reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej babeczki
taka pogoda jak jest od poniedzialku doprowadza mnie do szalu. co chwile leje. dzis wyszlysmy na chwilke z Nikola do jej szkoly po uniformy i ja zmoklam jak kura. musze jeszcze podjechac do asdy i kupic nikoli 4 niebieskie koszulki z krotkim rekawem na zmiane(ze szkoly wzielam tylko jedna z logo szkoly bo kosztowala 6,50), jeszcze jeden czerwony sweterek i czerwone rajtuzki( kupilam wczesniej szare). takze moja gwiazda za 20 dni zaczyna szkole:-)

doris78-wszystkiego naj naj naj dla Davidka:-) duzo buziakow od Nikolki i forumowej cioci:-)

Aagam- super ze niunia zapisana do przedszkola.ja to sie stresuje czy nikola zostanie bez placzu sama. ona jest bohaterka jak jest z mamusia:-) zobaczymy co bedzie. 
a to przedszkole jest paltne? i na jak dlugo bedzie Victoria przeszkolu? 

ja dzis sie polozylam z nioola na 2 godziny i teraz chodze jak jakas zmora po domu.  ide zrobic sobie herbatke z sokiem malinowym- moze mnie postawi na nogi

reklama
Pora na mnie żebym wreszcie coś napisała. Przyznam, że mam ostatnio ogromnego lenia. Czas też jakoś szybko leci.
Zimno jak cholera a nam się akurat bojler zepsuł. Właśnie dwóch kolesi walczy z nim. Może jeszcze chwilkę pochodzi ale tak czy siak trzeba będzie kupić nowy bo ten jak się okazało ma już 24 lata:szok: zasłużył dziad na odpoczynek:-D
Marcel ogląda wyścigi motocyklowe, zaraz zrobię im kolację, pogonię do łóżek i będzie spokój:-)

Doris wszystkiego naj naj dla Davidka:)
Agaam czyli w poniedziałek moja gwiazda będzie miała towarzystwo?? Na którą idziecie??
Werkaimirek to chyba spojenie łonowe się rozchodzi, czyli szykuje się do porodu:tak: Mnie też bardzo bolało ale nie na końcu a dużo wcześniej.
AgnieszkaUK mój chociaż chodził do szkoły w zeszłym roku to teraz i tak już drugi dzień ryczał i pani musiała go ode mnie zabierać bo by mnie nie puścił:baffled: Nikola trochę pewnie popłacze ale przyzwyczai się;-)

Witam:)
Ja wlasnie mam chwilke czasu aby tu zajrzec i cos naskrobac:tak::tak::tak:
Niuniek jest marudny caly dzien i juz mnie wykonczyl:-:)-:)-(
doris -wszystkiego najlepszego dla Davidka:-):-):-):-)
agaam-fajnie ze niunia tak sie zaakceptowala w przeczkolu:-):-):-)
agnieszkauk-kazda mama martwi sie o wlasne dziecko;-);-);-)Bedzie dobrze:-):-)

Hej :)
Dziekuje bardzo za zyczenia dla Davidka :)
Teraz jak juz rozumie co to sa urodziny ,to cieszyl sie jak wariat od rana :)
prezenty dzisiaj dostal i spac nie chcial isc,bo sie bawil i bawil :)

To fakt pogoda dzisiaj beznadziejna,my dzisiaj bylismy u Sylwii to chlopacy jak tylko przestalo padac zaraz wychodzili na dwor ,a potem zaraz wracali bo lalo :(i tak przez caly dzien.

WERKAI MIREK-koncowka ciazy juz jest meczaca,ale widok dzidzi wszystko wynagradza :)

AGNIESZKAUK-trzymam kciuki zeby Nikola byla dzielna :)

AGAAM-fajnie ze Viki tak sie w przedszkolu spodobalo :)moze obejdzie sie bez placzu.
A u mnie od nastepnego tygodnia college sie zaczyna o koniec laby bedzie ...

Witam laski skrobne troszkę !!! u nas leci ,natalia zrobiła się bardzo niedobra już z niż nie wytrzymuje tylko płacze i mama ,mama :szok::szok::szok: zęby jej chyba na dodatek idą:szok: .Widzę że dzieciaki do szkoły nawet się nie obejrzę i moja pójdzie !!!!! Laski nie wie któraś gdzie mam zanieś fakturę co zapłaciłam za lekarz w PL . bo byłam z mały u lekarza na szpitalu w PL i zapłaciłam 340 złotych ale babka powiedziała że mi zwrócą tu ale niemam pojęcia gdzie to mam zanieś może się któraś orientuje ?:wściekła/y::-:)-:)szok:????
DORIS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DAWIDKA!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-);-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:;-);-):-):-):-):cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
WERKAIMIREK no jeszcze troszkę i po wszystkim!!!!!!
AGNIESZKAUK powodzenia dla małej w szkole :tak::tak:
SYLWIA niemartw się nie tylko ty masz lenia:-D , to czeka was wydatek:-D:szok:
AGGAMno to i twoja laska do przedszkola powodzenia ;-)
JUSTYSIAK mamuśka a co z tobą? ;-)jak się czujemy kochaniutka?:tak:musze się do ciebie w końcu wybrać i podwieś twoją własność :tak::tak::-D
KASIA a ty jak , mały gotowy do szkoły????:-)

dla dawidka na urodzinki!!!!! na_urodziny_16.jpg

dosis-siemka ja także skladam najlepsze życzonka dla Dawidka:)
emilka13- ja wiem co masz zrobic i gdzie uderzyć, wyślę ci dziś namiary instytucji i nr tel:) wiem , bo mi zwrócili koszty jak bylam z mają także bez obaw powinnaś otrzymać zwrocik pieniążków napiszę ći wieczorkiem:)))
maja jeszcze śpi więc ja dziś jestem skowronkiem heh:) pozostaje mi komp aby nie robić zbytnio chalasu-jestem dumna z mojej pszczółki wczoraj zalatwila swoje jedne i drugie potrzeby na toaletę HURA:)))oj ciężko nam idzie to odpieluchowanie , ale wazne ze wola kiedy chc tyle, że wszystkie ciuchy pomoczyla wczoraj hehheheeh ok mykam , bo sie budzi :))))

reklama
Do góry