reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

sylwia -pampersy sa po ł 6.65
alexnow - pisz teraz czesto co u ciebie .a jak sie czujesz ?juz niewiele ci zostalo .

ta promocja na wszystkie pampersy (rozmiary) ? Tak w ogóle...jeśli mieszkasz na newsome..to byłam tam w czawartek..wychodziłam na tą wieżyczkę...piękne miejsce :) i ogólnia okolica sliczna..ja mieszkam na lockwood wiec obok.....tylko ta góra...do ciebie...masakra...ale dałam rade....

reklama
Czesc Dziewczyny:-)
Ale sie rozpisalyscie ja tylko jeden dzien nie wchodzilam a tu takie zaleglosci:szok::-)

My cale dnie spedzamy na dworze wiec tak malo sie odzywamy:tak:
Wczoraj popoludniu bylismy na basenie byllo super tylko szkoda troszke ze woda byla zbyt zinmna:-( Za to pozniej niunka takie cyrki odstawiala ze z tego wszystkiego o 18;30 juz spala:-p
No a dzis tez poza domkiem caly dzien prawie i zaraz jeszcze na zakupki trzeba jechac a na wieczor po braciszka na lotnisko:tak::tak::-)

Asiunia zdrowka lda Oli mam nadzieje ze to bylo tylko jednorazowe:tak: I nie zazdroszcze samotnych wieczorow:-(
Alexnow gratulacje domku:tak: Fajnie ze sie odezwalas, no i prosze Ty juz tez na ostatnich nogach:tak:
Sylwiam daj sobie spokoj z tymi brzuszkami bo wogole w kompleksy popadne:zawstydzona/y: Widzisz jednak dobrze ze poszlas do lekarza:tak: zdrowka:tak:
Natalka lozeczko bardzo fajne:tak: Super ze Claudusia tak ladnie w nim spi:tak:
Tynia ja niestety nie znam nikogo takiego:no:
Monia cierpliwosci u nas nauka zasypiania trwala ponad tydzien, ale ten tydzien byl koszmarny momentami ja juz chcialam przerwac ale moj byl bardziej stanowczy i sie udalo:tak:
Marta ja tez nie wiem co moznaby zaproponowac zeby Maja polubila kapiel, moja na szczescie od zawsze uwielbiala sie kapac:tak: Moze jej to przejdzie jeszcze:tak:
Domi ja nie mam pojecia ale wydaje mi sie ze to wina taksowkarza:tak:
Graziul nic sie nie martw wszystko wroci do normy:tak: On jest jeszcze malusi i te kosteczki tez wiec spoko:tak:
M02... Maly jest slodziutki:tak: Strasznie wspolczuje tego co przeszlas ale na szczescie juz nie musisz sie meczyc:tak:

Kurcze podglad sie skonczyl:crazy: hmmm co tu komu jeszcze:sorry:
Zajrze jeszcze na wieczor to moze cos dopisze a teraz i tak jjuz musze uciekac bo na zakupy jedziemy Paaa:tak:

hej dziewczyny ! dzieki wielkie ze mi odpisalyscie na temat taxi juz sie dowiedzialam jak to jest to wina pasazera niestety moj K pytal policjii a oni wiedza najlepiej (tmam taka nadzieje )milego weekendu dla was wszystkich !

Hej

Ja tylko na chwile, bo mama przylatuje wieczorem i caly dzien jestem z tej okazji zalatana. Mialam zaplanowana kolacje na wieczor, a dzis mi sie przypomnialo, ze mama miesa w piatek nie zje, wiec musialam zapierdzielac do Asdy po lososia, do tego zrobie risotto z parmezanem i miche salaty. I juz. Poza tym to nigdzie nie moglam dzisiaj dostac mleka dla Lenki - w tej aptece co zawsze nie bylo i w calym Shipley tez. W koncu w Bootsie zamowilam i jutro bedzie. A wkurzylam sie na maksa, bo mam tylko odrobinke na dnie. :crazy:

Agaam - a dokad twoj brat przylatuje? Moja mama do Doncaster dzis o 18.05. Moze jednym samolotem leca.:-D

Domi85 - nie martw sie na zapas. Na pewno nie kazdy dom sie rozleci/ :-D;-). Jesli zrobiliscie full survey przez zakupem, to na pewno jakies wady konstrukcyjne czy cos by wykryli. Zazdrosscze, ze macie juz swoj domek i ogrodeczek. ;-)

m0205 - michas sliczniutki jest. Taki slodziak. A imie tez ma przesliczne.:tak: Trzymaj sie kochana, bo wiem, ze nie jest ci teraz latwo. Dobrze, ze mama u Ciebie jest.:tak:

Dobra lece rogaliki wyciagnac z piekarnika. Narka!

