reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

czesc.
Ja na chwile wpadlam Wam tylko powiedziec ,ze mala ma zawalone gardlo i do tego chest infection:szok::szok::-:)-( Dostala antybiotyk:-(
Ja jakos sie jesz trzymam,tzn kaszle ale oprocz tego jakos daje rade.
Nie wiem jak to wsz ogarnac do kupy..co za pech:dry::dry:
Serce mi sie kraje jak mam sie z nia rozstawac jak ona chora bidula i nawet mnie pewnie nie bedzie mogla odwiedzic w szpitalu:dry::-(
szwagierka nie przyjezdza,bo nie chcemy jej narazac ze wzgledu na jej stan, a pozatym sama ma klopot z pecherzem i ledwo lazi
Cale szczescie ze sasiadka bedzie mogla jutro zostac z mala u nas na te 3 h,wiec A.pojedzie ze mna na cc:tak:
No a potem to juz zobaczymy jak sie wsz potoczy,teraz najwazniejsze aby maly byl zdrowy i ja zebym szybkodoszla do siebie:tak:
Ech..mowie Wam wsz.naraz sie zwalilo ,mam tylko nadzieje jak to SYLWIA powiedziala-ze zle dobrego poczatki:tak::tak:
No nic zmykam,sciskam WAs i pozdrawiam
Nie wiem kiedy teraz sie odezwe ,jak wroce ze szpitala penie:tak:
Jutro dam znac ktorejs na komorke co i jak:tak:
TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI:tak:

reklama
Cześć dziewczynki.

My dziś po szczepieniu. Mała śpi już 2 godziny więc mam czas naskrobać coś i w domku ogarnąć. Nawet jej paracetamolu nie zdążyłam wcisnąć, bo już w drodze mi zasnęła i śpi jak zabita. To dobrze, bo bałam się, że marudna będzie.

Mam pytanko. Napiszcie mi proszę dokładnie jak mam załatwić dla Sary paszport. Trochę się z tym zgapiłam i teraz nie wiem, czy się wyrobię na czas, bo 4 marca do Pl mieliśmy lecieć.
Nie mam pojęcia jak gdzie i co trzeba zrobić. No i jakbyście mogły jakiegoś fotografa mi polecić.

M02 - ja odciągam dla Sary pokarm od urodzenia, bo z piersi nie chciała jeść i używam butelek Aventa. Według mnie są najlepsze, ale zdania są podzielone.

Agaam -to super, że Vicki tak łatwo zrezygnowała z mleka.

Jstysiak - zdrówka.

Ragazza - muszę spróbować zrobić ten jogurt. a gdzie kupujesz ten grecki?

Natalka - jakbym wiedziała, że kota chcecie to bym Ci oddała naszego. Mamy małego kota od niedawna, ale mała ma chyba na niego alergię:( i chyba muszę się go pozbyć.
Zresztą tego starego chyba też.... Nie bardzo mam pomysł kto by chciał kotka, no ale może kogoś znajdę.

Graziul - zdrówka dla Was wszystkich i pomyślnego rozwiązania:)

No zmykam zająć się obiadem póki mała śpi. Papa

Monia - co do jogurtu to Total mozna wszedzie kupic - ja zazwyczaj kupuje w Asda albo Tesco, taki maly kubeczek ma 160g chyba. Albo moze tez byc YeoValley - tyle, ze on jest troche zadki, wiec i jogurt potem jest taki troche niezbyt gesty.

Co do paszportu, to jak najszybciej zadzwon do konsulatu w Manchesterze, bo my na spotkanie czekalismy 6 tyg, a potem na paszport chyba ok miesiaca. Numer do konsulatu 07769975719. Jak tam zadzwonisz, to umowia cie na spotkanie i powiedza co masz ze soba zabrac, tzn jakie dokumenty. Jesli chodzio zdjecie, to znajomi nam powiedzieli, ze w Shipley jest fajna pani fotograf. W samym centrum, obok Wilkinsona jakos. Ona polozyla Lenke na poduszke i tak z gory jej zdjecie zrobila - za pierwszym razem wyszlo i bylo ok. Ma byc zamknieta buzia i otwarte oczka.

hejka
ja tez sie czesto zabieram za pisanie, ale nic z tego nie wychodzi jak zwykle, bo niby co mam pisac..... nic nowego si enie dzieje:confused: do dzis:-( rano wybralam sie z nikola na zakupy-kuplam sobie fajna sukienke na wesele /popawiny, bo w czerwcu jedziemy do pl. pozniej R po nas przyjechal pod rzeznie i tak nam zlecialo do 14. no i to co mnie tak rozdarlo wewnetznie to telefon od babci. podziekowalaza kartke z okazji dnia babci, ale ja cos czulam ze ma inny glos-taki smutny no i mialam racje:-( moj tata mial przedwczoraj wypadek:-( jechal wraz z 4 kolegow rano do pracy i nawet nie wiem jak to sie stalo ze byl ten wypadek, ale tragiczny w skutkach:-( tych 4kolegow mojego taty nie zyje:-( tylko on przezyl/wkleila bym usmiech, ale niewiem czy wypada/ nawet nie moge opisac mojej rasosci ze tata zyje-ma tylko polamane zebra i ogolnie jest potluczony.jest juz w domu.jakie to zycie jest popieprzone:-( nigdy nic nie wiadomo. glowa mnie tak z nerwow i placzu rozbolala:-(
do tego znowu pojawil sie problem kupy/nie obylo sie bez lewatywy/ a teraz nikola codzinnie jest na laktulozie.:-( 28 mam wizyte w nowej przychodni w sprawie tej kupy-mam nadzieje ze pomogom mi rozwiazc ten problem.
nic wiecejnie jestem w stanie napisac-mam taki metlik w glowie i tysiace mysli na minute:-(

Czesc:-)

AGNIESZKA UK-az mi ciary przeszly jak przeczytalam o tym wypadku:-:)szok:Ale Twoj tata mial szczescie w nieszczesciu:szok:
to dla kolegow ["]["]["]["]

M02...-ja uwazam ze wszytskie butelki sa dobre,wszystko zalezy od dziecka,jednemu przypadnie do gustu spoczek aventa a innemu timm....:-)

GRAZIUL-no teraz czekamy na zdjecie Eryczka:-)
Zdrowka dla Natalki:-)

RENUSKA-to Dominik sie przejal rola:tak::-Dale musialo komicznie wygladac jak chcial karmic siostre:-D:-D

RAGAZZA-wow ,w zyciu by mi nie przyszlo do glowy robic jogurty w domu,wydawalo mi sie to zbyt skomplikowane ,ale w sumie jest proste:tak:

AGAAM-to bedzie sie u Was cos dzialo:tak:ja tez lubie jak do nas goscie przyjezdzaja:tak:

hej
nasz kochana Graziul urodziła przed 10:-)kazała przekazać,ze oboje z Eryczkiem czują sie dobrze i może w sobote wyjdzie do domu:-)Eryk waży 3 kg:-) takze gratulacje ogromne!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej:-)

GRAZIUL OGROMNE GRATULACJE:tak::tak: NIECH ERYCZEK ZDROWO SIE CHOWA A TY WRACAJ DO SIL JAK NAJSZYBCIEJ:tak::tak: a swoja droga to Eryczek wcale nie taki duzy na jakiego sie zapowiadal:-p:tak:

Agnieszkauk strasznie wspolczuje tej sytuacji, Twoj tata naprawde mial Aniola Stroza przy sobie:tak: Trzymaj sie kochana:tak:
A to dla Kolegow taty
[*]
[*]
[*]
[*]

Do góry