hejka
ja dopiero mam chwile zeby cos napisac,ale zaraz Maja wstanie wiec musze sie streszczec.wczoraj caly dzien mialam zamulke bo wstalam,znaczy sie Majeczka o 3 i do 7 sie bawila
a o 7.15 wstal Pawelek,wiec super.
alexnow-oni wszyscy tutaj maja w dupie,ze dzieci chodza z wszami,masakra jakas
miranda-niestety nie pomoge,bo nas zawsze zawozi znajomy jakis,bo zawsze bierze tylko z apaliwo a nie zeby zarobic.
domi-ja na sile chcialam mojego nauczyc jak mial 2 lata,ale to myla masakra i dla mnie i dla niego,z tego wszystkiego nie chcial robic nigdzie,wiec odpuscilam bo nie miala juz sily.ale pewniego dnia,po jakis 3 miesiacach od nieudanej proby,zdjelam mu pampka po nocy i powiedzialam,Pawełek od dzisiaj wolamy siku,a on nie i leje po nogawkach.3 pierwsze razy nie zdazyl i popuscil a pozniej juz poszlo super,z kupa nie bylo wpadki nawet raz:-):-)teraz po 2 miesiacach od rozpoczecia nauki,spi juz bez pampersa w nocy.mysle ze nic na sile,dzieciaki musza dorasnac do tego.
ragazza-super,ze wam sie udalo cos znalezc,no i zycze szybkiego zalatwiania formalnosci i odbioru kluczy;-)jak myslisz ile to potrwa??
graziul-jeszcze raz udanego wypoczynku:-)
renuska-moja powoli tez staje sie mobila,juz potrafi sie przewrocic na brzuszek:-)a poznije placze bo nie lubi lezej na brzuchu,wiec ja klade na plecy a ona od nowa fruu na brzuchol
marta1979-ja od jakiegos tyg wiecznie jestem newyspana i zmaczona,pomimo tego ze pije po 3 kawy dziennie i to takie super mocne,wiec to chyba przez pogode.
werkamirek-ja po obu porodach wyszlam po jakis 24 godzinach,zalezy jak pediatra bedzie mial ochote przyjsc i zbadac dzidziusia,bo ja po urodzeniu Majki czekalam jakies 10 godz,pomimo tego ze od porodu minelo 20 godz,ale nie mial czasu bo byl zajety
w koncu zrabalam polozna i przyszedl w ciagu 5 min.
dobra spadam dokonczyc obiad,bo zapiekanke dzisiaj mam.