reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Witam i ja:-)U nas tez wczoraj bar leniwie:tak::-D
Rozlozylam koldre puchowa na panelach w livingu i tak przelezelismy prawie caly dzien wszyscy czworo;-) Pardon...piecioro bo i Rambus tze z nami!:-D Ale super sa takie rodzinne bumelki:tak: Dop wieczorem posprzatalam:tak:
A dzis zaliczylismy farme:happy: Bylo super choc wialo tam i w pewnym momencie nawet lekko pokropilo ale przestalo:tak:
Mala na pocz str plakala i bala sie wsz zwierzat ale potem to do domu wracac nie chciala:tak: Najbardziej jej sie spodobala taka preogromna ruda maciora chyba z 200 kilo wazaca:tak::-D
Potem na fun burn chciala zjezdzac ale nie pasowala jej ta wycieraczka na ktorej sie zjezdza:eek: Fochmistrzyni numer 1!!
na koniec dala sie przekonac i sie obie wyszalalysmy ze hoho:tak:
a Maly z tata buszowali w kuleczkach:happy:
na obiad zaliczona pizza takze mam z bani ,zaraz kawusie robie i sie dalej bycze:tak:
WERKA- spoko ,nic sie nie stalo:cool: Mi tylko chodzi o ten stand ...bo wiesz przepycham go z kata w kat i boje sie ze mala w koncu go zniszczy:baffled:
RENUSKA- fajna taka bumelka ..nie???;-)
A reszta ..co u Was?

reklama
Haloooooooooooooooooooo!!
Ale tutaj pustki!!co jest z wami???
Graziul-super ze taki fajny dzien spedziliscie!!!

U nas nic ciekawego sie nie dzieje,straszne nudy!!!Mezus w pracy,dzieciaki juz w pizamkach wiec chyba goracy prysznic wezme i do wyrka!!bo strasznie mi dzisiaj zimno,nos mam zawalony i gardlo mnie boli!!Wiec jakies leki zarzyje o do lozeczka!!aaaaaaaaa Filipkowi wyszedl pierwszy ząbek!!:-):-D:-D

Piszcie laseczki jak u was weekendzik minal!!!

siemka dziewczyny ktos z was byl na tej farmie pytam z ciekawości???? u mnie weekend do bani wczoraj i dzis przeleżalam w lóżku, po tej wizycie u dentysty okazalo się ,ze mam tzw. zgorzel musial zęba rozwiercać , a cala napuchnięta jestem dostalam antybiotyki i tyle ; poza tym tyle sie o tych ropniach naczytalam ,ze się normalnie boję i zastanawiam się czy te leki zniweluja ja poza tym moja córcia marudna i ciągle przychodzila do mnie i mówila chodź , chodź ---moja kochana a mamusię zmoglo i coś dopadlo- boje się aby na szpitalu się nieskończylo a takie niewinne otwieranie serków dziecięcych z folii - uwaga dziewczyny nie róbcie tego zębami , bo mam teraz skutki pozdrawiam

HELLO;))
Co z Wami leniuszki???
My wczoraj tak dlugo gadalismy z A w lozeczku ze poszlismy spac po 1 w nocy!!!
A dzis rano zaspalam i biedny pojechal do pracy na biegu o 9 ,a juz powinien byc na miejscu:(
I bez snidania znow:(
Musze ter pysznym obiadkiem nadrobic..hehee:)
NIKA- wspolczuje CI bar dolegliwosci..oby antyb pomogl. Ja mialam ropien ogromny po cc po Eryczku..masakra wiem o jakim bolu mowisz:((
Naszczescie antyb silny zadzialal .ale ropy mialam normalnie ogrom:(
Ja wlas wczoraj pisalam ,ze bylismy z rodzinka na tej farmie:))
Zmykam bo i tak nie ma z kim pisac!!!!
LENIWCE:))

Hejka:)
U nas nudy nie ma co robic ,ale najwazniejsze spedzi=onny rodzinnie bo kuzyn z zonka przyjechali do pracy tu:-):-):-):-):-)Wiec spotkanie po latach bylo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Niuniek siedzi i bajki oglada a Aga jak zawsze na sniadanko kukurydze wciaga:-D:-D:-D:-D
Nic uciekam ide z malym do lekarza:shocked2:

Witam sie i ja po weekendowo!!

