reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Hej laski. Ja nie mam kiedy pisac, bo my tylko kawkujemy z mama i ploty oczywiscie tez sa. :-) Bylismy dzis w Shibden Parku w Halifaxie i bylo super. Teraz K robi grilla na ogrodzie, a my z mama czekamy na kielbaski i szszlyki. :-) Wczoraj zrobilismy sobie wypad na caly dzien tylko we dwoje. Lenka zostala z babcia, a my bylismy w Leeds na zakupach, potem na kolacji w restauracji i w kinie i bylo extra. Fajnie tak czasem wyjsc tylko we dwoje. Dzis rano pojechalismy razem na car booty, bo dzisiaj sie zaczely na lotnisku i w Bingley, ale nic nie kupilismy jak zwykle. :-) Ale kawke potem zaliczylismy oczywiscie i bylo milo.

m0205- slicznosci z tego Michalka twojego. Z tym bolem to masz przerabane, ale jakbys normalnie urodzila, to niewiadomo czy byloby lepiej. Trzymaj sie!

Alexnow - na zaparcia to ja w ciazy activie jadlam i mi pomagalo i pilam baaaardzo duzo wody. Tylko z ta activia to trzeba uwazac bo uzaleznia. :-)

Graziul - chyba tez zaczne przysiady robic i odkopie swoj stepper - on jest na tylek najlepszy. Szkoda, ze ja brzuszkow nie moge robic (zabronione przez lekarza) i juz mi taki flak do konca zycia zostanie. :-( ewentualnie jeszcze gorszy po nastepnym dziecku. :-(

Ide bo kielbaski przyszly. :-)

reklama
Hej!!!Jak tam po weekendzie???u nas szybko zlecialo_Ola naszczescie dobrze sie czuje to bylo tylko zatrucie!!na szczescie!!!
Doris-w piatek Oli szkoła byla zamknieta bo nauczyciele mieli training day!!!
Ragazza-jak twoje zdrowko???Zazdroszcze ze masz mame przy sobie!!!My tez wczoraj bylismy w Shibden Parku!!!Ola nam takiego wstydu narobila ze szkoda gadac!!!Ale pogoda byla super!!!:tak::-)
M02...Michaś super chlopak!!!
Tynia-buziaczki dla Wiki!!!:happy2:
Graziul-to moze i do mnie wpadniesz porzadki zrobic,bo ja sie zabieram i zabrac sie nie moge!!!:-):tak:
U mnie pralka sie pierze,Filip zasnal w huśdawce a ja ide kawke dopic!!!Pobodka dzis dosyc wczesnie byla bo o 6.30.Ale ostatnio synus daje mi pospac,jak zasypia o 21 to budzi sie dopiero o 4.30!!!!!!!juz 3 noce tak bylo,wiec oby tak dalej!!!:-D:tak::-)

Witam w ten słoneczny poranek.
U mnie kiepsko ze zdrowiem kaszel mnie meczy ,gardo boli nos zapchany.
Olinek ogląda Shreka,Krystian w przedszkolu więc jest czas na kawkę i bb.

mo25...mały super wyglada na tych zdjęciach i fajnie masz ze taki grzeczniutki oby tak dalej.

Asiunia ty tez masz fajnie dużo śpi twój maluszek.Oj ja to miałam przerąbane z moimi synusiami mleczko pili w nocy co chwilę aż o własne nogi się potykałam.

Alexnow ty to tez sobie snu nie żałujesz.Korzystaj do bólu bo nie wiadomo jaki Ci się synuś urodzi hihi.

ragazza i co dużo sprzedających na car boocie koło lotniska?

Czesc:-)
Aleee jestem zmeczona po tym weekendzie:-p Szkoda ze tak szybko zlecial:-( Dzis juz Braciszek polecial do domku:-( A ja w samotnosci pije kawke, kurcze smutno mi:-( No ale co zrobic takie zycie;-) Ale pocieszam sie ze moze w maju znow przyjedzie:tak::tak: Super ze zrobili te loty z Gdanska do leeds bradford:tak::-D Mozna wychaczyc fajne bileciki:tak: Moj brat na bilet wydal tyle co ze mowi w Pl nie starczylo by na wypad do kina i na obiad:-D:-D A tak spedzil z nami super weekend:tak: Szkoda ze pogoda byla nie bardzo:sorry2: Ale i tak bylismy na wycieczce w Yorku:tak: no i na zakupach:-D
Dobra wystarczy juz o mnie co tam u Was?:-p

