie itp. Jak nauczyc mala zasypiac o normalnych godzinach?? Przez pewien czas budzilam ja po 30 min. spania i wtedy zasypiala o 20 ale nie mam sumienia rozbudzac jej na sile. Doradzcie cos
iwa2
Zaciekawiona BB
Witaj Magda!
Ja swojego synka usypiałam koło 12 bo potem jak poszedł spać później no to jak mówisz idzie późno spać więc brałam go u tuliłam i chusiałam więc zasypiał. A tak szczerze to mój o drugiego roku życia już mało spał teraz chodzi do przedszkola i tam też mało śpi Ja nigdy dziecka nie zmuszałam do spania jak nie spało w dzień to szło koło 19 spać Pozdrawiam
Ja swojego synka usypiałam koło 12 bo potem jak poszedł spać później no to jak mówisz idzie późno spać więc brałam go u tuliłam i chusiałam więc zasypiał. A tak szczerze to mój o drugiego roku życia już mało spał teraz chodzi do przedszkola i tam też mało śpi Ja nigdy dziecka nie zmuszałam do spania jak nie spało w dzień to szło koło 19 spać Pozdrawiam
iwa2
Zaciekawiona BB
:-)zdrowych wesołych świąt
zdrowia szczęścia i pociechy
z naszych dzieciaczków
zdrowia szczęścia i pociechy
z naszych dzieciaczków
ivette73
Witaj Iwa2:-)
tutaj mały ruch, zapraszamy do wątku:Bielsko Biała i okolice - tam jest nas więcej:-)
tutaj mały ruch, zapraszamy do wątku:Bielsko Biała i okolice - tam jest nas więcej:-)
iwa2
Zaciekawiona BB
witaj ivette
Chciałam żeby mamy z Cieszyna i okolic tutaj trochę porozmawiały i zaprzyjaźniły ale chyba nic z tego hehehe Pozdrawiam
Chciałam żeby mamy z Cieszyna i okolic tutaj trochę porozmawiały i zaprzyjaźniły ale chyba nic z tego hehehe Pozdrawiam
MagdaP3011
troszke nas chyba za malo jakos nie mozemy sie celnac na forum. Udalo mi sie dzisiaj uspac Lene troszeczke szybciej i juz spi. Zobaczymy co bedzie w nocy. Wczoraj wyjatkowo pieknie zasnela o 20 i po godzinie obudzila sie pelna zycia. Masakra!! Musialam sie z nia polozyc do lozka i o 22 zasnela. Swieta minely nam szybciutko. Cale szczescie waga stoi w normie i nie bedzie zbijania kg A jakie Wy macie plany sylwestrowe?? My z mezem idziemy do mojego brata na domowke, Lena zostaje u babci, bede ja miala blisko bo ok. 100m. Jakos nie potrafie odciac pepowiny jestem chora z niepokoju kiedy musze ja gdzies zostawiac!!
dziewczyny, moze dajcie namiary na babyboom swoim kolezanka ktore maja juz dzieciaczki?? zrobiloby sie gesciej na mamusiach z Cieszyna!!
dziewczyny, moze dajcie namiary na babyboom swoim kolezanka ktore maja juz dzieciaczki?? zrobiloby sie gesciej na mamusiach z Cieszyna!!
Ostatnia edycja:
iwa2
Zaciekawiona BB
hej hej dziewczyny !
U nas święta przeleciały obżarstwem i leniuchowaniem Dzisiaj upiekłam ciasto na sylwka My zostajemy w domku z mężem i mały z nami
Magda to dobrze że teraz śpi może się nauczy , bo to tak od razu nie idzie
Pozdrawiam Wszystkie mamy i dzieciaczki
U nas święta przeleciały obżarstwem i leniuchowaniem Dzisiaj upiekłam ciasto na sylwka My zostajemy w domku z mężem i mały z nami
Magda to dobrze że teraz śpi może się nauczy , bo to tak od razu nie idzie
Pozdrawiam Wszystkie mamy i dzieciaczki
reklama
cześć.
my byliśmy na Święta u moich rodziców, a sylwestra spedziliśmy we trójkę. Myślałam, że Młody będzie się bał huku petard, a on przespał całą tą imprezę
a dzisiaj pierwszy raz stał bez trzymania się czegokolwiek!!! kolejny postęp
my byliśmy na Święta u moich rodziców, a sylwestra spedziliśmy we trójkę. Myślałam, że Młody będzie się bał huku petard, a on przespał całą tą imprezę
a dzisiaj pierwszy raz stał bez trzymania się czegokolwiek!!! kolejny postęp