reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Cześć dziewczynki.

Jejku jaka piękna dziś pogoda. Byliśmy całą rodzinką na spacerku i aż się do domu wracać nie chciało.
Dziś ząbkowania część dalsza. Eh mogłoby się już skończyć.

M02 - ogromne gratulacje!!!!!! Witam kawalera:)

Graziul - ja dziś postanowiłam, że też zacznę małą przyzwyczajać do zasypiania w łóżeczku, ale tatuś wymiękł:p Nawet nie płakała tylko stękała i się wiercił, ale C stwierdził, że szybciej będzie jak ją na rękach uśpi. Hm zapowiedziałam mu, że od jutra nie ma litości....

Kasia - ja nauczyłam się w dzień spać odkąd się mała urodziła. A co do hausingu to go dostaliśmy. Po wielu wizytach w urzędzie....

Agnieszka - mniam też bym zjadła czekoladę, ale nie mogę bo zaraz mała kupki zrobić nie może....

Agaam - sama bym się do parku wybrała, ale to za daleko dla mnie. My chodzimy z Sarą do bowling parku, bo mamy koło domu.

Renuska - hehe takie akcje i mi się zdarzały, nieraz musiałam Sarę całą przebierać i myć po kupce.

Żaneta - super, że malutka zasypia sama.

Ok uciekam papa

reklama
Hej!
Jejku ale mialam do czytania!!!Dopiero teraz komputer wlaczylam bo caly dzien nas nie bylo w domu!!!Rano zaliczylismy kawke u agaam potem spacerek,kawka u sylwii i jakos dzien zlecial!!!Ola tak szalala z marcelem ze bardzo szybko padla!!!!U nas pieluszka dziala wiec filip sam zasypia!!!
M0.....Serdeczne gratulacje!!!!Witamy kolejnego faceta!!!!:tak::-D
Ragazza-sylwia ma racje!!!nie musi to oznaczac ze macie grzyba!!!
Monia-zacznij uczyc sare samodzielnego zasypiania,naprawde super sprawa!!!
marta-spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe!!!
Emilka-co u ciebie???jak tam remont????:-)
Oj nie pamiatam co ktora pisala!!!
Dobra uciekam,do jutra!!!!

Czesc

M02.....-Wielkie Gratulacje ,czekamy na relacje i na zdjecia.Michas bardzo ladne imie

ZANETA- a Ty pewnie smutna ,co?mama wyjezdza :( Pozegnaj ja od Nas :)

A ja przez ta piekna pogode znowu dola mieszkaniowego zalapalam,ja chce miec domekkkkkkkkkkkk

RAGAZZA-my w tym roku tez sobie Pl odpuszczamy,bo Nas tez te wypady do Polski bardzo drogo kosztuja,a tez zaciskamy pasa.wiec nie jestes sama.

AGNIESZKA UK-to kiedy spotkanie u Ciebie :)musimy przetestowac ta czekolade smaka wszystkim narobilas :) zartuje oczewiscie

MARTA1979- Maja w tym stroju pszczolki super wyglada,prawdziwa Pszczolka Maja :)

Witam kochane.
U nas dzień zaczął się super wcześnie bo Oli obudził się razem z tatą parę minut po 5 i oczywiście Krystian też od razu nie był już śpiący i za nic w świecie nie chcieli spac.Ale przyznam szczerze że czuje się dobrze mimo tej wczesnej pobudki.

Doris78 ja tak samo jak Ty jak widzę taką pogodę za oknem to żal mi d... ściska że mieszkam w bloku.Ale pociesza mnie to że tej ładnej pogody w Anglii to ja na lekarstwo a ja jednak w bloku czuję się bezpieczniej niż w domku.

Tym co plażują dzisiaj w Lister Parku życzę dużo słoneczka.

dziendobry:-)
My za chwile wychodzimy do przychodni na check up E.:tak: Potem smigamy na hustawy:tak:
KASIA-o rety ale Cie chlopaki nie oszczedzaja z tymi pobudkami:no:;-) Ale jesz jak jest slonko za oknem to da sie to jakos zniesc ,chyba o wiele gorzej jak ponuro i pada,bo dzien potem dluuugi i ciezki:wściekła/y:;-)
RENUSKA -ale Cie panna zalatwila -Ty ja przytulasz a ona Cie okupkala:-D:-D:-D;-)
SYLWIA i ASIUNIA- czemu tak daleko jestescie:-:)-:)-( tez chce z Wami na ogrodku kawkowac...buuuuuuuu;-);-):-D:-D
no nic milego dnia wszystkim ,czas sie ubierac i wychodzic ,paaaaaaaaaaaa

