reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewuszki..ale mamy pogode brrrr nie chce sie nawet z domu wychodzic,jak dzisiaj szlam odebrac Emilke ze szkoly to myslalam ze mnie zwieje:baffled:ja czasem to juz nie kumam angielskiej pogody,mimo iz mieszkam juz tutaj jakis czas..w zeszlym tygodniu upaly a teraz prawie mroz:no:
werka chyle czola za cierpliwosc,ja takiej nie mialam,chociaz Emke karmilam do 7 miesiaca no a David mi nie chcial ssac i bardzo plakal wiec przeszlismy na butle..no i wychodowalam sobie teraz takie 8.5kg:-Dna kawke moze i bym wpadla ale w przyszlym tygodnu wybieramy sie do PL i trzeba jakies ostatnie zakupy zrobic przed wyjazdem a poza tym moj maly przeziebioni i nie chce roznosic zarazkow a dzieciaki szybko lapia infekcje niestety:-(
kasia8118 z davidem juz lepiej,tzn nie ma goraczki pozostal tylko wielki katar taki ze gile z nosa caly czas leca a nie daje sobie wycierac bo zaraz krzyczy no i kaszel..bylam u GP ale nic na kaszel nie dostalam wiec musialam kupic sama..
Ide sie troche ogarnac bo moj D dzisiaj wraca i trzeba sie troche poprzytulac do meza,a ostatnimi czasy widze go tylko dwa dni w tygodniu..a na dodatek w niedziele znowu jedzie:(( no nic odbijemy sobie w PL:))
ahaaaa... dziewczyny po powrocie z PL bede miala do sprzedania wozek coletto matteo,zielony wielofunkcyjny..moze znacie kogos kto potrzebuje??? Wozek z calym wyposazeniem,obracany o 360stopni..gondola nieuzywana,spacerowka tez nie..uzywalam tylko nosidelka.
Sprzedaje bo chce kupic spacerowke,zawsze mniej miejsca w aucie zajmuje.

reklama
Czesc :)

A ja dzisiaj przez ta pogoda dwa razy zmoklam jak kura :( akurat musial z domu wychodic w najgorszy deszcz.....Ja chce latoooooooooooooo

WERKA-ja moge tez do Cieie wpasc,akurat auto bede miala caly tydzien wolne,J ma urlop.
To dobrze ze sie nie poddalas z karmieniem :) Ja tez mialam na poczatku problemy,a jak karmilam to plakalam z bolu :(((ale pare dni i tez sie unormowalo.

Wisienka-A na dlugo jedziecie do pl?Nie mialas problemu w szkole Emilki z urlopem?
Ja sie juz troche tym stresuje,bo bylismy w zeszlym tygodniu w polsce i wzielam mu 5 dni wolnego,a potem w czerwcu znowu chce wziac mu 3 dni ,a tutaj on mi choruje i siedzi w domu :(Boje sie ze jak tak bedzie chorowal to w czerwcu nie dostaniemy zgody na wolne.

Ja tez dzisiaj z Kuba sie wybralam do lekarza i tak jak podejrzewalam znowu ma chore gardlo :(I znowu antybiotyk.Ale przynajmniej mu pomoze.

HELOŁ LASECZKI NO NO POGODA JEST OKROPNA I DO TEGO HUMOR OKROPNY.......
A WŁAŚNIE WIDZIELIŚCIE TEN GRAD CO DZIŚ SPADŁ :szok::szok: :tak::tak::tak::tak::no::no::no::no::no::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:NORMALNIE CHWILE SIĘ ZROBIŁO BIAŁA :-D:szok:
WISIENKA może ja spytam się znajomej co ci dam znać co do wózka a ile chcesz za niego a mogła byś mi wysłać zdjęcie wózka ;-)
kasia zdrówka dla małego
z ze śniegiem nie żartuje i powiem wam po dzisiejszym gracie to i śnieg może nas zaskoczyć :szok::-D:-D
oki lece zbierać sie do snu!!!!!! zdrówka dla dzieciaków kochane.....:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej:)

Dzisiaj zapowiada się ładna pogoda:) Taka jesień może byc bo to co było w ostatnich dniach to masakra:baffled:
My dzisiaj jedziemy na Ani Mru Mru do Manchesteru. Cieszę się bo dawno nie mieliśmy takiego bezdzietnego wypadu, to człowiek się zresetuje. Z tej okazji zaraz wybywamy z Dorotą do white rose centre w poszukiwaniu jakiegoś fajnego ubioru:-D

Werka śliczna ta Twoja dziewczynka:-)
Moja koleżanka ma na zbyciu nowy rożek więc jeśli nie masz to daj znać to wezmę Ci na spotkanie u Ciebie bo też się wybieram;-)

Wisienka na długo jedziecie do Polski?? Fajnie Wam:)

Witam.
U nas nic ciekawego siedzimy sobie z Olusiem i jemy drugie śniadanko.Krystian w szkole a R ma wolne ale wyruszył na grzyby.Ciekawe czy jakieś znajdzie.

sylwia.m i Doris78 dobrej zabawy życzę.Dajcie znac co za kreacje kupiłyście na wieczór.