Witam.Coś mam lenia ostatnio do pisanie.Jakoś chyba wena mnie opuściła.

Alexnow dzięki za kawkę i towarzystwo.Krystian w drodze powrotnej straszne miał fochy.Ale wydaje mi się że to była wina zmęczenia bo calutki dzień był w ruchu i chyba siły mu brakowało żeby pokonac górkę co prowadzi do naszego domku.

m025...mały śliczny i jaki poważny na tym zdjęciu.

Agaam to znowu masz gości.Super

Asiunia mam nadzieje że z Olą już lepiej.

Marta oby malutka przekonała się do kąpieli.Na długo lecisz do Pl?

Czesc :)

AGAAM-ale Tobie dobrze z tymi goscmi,a gdzie byliscie na basenie ?Kiedys pisals ze byliscie w brighouse i jak tam bylo?jaka woda ,ciepla?

MARTA1979-ja z moim Davidkiem to samo mialam ,do 3 miesiaca ryczal przy kazdym kapaniu,a z kolei Kubus nigdy nie plakal.
Mi sie wydaje ze to poprostu od dziecka zalezy :)

ASIUNIA-Ola miala dzisiaj wolne w szkole?przejezdzalam obok i widzialm ze byla zamknieta..

ALEXNOW-a macie imie dla dzidzi wybrane?a ty masz domek czy mieszkanie?Twoja corcia bedzie chodzila do tej samej szkoly co Krystian?

Witam z ranka:-):-):-):-)
Pogoda nas opuscila i nici z moich planow:-:)-:)-:)-:)-(a wstalam z takim bolem glowy ze to szok musze lyknac tabletki bo nie wytzrymam:-:)-:)-:)-(Aga wlasnie wciaga sniadanko moj W remontuje korytarz a ja mam chwilke by zajrzec co u was sie dzieje:tak::tak::tak::tak:
kasia8118-ja rowniez dziekuje za towarzystwo Aga tez miala fochy wczoraj :tak::tak::tak::tak:
doris-imie mamy bedzie Daniel;-);-)mamy domek 3 sypialniowy:tak::tak:a o szkole staram sie kolo siebie ale zobaczymy gdzie ja education wysle:szok::szok::szok:
renuska-jak na 38 tydz czuje sie swietnie ,chociaz wczoraj wieczorem brzuch mnie pobolewal wiec moze sie szykuje mlody powoli czas pokaze:-D:-D:-D:-D:-D

Nic uciekam laski lukne pozniej;-);-);-);-)

czesc wszystkim a jka wczoraj mialm przezycia jak zaprowadzalam wiki do szkoly to biegnac wywrocila sie strasznie na buzie krew zaczela leciec niesamowicie myslalam ze jakies zabki stracila ale na szczescie nie pol wargi spoczniete i przeciete nawet w srodku dzis juz trodzke lepiej do szkoly nie poszla wrocilysmy sie do domy tak strasznie plakala ze z tego wszystkiego tylko ja rozebralam i usnela na 1,5 godzinki
alex imie sliczne

Witam
jak już wcześniej pisałam wysprzedaje wszystko z chatki.
może którąś z was zainteresuje łóżko w kształcie auta wyścigowego- kolor granatowy + materac gratis
w weekend wszystko wystawiam na ebaya więc można jeszcze sie osobiście potargować ;)
pozdrawiam

reklama
Hej laseczki.
Czuje się dzisiaj do kitu chyba jakieś choróbsko mnie rozkłada i to coraz bardziej.Już od ponad tygodnia mam kaszel a dzisiaj obudziłam się zapchanym nosem i bólem gardła.A najlepsze jest to że wybieramy się dzisiaj na imprezkę więc pewnie jutro to już na pewno stracę głos.

Nefretete my już mamy mieszkanie urządzone więc nic nie potrzebujemy.

Tynia biedna ta twoja mała.całusy dla niej.

Dobra uciekam bo muszę coś ugotowac na obiad i imprezkę a pomysłu brak.

Do góry