hej:-)

ale ślicznie na dworzu:cool2: wkoncu:-) my juz po spacerku mala pobawila sie na placu zabaw i teraz spi a ja za obiad sie zaraz wezme :tak

a wczoraj przyszło nam lozko dla Claudii i sama w nim usneła :tak::-) ja tylko siedziałam obok niej no i musialam bajki wlaczyc czasem mysle ze ten telewizor u niej w pokojuz to nie byl zbyt madry pomysl :zawstydzona/y:

m02.. gratulacje czekamy na fotki :-)

doris ja tez bym chciala ogrodek :-( a Ty chociarz masz siostre ktora zawsze na ogod Cie przygarnie :-);-)

dziewczyny a na ktora wy do parku sie umawiacie ?? bo juz sobie liczyłam ze jak na 10 to ja bym zdazyła posiedziec z 2 godz wrocic i isc do pracy:-) moze w przyszlym tyg sie z wami wybiore jak bedziecie szly:-)

i tyle juz sie krolewna wyspała :baffled:

Czesc Dziewczyny ja tak tylko przelotem:-p Bo jestem w trakcie robienia obiadu a Mala na ogrodku urzeduje i musze ja miec na oku:tak:

M02.... Gratulacje narszcie sie doczekaliscie:tak:Moje gratulacje zdrowka dla Was:-) Michas bardzo ladne imie i jak bede miala dwoch synkow kiedys to jeden bedzie Nikodem a drugi napewno Michal:tak: (o ile bede miala tyle dzieci:-D)
Natalka mysle ze teraz jak pogoda bedzie dopisywala to bedziemy czesto w parku bo szkoda nawet do domu zapraszac jak jest taka pogoda:tak: Fajnie ze do Nas dolaczysz bo mnie ominelo spotkanie z Wami:-( A jakie lozeczko kupiliscie dla Malej? bo my niedlugo tez przymierzamy sie do kupna:tak:
Sylwiam dziekii za mile kawkowanie:tak::-) Ale mamy dobrze ze jestesmy tak blisko siebie:tak:
Asiunia Tobie dziekuje za wczorajsza kawke:tak:
Kasia jejuuu ja bym dawno zasnela jak bym zyla takim tempem;-) Podziwiam Cie:-) Kasia Doris Ogrodek dobra sprawa ale niestety nie zawsze mozna z niego korzystac tak jak Kasia mowi... pogoda nie zawsze jest laskawa:sorry2:
Zanetka jak tam po wyjezdzie mamy? PEwnie teraz bedzie smutno:-( Wiem to sama po sobie ale nie zapomnij ze masz nas:tak::tak:
Ragazza my w tym roku musimy jechac do Pl ale w przyszlym pewnie nie pojedziemy bo bilety beda meeeeega drogie przez to Euro:baffled: Juz w tym roku nie sa w cale takie tanie:no:
Marta Twoja Majeczka jslicznie na zdjeciach wychodzi:tak:
Emilka wlasnie co u Ciebie pewnie nie masz zbytnio czasu pisac, domyslam sie:tak: Ale napisz choc slowko co bysmy sie nie martwily:-p:tak:

Dobra Laski uciekam bo mi sie obiad pali:szok: Papapa

Hej laski:-)

ja tylko na chwilke bo chcialam podziekowac za mile spotkanko w parku. Super bylo! :-) Graziul milo bylo cie w koncu poznac. :-) Slodkie masz dzieciaczki. :-) Po spacerku jeszcze byla szybka kawka z sasiadka na ogrodku, zebralam pranie - wiaterek super przewial je i tak fajnie pachnie i ide od razu prasowac. Jutro moze cos wiecej naskrobie bo dzis jeszcze obiad mnie czeka do zrobienia. :-( Narka!

reklama
mama pojechala:-:)-(z trudem uspokoilam Pawelka,bo bardzo plakal..krzyczal babcia ,babcia i az sie wyrywal .czasem to mam wyrzuty sumienia i jestem zla sama na siebie,ze przez to ze tu siedze moje dzieci beda znaly dziadkow przktycznie tylko przez skype.teraz ja siedze i wyje,bo on juz spi.zawsze jak mama odjezdza to mam takie uczucie,ze moze juz nigdy sie nie zobaczymy,bo czlowiek tak daleko od domu:-:)-(
pozniej napisze bo musze se uilzyc placzem,jak male dziecko,ale taka jestem ze bardzo przezywam:-(

Do góry