WerkaMirek ja nic nie obiecuje ale się postaram.A ty mieszkasz gdzieś blisko Asdy?

Hejka:)
Ale mnie tu długo nie było ale pogod adopisywala to korzystalam:-):-):-)Teraz mam zaplate choruje i jestem na antybiotyku:-:)-(Dzis juz znacznie lepiej a przy okazji wyspalam sie za wszystkie czasy:-D:-D:-D:-D:-D
wisienka-tu lekarze nie daja syropu na kaszel dzieciom ,bo jak bylam z Danielkiem to powiedzial ze kategorycznie nie podawac syropow na kaszel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
sylwia-korzystajcie jak macie okazje:-):-):-)pewnie uśmiejecie sie:-D:-D:-D
kasia8118-moj tez byl na grzybach w zeszlym tyg za duzo nie znalazl ale na obiad bylo:tak::tak::tak:
werkamirek-ja ze spotkania odpadam musze sie wykurowac :-):-):-)
emilka-to wczorajsze gradobicie bylo szokiem dla mnie:szok::szok::szok:
doris-u nas w szkole dzieci moga wziasc 11 dni wolnego ze szkoly:-):-):-)
Nic uciekam bo maly juz sie obudzil drzemka trwala az 15 min:wściekła/y::wściekła/y:

Dzien doberek:-)

Wisienka ja tez bym zrezygnowala z karmienia piersia gdyby nie to ze polozna przyszla do mnie w odpowiednim momencie, pokazala mi jak lepiej ja przystawiac i przepisala mi super krem na poranione sutki. Gdyby nie ona to juz bylam gotowa na butle przejsc...
No i duze wsparcie mojego M, masowal mi plecy stopy gdy ona gryzla mi cycuchy hehe

Doris ciesze sie, chetnie zapraszam, to jak wam pasuje wtorek o 12??

Kasia asda tez jest blisko, ale blizej mam do Hallmarku, i szkoly podstawowej.

Sylwia dziekuje, ale mam juz dwa rozki, mama mi przywiozla z Pl:)):-D:-D

Dziewczyny, poznjiej wam na priv wysle moj nr tel i adres do mnie.
Czyli wstepnie umawiamy sie na wtorek 12???

Czesc..dzisiaj za oknem nawet jakies slonko sie pojawia:-)moj pojechal do konsulatu po paszporty naszych dzieciakow..strasznie dlugo czekalismy,jakies 8 tygodni:baffled:juz sie balam ze jednak nie pojedziemy do PL:-D
emilka wozek jak w linku http://coletto.pl/wozek.php/matteo/12 zielony, ale jeszcze wstawie fotki mojego,zeby bylo bardziej realistycznie:-D
co do ceny to jeszcze nie wiem..musze pogadac z moim D zeby nie bylo ze sama podejmuje decyzje:-D
doris my jedziemy na niecale 2 tyg,bo 15 wyjezdzamy a 28 wracamy..jak dla mnie troche krotko ale lepsze to niz nic. Z wolnym u Emi nie bylo problemu,wzielam jej 5 dni bo zaraz bedzie to wolne w szkole..a chyba mozna do 10 wziasc w ciagu roku czy jakosc tak..Zdrowka dla Kubusia:) Pamietam jak moja Emka w zeszlym roku chorowala na ospe i siedziala jakeis 2 tyg w domu,to jak wrocila ze szkoly to dostalam na dzien dobry kartke ze ma zanizona frekwencje..no ale chorego dziecka nie puszcze do szkoly..
sylwia.m fajnie Wam..Ani Mru Mru fajny kabaret,dzieciaki sa super ale czasem trzeba wyjsc gdzies bez nich,ja sobie to odbije w PL,dobrej zabawy zycze:tak:
kasia8118 to bedziesz dzisiaj miala zajecie z grzybami:tak:
Uciekam,maly sie obudzil..

Ostatnia edycja:
reklama
Laseczki mam na sprzedaż trochę zabawek po Olinku w symbolicznych cenach jak któraś zainteresowana lub zna kogoś kto może by chciał to proszę na pw.Mogę wysłac zdjęcia.

I jeszcze mam też na zbyciu łóżeczko turystyczne dwa poziomy spania odpinane na zamek z jednej strony, moskitiera(nie używana),dwa materace,dwa komplety pościeli kolory dobre dla dziewczynki jak i chłopczyka ,trzy prześcieradła kołderka i torba do łóżeczka.

Do góry