reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej dziewczyny :)u nas dzis ran nudnawo ale pozniej wybralysmy sie na kawke do Costy a pozniej na zakupy.. ja oczywiscie kupilam kilka rzeczy i je zgubilam:( :szok:dobrze ze sie zorientowalam w pore i odnalazlam cala siate w new looku :) ciamajda ze mnie straszana :)
niki - mnie tez odpowiada 11-12.
sylwia - marcelek mial frajde w kinie :) i dobrze ze mamusia byla obok :)
agaam - ja tez jeszcze mam perfumki :)
renuska - kiedy sie wybierasz przebic uszka Jasmince? moze razem sie wybierzemy?

reklama
To i ja cos naskrobie..zeby nie bylo zem len!!:szok::-D
CZesc Wam:happy2:
Jakos tak mi te dnie szybko zapierniczaja,ze masakra i nigdy nie moge wsz zrobic co zapalanuje...zwlaszcza jesli cos sobie na wieczor odkladam ...bo normalnie brak mi sil:baffled: i checi:zawstydzona/y:
SYLWIA- fajnie ze wypad udany ,a Precelek byl pierwszy raz w kinie:confused: Tez kiedys myslalam zeby z Nati sie wybrac..ale ona chyba jesz nie usiedzi:dry: A synus to juz calkiem za maly:-D;-) U N ter jest na topie Dzwonnik z Notredame i Kwaziu:-D kilka razy na dzien oglada:tak:
RENUSKA- ta kosmetyczka o ktorej Ty wspomnialas M&M byla kiedys w salonie Marta ale sie przeniosla do rynku:tak: Tylko ja nie wiem czy to tam Emilka byla:baffled:
MARTA- ja kilka razy pogubilam zakupy,a juz nie wspomne ze raz zostawilam torebeczke w przymiezalni a mialam tam sporo kasy i karty i klucze od chaty (kilka stowek bo dop z banku szlam) ale wisiala nadal jak sie kapnelam i pobieglam goraczkowo szukac:tak::-p
AGAAM - tez podziekuje bo choc bar lubie ten zapach ,to jesz mam swoje:tak:
zmykam moje drogie ,bo trzeba sie do meza przytulic;-):-Ddobranoc

no czas na mnie coś skrobnąć:) justysiak wypowiedz się czy jedziesz, bo co do godziny zdania są 11-12 więc czy jedziesz z nami ???? bo wiem ,że tobie po 12 więc jak z tobą:) sprawdzę jutro co i jak to napiszę pod wieczór:) odnośnie wyjazdu, emilka13 a może i ty skrobnij jak bylaś to i nam to ulatwi z tego co wiem to bus 737 jedzie????upewnię się wszelkie koszta , obliczcie sobie dziewczyny patrząc na stronkę internetową -, bo każda będzie lepiej się orientowala w swojej sytuacji:)

:szok:jest to stronka st. leonards farm park, poza tym u mnie remont na maksa się zapowiada chcąc oderwać stare listwy przy podlodze okazalo się ,że gwóźdź trzymal dwa lata dziurkę w rurze z wodą i teraz trzeba zakrecać zawór calego budynku -cholerka malo tego pogloga do wymiany , bo to panel i woda i malo zapowiedzieli ,ze wymienia pochlapaną mi ścianę -regips:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

a poza tym to ja się ciesze na ten wypad na farmę, bo nudy a zapowiada się zarówno dla mamusiek jak i dla dzieciaczków fajny dzionek , oby pogoda nam dopisala babeczki :))))))))))) pozdrawiam

hej laski 
wieki mnie tu nie bylo. dzis slonko peknie swieci i mam nadzieje ze tak juz zostanie. posprzatane mam w domu, obiad gotowy tylko pranie powiecic jak pralka skonczy prac. musze jeszcze okna pomyc, ale to nie dzis. 
musimy z nikola sie przejsc do przychodni zapytac sie o szczepionke na 3 latka, bo powinna juz dawno byc szczepiona. 

nika1979-witaj:-) ja chyba tez bede na farmie. troche sie stresuje jak tam dojechac. ale mysle ze dam rade:-)

dziewczyny mam pytanie: czy ktoras z was nie wybiera sie w najblizszym czasie do PL. potrzebuje krem na blizny. jakis rok temu nikoli drapnelam pazurem do oczkiem i do dzis ma mala kreske. nie chce zeby miala mi kiedys to za zle. chcialabym to usunac kremem. 

hej...
agnieszka - ja niestety nie wybieram sie do Pl... szkoda ze wczesniej nie napisalas bo kasia pojechala na 3 tyg...
dziewczyny potrzebuje pilnie na czwartek jaká zaufana nianie do Mojej Majeczki. Tylko 2 godziny wieczorem... macie moze kogos do polecenia????

reklama
Agnieszka mi się wydaje że to szczepienie jest na 3,5 roku:tak:
Marta1979 ja niani nie znam ale jak chcesz to możesz przywieźć Maję do mnie na dwie godzinki:-)

Do góry