reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Bradford

hej babeczki
wieki mnie tu nie bylo wiec na wstepie witam nowe mamusie z ktorymi mnie mialam okazji sie poznac:-)
u mnie dzis pobudka tak jak u kasi :-( ale w sumie dobrze, bo sie wyszykowaltsmy przed 9 i pojechalysmy z R odebrac na poczte fontanne czekoladowa. pozniej nikola w lister parku poszalala. caly plac zabaw byl jej :-) jutro ma byc rownie ladna pogoda wiec tez idziemy- moze tez macie ochote na spotkanko??
Marta- a ja bylam pewna ze juz urodzilas:-) 3mam kciuki:-)

a ja sie relaksuje z nikolka przed tv :-) ogladamy cbeeebies:-))

reklama
hejka
my tez juz po spacerku.Dominik wybawil sie w parku ,pozniej byl taki zmeczony ze zrobil mi scene w autobusie :wściekła/y:.Jasmina cale szczescie grzeczniutka ,dotlenila sie i spi slodziutko .A tak mi sie w nocy zesrala ,jeszcze ja wzielam przytulilam i sie wylalo z pieluchy :no:.
Dziewczyny meldowac co tam u Was :tak:.
Zaneta - moj Dominik to tez taki pan czysciutki byl ,denerwowal mnie niesamowicie bo co sie ubrudzil w ogrodzie czy chociazby farbami to od razu pod kran lecial .Kiedys wiec wzielam pomalowalam sie cala farbami i jego jeszcze malowalam ,a on z panika w oczach :no:ale podzialalo .

Czesc Dziewczyny:-)

U nas weekend minal bardzo szybko a to z racji ze mielismy gosci:tak: Bylo bardzo wesolo Vicky wybawila sie z dziadkami, a juz w piatek bedzie moj brat z zonka wiec wesolych weekendow ciag dalszy:-D

Ale mamy wiosne:-) My calymi dniamy jestesmy na dworze wiec dlatego tak malo sie odzywamy;-)

Agnieszkauk a co Cie tak wzielo na fontanne? Chyba sie wprosze na czekoladke:-p
M02... ale Cie dziddzia meczy ehhh, a swoja droga dlaczego tak pozno masz na wywolanie przeciez to jeszcze dwa tyg a Ty juz jestes po terminie:crazy: Oby bylo to szybciej tego Ci zycze:tak:
Zanetka fajnie ze Mala tak szybko sie uczy zasypiania pozniej bedziesz miala duzo duzo lzej:tak: Swoja droga dobry macie patent z ta pieluszka ja tego nie stosowalam ale na szczescie nie bylo tak zle:-p a Pawelek jak zawsze udany:tak: Artysta Maly:-D
Monia zabkowanie to chyba najgorszy okres:sorry: oby wszystkie wyszly bezbolesnie o ile to wogole mozliwe:sorry:
Ragazza chyba za szybko pochwalilas swoj domek:-p Skoro macie wilgoc w szafie to postawcie ten pochalaniacz blisko tej szafy:tak: My caly czas stosujemy nasz i tyle wody wyciaga ze to az nie mozliwe:sorry: Ale naprawde czuc roznice w powietrzu:tak::tak:
Marta spoznione ale nie mniej serdeczne zyczenia urodzinowe duzo zdrowka szczescie i pociechy z rodzinki:tak::tak:ja tez ciesze sie jak zakupki sa udane:tak: Wlasnie w tym tygodniu mam zamiar sie wybrac i mam nadzieje ze uda mi sie cos kupic:tak:
Kasia jak Ty wytrzymujesz w takim tempie 6 rano to przeciez srodek nocy;-)Podziwiam bo jak mi niunka raz na jakis czas zrobie taka niespodzianke to ja juz caly dzien jestem do d**y:-p:tak:
Lumen nie nie ja kotki tez nie:-p