Asiunia fajnie ze Maly Ci tak spi:tak: Oby tak juz zostalo:tak: dobrze ze z Ola to bylo jednorazowe:tak::tak:
Kasia no to sie rozlozylas:-( Zdrowka, szybkiego powrotu do formy:tak:
M02... Maly slodziaczek z Twojego synusia:tak: Ale masz dobrze ze taki grzeczny:tak:
Ragazza moj brat lecial z Gdanska do Leeds wiec nie lecial z Twoja mamcia:-p
Tynia ale bidula z Twojej Wiki:-( ale na zdjeciach juz widac ze jest ok i to najwazniejsze:tak:
Alexnow kurczaczki ja nic nie pomoge na zaparcia:no:
Graziul a jakiego dnia wybierasz sie na te kulki? i na ktora godzine? bo ja chetnie bym sie wybrala:tak: Chyba tez rozejrze sie za tym pasem;-)Tylko nie wiem czy mi cos jeszcze pomoze:zawstydzona/y: Tak tak fajnie jest miec bliskich przy sobie ale gorzej sie z nimi rozstac:-(

Dobra Laski nie wiem czy wszystko doczytalam ale musze uciekac bo smierdzaca sprawa:baffled: No i zaraz na spacerek sie wybieramy z niunka, szkoda tylko ze same:-( Paaaa

Hejka:-)

Jak odprowadzałam Marcela do szkoły to straszna zimnica była ale teraz słoneczko świeci to pewnie cieplutko będzie w ciągu dnia. Mi pościel się pierze więc mam nadzieję że ładnie wyschnie na świeżym powietrzu:tak:
Moja niunia przez ostatnie dwa dni biegunkę miała. Co nie zjadła to zaraz rzadka kupa. Do tego jeszcze słaby apetyt i często budziła się ostatniej nocy. Na dłużej zasnęła dopiero po paracetamolu. Albo brzuszek albo może ząbki bo przebijają jej się trójki.

Asia super Ci śpi mały. Oby tak dalej:tak:
Alexnow witaj po przerwie. Ty już na ostatnich nogach jesteś:tak:

I nie wiem co jeszcze napisać. Mam jakąś pustkę w glowie:-D

czesc ale pieknie znow dzisiaj ja wybieram sie do miasta wiec sobie pochedze troszke dluzej i nawdycham sie powietrza wczoraj bardzo milo spedzilismy dzien rodzinny spacerek zaliczylismy a pod wieczor leniuchowalismy
Agaam Wiki wypadek zdazył sie z w piatek a na wycieczce bylysmy we wtorek
ja zaraz musze sie zbierac zaprowadzic laske do szkoly obiad juz ugotowany bo sobie dziecko juz zazyczylo wiec z glowy juz masz wszystko milego dnia kobietki

ASIA gratulacje :)))
czuje się fatalnie od 2 dni,...czasami mam gorączke i cały czas zatkany nos....mam straszne zatoki :(((( nie wiem gdzie się tak załatwiłam

Witam z rana:-):-):-):-)
Ja juz na nogach popijam juz druga kawcie jedna z moim przed praca teraz druga:tak::tak::tak::tak:Wczoraj sie juz nie odzywalam bo byłam padnieta bylam w miescie zaplacic mieszkanie i tax zawsze o nim zapomne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:A do tego zadzwonili juz ze szkoły dzis o 2 mam spotkanie w nowej szkoly wiec ciesze sie Aga idzie w koncu;-);-);-);-);-)
Dziekuje Wam za rady w sprawie zaparc ,ale rozmawialam z mama i kazala mi zjesc z rosolu duzo warzyw i pomogło :-D:-D:-D:-D:-Do 5 kg lzejsza jestem:-p:-p:-p:-p
Jak tak czytam o kawkowaniu z mama to zazdroszcze wam ,moja przyleci 12 maja i zostaje u mnie do 14 czerwca juz nie moge sie doczekac w lipcu siostra przyleci na chrzciny wiec bedzie mi razniej (pierwszy raz nas odwiedza):tak::tak::tak:
nic milego dzionka wam zycze zajrze pozniej;-);-);-)

reklama
Hej babeczki
Ja ostatnio bez powera,co wejde do Was to nie mam co pisać bo nic sie u Nas nie dzieje:-(Jeszcze do tego ta pogoda po weekendzie:-(buuuu.Ja chce słoneczko.
A pezpraszam siostrunia do mnie przylatuje z siostrzeńcem w maju:-)
Agaam Ale ci dobrze z tymi odwiedzinkami.Ja próbuje namówić moich rodziców i d...pa.Ciagle coś maja.chodz moja mama ostatnio zrobiła sie bardzo aktywna chodzi na zummbe,joge i do tego basen:-)i mówi ze dopiero teraz czuje ze zyje
Tynia Dobrze ze z wiki juz lepiej
M02 Chyba tylko ja Ci nie Gratulowałm :zawstydzona/y:Misio fajniutki niech sie dobrze chowa.:tak:
Kasia duzo zdrówka;-)
Kalkrak A tobie sie czasem forum nie pomieszało;-)Tobie równiez zdróweczka
Asiunia Jak tak czytam o tych grzecznych chłopczykach to az mi sie zachciało jeszcze bardziej:tak:ps dzieki za zaroszonko;-)
Marta Milego pobytu w PL
Alexnow witam po przerwie Gratuluje nowego gniazdka:-)
Oki spadam na kawkę:-)

Do góry