reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

reklama
heeej:))
Ja wpadlam tylko na chwile sie przywitac i zyczyc duuuzo zdrowka chorowitkom:))
Moje plany dzisiejsze calkiem ulegly zmnianie..bo moj maz wczoraj po 21 oswiadczyl ze ma wolne..tzn ,jedzie do pracy ale za 1-2h wroci bo podlaczy tylko jakies kable:) Tak wiec trzeba ten dzien jakos wykorzystac:) Zycze wAm milej zabawy gdziekolwiek by to nie bylo! zmykam do dzieci,do potem,paaaaaa

Dzieki dziewczyny :)

A ja bylam z Davidem u lekarza i dostal antybiotyk.....w sumie sie nie dziwie,bo niedawno przeciez Kuba mial zapalenie migdalow,do tego doszla mu jeszcze biegunka,dzisiaj juz 4 razy byl w toalecie ...ach jak nie jeden ,to drugi.
Ale napewno juz jutro bedzie sie lepiej czul.

ASIUNIA-ciekawe co tam jest zgrane w tym accencie....dziwne to wszystko.

Milego kulkowania :)

cześć laski jak tam po kulkach wybawili się sorki że nie byłam z wami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas oki :-):-):-):-)
doris mój brat wynajmuje taką działkę tam zrobil sobie tam ogródek z warzywami i szklarnie ,,,, i dla dzieci domek i altanke :tak::tak::tak: spore to jest i myślałam że tam zrobię a tu lipa bendzie chyba ..życzę zdrówka dla małego:tak::tak::tak::tak::tak: dobra odezwę się wieczorkiem...;-);-);-);-)

Hej mam nadzieje ze sie dobrze bawilyscie na tej farmie:-)

Graziul sorki ze nie odp, nie mysl ze sie gniewam. Sama spedzam kazda wolna chwile z moim M, tym bardziej ze tak zadko jest w domu. Tyle "h" robi...
Dziaciaczek kosztuje, a pozatym remont nas czeka...

Odpoczywam ile wlezie, apetyt mi tak wzrosl ze mnie to przeraza. Ciagle bym jadla. A jak tylko zjem to malutka skacze z radosci i z kiszek mielone robi....

czesc .Co jest ? Pisac ,pisac ! My dzis mamy pol leniwa sobote ,tzn .totalny chaos ,nikomu sie nic nie chce z tych czynnosci kt.wykonuje sie w sobote ,porzadki i takie tam ,tylko kazdy robi co mu sie chce .Ja bylam dzis tylko na malutkich zakupach z Jasminka ,i powyrywalam chwasty w ogrodzie (nareszcie :zawstydzona/y:).
Emilka - no taka dzialeczka to super sprawa .Sama tez chcialabym miec ,tylko ze ze mnie taki ogrodnik ,ze pietruszka na oknie wyrosla na 5 cm. i padla ,a o szczypiorku nie wspomne :-:)-D.
Dziewczyny dobrze ze sie wycofalyscie z tych kulek ,bo pogoda wczoraj byla do bani .Mam tylko nadzieje ze z kazdym dniem bedzie juz coraz ladniej ,bo przynajmniej padac przestalo :-D.

reklama
ale tu pusciutko :) ja leniu****é , tak samo bylo wczoraj.. moj M wziol sie za porzadki a ja leniuchowalam, potem male zakupy i sobota zleciala..
renuska - nakulkach bylysmy :) zrezygnowalysmy z farmy:)
dziewczyny moze dalybyscie sie namowic na kawke u mnie w srode??? pisac ktora chetna :D

Ostatnia edycja:
Do góry