No i skonczyl mi sie podglad:baffled: Ale nic uciekam do moich robaczkow jeszcze troszke posiedzimy na ogrodku trzeba korzystac z pogody:tak:
No wlasnie dziewczyny to kiedy jakies spotkanko w Lister Parku??
Paaaa

aagam- zapraszam na czekolade:-) w sumie niecwiem jeszcze co i jak to dziala bo R ma ja w aucie. nawet nie wiem jaka czekolade mam kupuc, ale chyba zakupie ta co sie polewa ciasto. haahaha ale bede testowala swoj nowy nabytek :-) R jest troche niepocieszony, bo mowi ze wolalby fonntane do drinkow:-)

Marta- gratulacje:-) nareszcie masz swoje malenstwo

Aagam ja zaproponowalam jutro spotkanie w lister parku. graziula dzwonila do mnie i tez bedzie na 12. ja do godziny sie dostosuje:-)

mo25.....Gratulacje dla szczęśliwych rodziców.Dużo zdrówka dla ciebie i Michasia.

Agaam 6 rano to luksus Krystian w wieku Oliviera budził się po 4 a ja oczywiście razem z nim.A najgorsze było to ze on po 2 godzinach zabawy zasypiał sobie na godzinkę lub dwie (dokładnie nie pamiętam).A ja nie bo ja w dzień nie potrafię spac.

HEJ:-)
A ja Was tylko podczytuje tak na "chybcika" bo str zalatana jestem no i tez korzystamy duzo z uroku obecnej pogody;-) No ale czytam ,ze tyle sie tu dzieje to i ja musze cos skrobnac:-p:-p:tak::-D
M0205...ogromaniaste gratulacje:tak: I zdrowka dla WAs:tak: To juz wreszcie wiemy co kryl Twoj brzuszek-slicznego MIchasia:tak:;-)czekamy na fotki;-)
MARTA- tez tak sobie rozmyslam nad kazdymi urodzinkami ...ze znow o roczek starsza:-( W tym roku juz 34!!!rety:tak::szok::szok::szok::-D Co do kupowania to mam to samo-jade po cos dla siebie a w efekcie koncowym kupuje dzieciaczkom:laugh2:
ASIUNIA,SYLWIA-zyjecie;-)?
RAGAZZA- moja mala zaczela tez wsz pozniej ;-) i siadac i raczkowac i chodzic to dop jak skonczyla 14 mies:tak: Ale za to byla umyslowo baaaardzo do przodu.Tez mi sie wydaje jak dziewczynom ,ze kazde baby inaczej:tak:

Niestety musze konczyc ,bo maly zaczal nie milosiernie plakac:-:)-:)szok::wściekła/y:
Pieluszka nie zawsze jednak u nas pomaga:-:)-(
pozdrawiam paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
Hej:-)

m02.... gartulacje. Niech się synek zdrowo chowa:-)

Ja dzisiaj miałam co robić i dzionek szybko zleciał. Rano morison i rzeźnia. Reszta dnia na ogrodzie. Najpierw z Dorotą a później z Asiunią. Tzn z Asią siedziałyśmy już w domu i popijałyśmy kawę ale Marcel z Olą dalej szaleli:tak: Oby taka pogoda już się utrzymała bo naprawdę chce się żyć:-)

AgnieszkaUK jutro akurat nie mogę bo mamy inspekcję z agencji i muszę czekać ale w czwartek lub w przyszłym tyg bardzo chętnie wybiorę się do parku:tak:

Żaneta na pewno dasz radę nauczyć spać Maję:tak: A Paweł jest debeściak:-D

Ragazza wcale nie musisz mieć wilgoci w domu, przyczyną może być właśnie to że jedna ściana szafy jest zimna od zewnątrz. Zimne powietrze w ogrzanej od wewnątrz szafy skrapla się i rzeczy po prostu pleśnieją. Tak kiedyś się stało nam z kurtkami jak wieszaliśmy na drzwiach wejściowych:tak:

Dobra, wracam do żelazka:baffled:

Do góry