Sobotka minela dosc szybko, ze nawet nie pamietam kiedy... Wzielam sie za sprzatanko. Obiadek i juz wieczor...
W niedziele pojechalismy wszyscy na carboot-y nie wiedzialam ze tam mozna za grosze kupic rzeczy. No i nakupowalam rzeczy dla mojego dzidziocha:-D:-D Przepierze sie dwa razy i bedzie uzytkowalne!!!
Pozniej moj sie wzial za silikonowanie lazienki, smierdzialo jak z du.py jeza:eek:....No a dzis bedziemy komponowac kolory:-D:-D

Graziul - napisz kiedy Ci pasuje, moze sroda albo czwartek. Bo w piatek wyjezdzam na weekend nad morze z moim M:-D
Takie male wakacje, u znajomych zreszta:-):cool:

Czesc poniedzialkowo:-)

My juz po spacerku bo pogoda ladna to trzeba korzystac:tak:Bylysmy na hustawkach niuka sie troszke pobawila a ja razem z nia:-D
U nas weekend minal bardzo szybko przez to ze P teraz pracuje chwilowo w soboty to juz wogole:-( Ale na szczescie stara sie chociaz konczyc wczesniej niz o 15 i zazwyczaj mu sie to udaje:-p
W sobote bylismy w miescie ale mala dala taki koncert ze po nie dlugim czasie musielismy wracac bo nasze dalsze zakupy nie mialy najmiejszego sensu:wściekła/y: Za to w niedziele bylismy w ikeii bo chcemy malej zmienic lozko juz na takie normalne ale to bedzie nie lada wyczyn, bo malej pokoj jest taaaaaki wielki ze lozko i szafa sie nie zmieszcza w jednym rzedzie:wściekła/y: a ta szafa jest dosyc duza i teraz musimy niezzle poglowkowac jak to zrobic zeby to jakos wszystko wygladalo:dry:

WerkaMirek
na carboot aktycznie oplaca sie jezdzic mozna kupic mnoswto rzeczy za nieiwelkie pieniadze:tak:
Alexnow ale Ci fajnie ze bedziesz miaal rodzinke przy sobie:tak:
Graziul no to ladnie wyprawilas meza do pracy:-D Ale wazne ze milo spedziliscie wieczor:tak: Co teraz pysznego przygotujesz mezulkowi na obiadek:-p
Nika wspolczuje dolegliwosci z zebami:szok: Oby szybko ci przeszlo a na farme nie pojechalismy jednak, wybralismy kulki bo bylo nas troche malo:tak:
Asiunia gratulujemy zabka:tak: Ale chyba nie szlo poznac po Filipku az tak ze cos sie dzieje co?:dry:
Marta ja oczywiscie chetna na kawke:tak: No i co za tym idzie Asiunia tez:-D:-p(Asiunia jasne ze Was zabiore:tak:)
Renuska niekiedy mozna odpuscic pozadki na cele rodzinnego leniuchowania:-D Moj P za to wczoraj zabral sie za pozadki:tak:

Ostatnio hmm chyba w sobote zalozylismy sie jakie sa slowa piosenki szczotka pasta.... Spiewalismy z niunka rozne piosenki no i ja zarzucilam szczotka pasta kubek ciepla woda... a moj na to ze nie ciepla woda tylko zimna:-p No i zalozylismy sie ze ten kto nie bedzie mial racji usluguje drugiemu przez tydzien czasu, no i do tego moj bedzie robil obiady jak bedzie wracal z pracy:-D:-D No i przegral:-D:-D:-D:-D Wiecc ja mam labe przez caly tydzien:tak::tak: Wczoraj juz zrobil zupe wiec bedzie na 2,3 dni a potem bedzie musial cos wymyslec:-D Ale szczerze nie mialabym sumienia zeby on wracal z pracy i dopiero bral sie za obiad wiec to mu odpuszcze ale on jeszcze o tym nie wie:-D:-D Ale reszty nie odpuszcze:-p:-p

Dobra rozpisalas sie chyba troszke a woda mi sie na kawe zagotowala:tak: Do pozniej LAski:tak::tak:

hejka .U nas tez spacer zaliczony .Pranie juz prawie suche ,zaraz zbiore i pozniej prasowanie :dry:.Ale co tam ,ja moge prasowac ,byle by tylko dzieci poszly grzecznie spac :-D.Jasnima dzis bardzo ladnie przespala cala noc ,a ja czulam sie rano jakby po mnie czolg przejechal :eek:.Oczy mnie cos bola i zylki pekaja ,bylam u okulisty i wszystko jest ok ,wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje .
Asiunia - gratulacje dla Filipka i dla Was ,bo pewnie teraz pekacie z dumy ,ze pierwszy zabek juz jest .
Marta - a daleko jest do ciebie z przystanku z glownej ulicy ? No i jeszcze musialabym pogadac z G. bo on ma jakies plany na ten tydz.
Agaam - no niestety ,te pokoiki tutaj sa klaustroboficzne ,nie ma gdzie nawet szafy z lozkiem dac :no:
Graziul ,agaam - owszem bumelka fajna sprawa ,tylko ze wczoraj to juz musialam wyszorowac lazienke i kuchnie i nic tylko ze szmatka chodzilam ,bo dom zapuszczony :zawstydzona/y:
Dobra G. wola na kawke :-)papa

reklama
Hejka:-)
Ale slonko ladnie daje:cool::-D A my dzis kisimy sie w domku:-(No bo tak jak RENUSKA napisala -2 dni byly bumelki i dzis nadszedl czas na sprzatanie pranie itp;-)
AGAAM - hehhe...fajny taki zaklad,musze na przyszlosc pamietac i zastosowac:tak::-D
zmykam na skype.paaaaaaa:happy2:

Do góry