reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

Hej:)

Domi moja Olivka też za kilka dni kończy dwa latka i kilka dni temu spróbowałam ją odpieluszyć. Pierwszego dnia nic nie zrobiła do nocnika, drugiego dnia zrobiła raz siusiu a za chwilę sama zawołała na kupkę. Byłam pełna nadziei ale na tym się skończyło:-( A jak już zrobiła taką bardzo rzadką kupkę na trampolinę to chwilowo się poddałam:baffled:
Z Marcelem miałam tak samo, próbowałam kilka razy a jak miał 2 lata i 3 miesiące to w 3 dni się z tym uporaliśmy:tak:

Alex ale masz porządną córcię:-D

Renuska
ale uśmiałam się z Twojego snu:-D A Olivia może być wróżką, czasami nawet wyciąga strój wróżki i się stroi:tak:

Ragazza to trzymamy kciuki za sprawne załatwienie spraw:-)

WerkaiMirek to też zależy o której urodzisz bo jeśli na wieczór to wyjdziesz dopiero na drugi dzień po tym jak lekarz dzidzię zobaczy. Mój Marcel urodził się w poniedziałek w nocy a przyssał się do piersi dopiero we wtorek o 17 (odsypiał:-D) no i my wyszliśmy dopiero w środę bo polożne musiały mieć pewność że on je tak jak trzeba:tak: Z Olivią było wszystko ok ale urodziłam wieczorem więc wyszłam na drugi dzień około 12:tak:

reklama
Czesc

Ja tylko na chwilke, bo chce zadac Wam pytanko. Czy ktoras z Was kupowala tu w UK meble kuchenne? Jesli tak, to napiszcie gdzie i za ile, bo ja tylko na razie w Ikei obczailam. A to dosc duzy wydatek w UK, dlatego chce wczesniej zrobic rozeznanie.

Milego dnia!!!

witajcie kobietki co tam u was widzę że pustki lekkie u nas nawet oki mała dokucza wszystko dotknie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kasia
to śie nam rozchorowałaś biedulko :-(
ragazz ja co do mebli nie pomoge bo nie mam pojęcia :-(
domi a nocnik to dopiero mnie czeka !!!!!;-);-);-)
A mam pytanko nie wiecie gdzie mogę wypożyczyć taki zamek na rodzek dla malej !!! szukałam w necie znalazłam parę ale może wy macie jakieś namiary gdzieś blisko?:-):tak:
oki laski uciekam ,miłej nocki....:-)

hej wam
ja w koncu sie zebralam zeby cos napisac,moj Ł mial urodziny i wzial sobie teraz tydzien wolnego wiec troche czasu mi brakowalo pomalu nadrobie zaleglosci musze tyko przysiasc do komputera na troche dluzej.wczoraj bylismy z dzieciakami na farmie niedaleko shipley Nelka w domu taka odwazna a tam wszystkiego sie bala kurcze jak tam bylo ladnie i chyba jeszcze w tym tygodniu jak da rade to wynajmiemy w tej miejscowosci kemping tak na 2 dni bo tam jest tez podobno jakas rzeka i jeziorko.
ragazza mam do ciebie pytanko czy jak bedziecie sie wyprowadzali,to czy to mieszkanie w ktorym teraz mieszkacie zostaje wolne?

Hejka:-)

Ja dzisiaj juz padam na pysk, po calym tygodniu spania po 5h na dobe. :-( Masakra. Jutro wzielam sobie dzien urlopu wiec odsapne. A dzisiaj zafundowalam sobie dzien lenia, czyli kapiel, maseczki, sreczki i te inne duperele. Nic innego mi sie nie chce. Na obiad robie dzisiaj knedle z truskawkami bo K juz kilka razy mi o nich wspominal. A i ja mam na nie takiego smaka, ze szok.

m0205 - z tego co wiem to na nasze mieszkanie jest juz chyba z 5 chetnych rodzinek. Znajomi znajomych itp. Jesli sie wykrusza to dam ci znac. A moglabyc podac jakis adres tej farmy? I co tam jest dokladniej? Brzmi fajnie. :-)

kasia - ja od dwoch tyg nie moge pozbyc sie okropnego kataru. :-(

emilka - nie mam pojecia skad taki zamek wyczarowac niestety.

Ponawiam pytanie o kuchnie - moze cos jednak wiecie. I piszcie laski bo nie mam komu odpisywac. Pa!

hejka
dzieki laski za odwiedziny:-)
doris-wykonalas super robote na gorze,wielkie dzieki;-)
ragazza-wspolczuje z tym spaniem,ja bym padla na twarz.niestety nie doradze z kuchnia bo narazie mi to niepotrzebne,ale mysle ze ok 6 tys musisz miec.a co w razie czego z pl zamowisz??moja chrzestna teraz robila super nowoczesna,bardzo mi sie podoba i ze sprzetami ,meblami i plytkami wynioslo ja 25 tys wiec chyba troszke taniej bo tu za same meble 6 trzeba dac.tak mysle,ale moze sie myle.
sylwia-olivka zostawila konika,musisz przyjechac odebrac;-)
mo2025-gdzie ta farma??
spadam ogarnac schowek,bo moj bedzie dzisiaj tam malowal a tam sterta prania lezy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:i czeka na cud:-D:-D

St Leonards Farm Park tu macie stronke tej farmy tam sa rozne zwierzatka typu swinie,kucyki,kozy,owieczki itd. dzieciaki moga jezdzic na takich malych traktorach na akumulatory i jest zrobiony taki mini tor przeszkod w sianie.to jest tylko 2mile od shipley.
po drodze w tej samej wsi jest pole kempingowe,rzeka i zaraz obok farmy jest restauracja gdzie jak jest ladna pogoda to pod parasolka mozna cos zjesc.
jak znacie jakies ciekawe miejsca w okolicy gdzie moglabym dojechac taksowka albo komunikacja miejska to prosze dajcie znac

reklama
Do góry