czesc Wszystkim:-)
Oj widzen ze cos tu pusciutko:-(
U nas nudy siedzimy w domku i mulimy, wstawilam wlasnie pranie bo cos sloneczko wyszlo wiec jest nadzieja ze nie bedzie az tak zle
Domi ja niestey autem tez nie jechalam z dzieckiem, ale mysle ze dobry pomysl to napewno dvd do auta i dzieciaczki chociaz przez jakis czas zajma sie bajkami
Tynia a nie masz gdzies zapisane na karteczce na ktora godz. bo mi zawsze w przychodni zapisuja date i godz na karteczce co bym nie zapomniala
Nika mi godzina obojetnie ktora ale podejrzewam ze wiekszosci bedzie pasowalo pewnie tak jak Graziul napisala cos ok 11,12 ja w kazdym razie sie dostosuje
Graziul my w sumie tez mielismy leniwa niedziele
W pewnym momencie "dzieci
" i pousypialy i siedzialam sama i ogladalam siatkowke, ale byla cisza
A potem
Asiunia z mezem nas odmulili i poszlismy do nich na winko:-)
Emilka my ostatnio tez zakupilismy Malej siedzonko na rower,(ale takie zwykle siodelko jak dla doroslego mocowane na rame) ale okazalo sie jeden rower jest do d*** i trzeba przelozyc to siedzonko na drugi no i dokupic drugi rower zebysmy mogli jezdzic razem z P
Wiec pewnie tez wybierzemy sie na carboot
Renuska ja tez w planach juz na zas mialam ze jak mala bedzie sie budziala zbyt cczesto na jedzonko to zeby sie odzwyczaila bede dawala wode, no ale na szczescie Vicky bardzo szybko zaczela przesypiac calutkie noce i obeszlo sie bez kombinacji
Dobra ide szykowac pomalu ten nieszczesny obiad
Laski mam do sprzedania perfumy Davidoff Cool Water damski 100ml za 10Ł jesli ktoras mialaby ochote to chetnie sprzedam