Hej laski. Ja nie mam kiedy pisac, bo my tylko kawkujemy z mama i ploty oczywiscie tez sa. :-) Bylismy dzis w Shibden Parku w Halifaxie i bylo super. Teraz K robi grilla na ogrodzie, a my z mama czekamy na kielbaski i szszlyki. :-) Wczoraj zrobilismy sobie wypad na caly dzien tylko we dwoje. Lenka zostala z babcia, a my bylismy w Leeds na zakupach, potem na kolacji w restauracji i w kinie i bylo extra. Fajnie tak czasem wyjsc tylko we dwoje. Dzis rano pojechalismy razem na car booty, bo dzisiaj sie zaczely na lotnisku i w Bingley, ale nic nie kupilismy jak zwykle. :-) Ale kawke potem zaliczylismy oczywiscie i bylo milo.
m0205- slicznosci z tego Michalka twojego. Z tym bolem to masz przerabane, ale jakbys normalnie urodzila, to niewiadomo czy byloby lepiej. Trzymaj sie!
Alexnow - na zaparcia to ja w ciazy activie jadlam i mi pomagalo i pilam baaaardzo duzo wody. Tylko z ta activia to trzeba uwazac bo uzaleznia. :-)
Graziul - chyba tez zaczne przysiady robic i odkopie swoj stepper - on jest na tylek najlepszy. Szkoda, ze ja brzuszkow nie moge robic (zabronione przez lekarza) i juz mi taki flak do konca zycia zostanie. :-( ewentualnie jeszcze gorszy po nastepnym dziecku. :-(
Ide bo kielbaski przyszly. :-)
m0205- slicznosci z tego Michalka twojego. Z tym bolem to masz przerabane, ale jakbys normalnie urodzila, to niewiadomo czy byloby lepiej. Trzymaj sie!
Alexnow - na zaparcia to ja w ciazy activie jadlam i mi pomagalo i pilam baaaardzo duzo wody. Tylko z ta activia to trzeba uwazac bo uzaleznia. :-)
Graziul - chyba tez zaczne przysiady robic i odkopie swoj stepper - on jest na tylek najlepszy. Szkoda, ze ja brzuszkow nie moge robic (zabronione przez lekarza) i juz mi taki flak do konca zycia zostanie. :-( ewentualnie jeszcze gorszy po nastepnym dziecku. :-(
Ide bo kielbaski przyszly. :-)