reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Bradford

reklama
HEJ:-)

Jak dla mnie wtorek jest ok:tak:
Mamatrojeczki łłłłoooo matko ale maly numer wywinol:szok: Oby szbko wydalil to z siebie, domyslam sie ile nerwow sie najedliscie.
Graziul wspolczuje zabkowania, ale trzeba sie pocieszyc tym ze w koncu kedys wyjda wszystki:-p wiem ze to marne pocieszenie ale zawsze cos:-p

A nas czeka chyba dlugi wieczor, bo Vicky spala ponad dwie godz i to jeszcze ja ja budzilam bo tak nie wieadomo ile by jeszcze pospala:szok: Wazne ze jutro nigdzie nie trzeba sie zrywac z rana wiec sobie polezymy:-D

Kasia - my jestesmy zainteresownai domkami Bed3 najlepiej z garazem.
Na Bd6 kosztuje 110tys, a na Bd4 130tys. ale domki wahaja sie cenowo od 90-170tys. Zalezy ile sypialni itd....

Hej.
My leniu****emy bo Krystian ma wolne od szkoły to korzystamy i biegamy w piżamach :tak:.

Dziewczyny mi co do kulek to bez różnicy jaki dzień oby tylko nie piątek bo mam już umówione dwa spotkania:tak:;-).

reklama
Hejka, u nas bez zmian (czyli nic nie wyszło) . Jeżeli chodzi o kuleczki to ja osobiście bym wolała w środę, ponieważ we wtorek mam lekarza na 10,40 i po 11.00 ma przyjśc babka z housingu. Tak, że ja chetnie spotkałabym się w środę. Mam nadzieję, że do tego czasu nic nowego się nie bedzie działo :-( . Miłego dnia życzę :tak:

Do góry