agnieszkaUK
Fanka BB :)
hej zmobilizowalam sie w koncu. odkoad nikola poszla do szkoly to normalnie na nic nie mam czasu. neta sprawdzam po drodze do szkoly albo wieczorem. ostatnio u nas sporo sie dziej. wizyty u dentysty, okulisty i zalatwianie innych malostkowych spraw. obecnie jestem na etapie przygotowani sie do zimy. sprzatam wszystkie zakamarki, odswierzam ciuchy itd itd. dzis z nikola wybywamy na basen do shipley. bedziemy wra ac autem, wie. mam nadzieje ze podjelam dobra decyzje z tym basenem. bije sie z myslaami bo zimno na dworze, ale R mowi ze powoli trzeba kurowac nikole, tymbardziej ze ona na podworku biega(jak jest w szkole) bez czapki i z ropieta kurtka. hmmm sama nie wiem czy dobrze robie. ale jak moj wszystko wiedzacy maz:-) zatwierdzil ten pomysl- to ide hahha
kasia8118-mi sie od dawna marzy sos grzybowy ze swierzutkim chlebem. :-) teraz czekam az tesciowa nam przysle grzyby na swieta:-) jakis czas temu duzo zebrla i ususzyla.beda do uszek, pierogow i bigosu
weramirek- moje serdeczne gratulacje dla rodzico:-) ja niestety z wizyty u cibie odpadam. nikola konczy o 12. a zanim dojade do ciebie to bedzie 13.
kasia8118-mi sie od dawna marzy sos grzybowy ze swierzutkim chlebem. :-) teraz czekam az tesciowa nam przysle grzyby na swieta:-) jakis czas temu duzo zebrla i ususzyla.beda do uszek, pierogow i bigosu
weramirek- moje serdeczne gratulacje dla rodzico:-) ja niestety z wizyty u cibie odpadam. nikola konczy o 12. a zanim dojade do ciebie to bedzie 13.