tynia i wiki
Fanka BB :)
czesc ja dzis kosilam trawe byla mega duza i ogrod wyglada calkiem inaczej z tylu posadzilam jeszcze marchewke i pietruszke ciekawe czy cos wyrosnie hihihihhi obiadek juz zaliczony Natalka spi jeszcze a Wikusia jak sobie malowal farbkami tak pomalowal i siebie takze kapiel juz ma zaliczona i jedna mniej z glowy
Agnieszka ty same pysznosci robiasz ja ostatnio wcale nie pieke ale juz za mna chodzi kopiec kreta albo miodowiec wiec napewno cos zrobie a co do bariery jezykowej to sie nie martw da sobie rade i szybko zalapie ja o Wiki tez sie martwilam a teraz smiga jak nie wiem a jak nie wie czegos to pokazuje najwazniejsze to zeby umiala powiedziec ze chce do toalety albo pic ja tego najpierw ja nauczylam
Alex sto lat sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!
Graziul a co z toba????????????
Marta i jak Maja sie teraz czuje???????
Renuska tak zawsze z dziecmi jest ze nie wszystko kupisz musisz sie chyba wybrac sama na zakupy
Agnieszka ty same pysznosci robiasz ja ostatnio wcale nie pieke ale juz za mna chodzi kopiec kreta albo miodowiec wiec napewno cos zrobie a co do bariery jezykowej to sie nie martw da sobie rade i szybko zalapie ja o Wiki tez sie martwilam a teraz smiga jak nie wiem a jak nie wie czegos to pokazuje najwazniejsze to zeby umiala powiedziec ze chce do toalety albo pic ja tego najpierw ja nauczylam
Alex sto lat sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!
Graziul a co z toba????????????
Marta i jak Maja sie teraz czuje???????
Renuska tak zawsze z dziecmi jest ze nie wszystko kupisz musisz sie chyba wybrac sama na zakupy