reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
graziul gratulacje.niech Eryczek rosnie wam zdrowo.
ja dzis wzielam sie za farbowanie wlosow mam nadzieje ze tym razem nie wyjdzie rudy zamiast blond,bo w ciazy niestety wogole mi farba nie lapie. poza tym czekam na moj dekoder bo teoretycznie data dostarczenia jest na dzis ale czekam juz od 14 grudnia wiec nic nie jest pewne.:no:.usmialam sie przed chwilka z rozmowy polaka z agencja pracy na bradford24 cos takiego dodali Bradford24.pl, Praca Bradford, Anglia, Bradford Praca, Anglia, Bradford
kurcze nie mowie ze ja super mowie po angielsku ale facet mial duzo odwagi zeby zadzwonic i tak przebojowo rozmawiac jak babka go prawie nie rozumiala:-)

hej laseczki:-)
My juz szczesliwie w domku:tak: wrocilismy godz temu:tak:
ERIC urodzil sie dokladnie 19.01.o godz 9.48,z waga 3 kg:tak: -zdrowy ,silny chlopczyk:happy: Tylko wydaje mi sie taki malutki w porownaniu do Natalki ktora miala prawie 4 kilo:tak::-D A tak mi polozna obliczala jego wage na 3800:-p-guzik sie znaja.

Apetyt ma ,ladnie ciagnie z piersi. Tak sie ciesze ze juz po!!!!
Tylko Natalcia nadal mocno chora,boimy sie bar zeby go nie zarazila ,no lae wyboru nie mielismy:no:
DZIEKI ZA GRATKI:happy::happy::happy:
Dobra zmykam,jak sie ogarne to Wam zdam relacje szczegolowa-powiem tylko krotko ,ze siedzac juz na stole oper,niezly strach mnie oblecial:szok::szok::szok::szok:;-)

Hej

U nas jakos tak nic ciekawego sie nie dzieje. Lenka zjadla obiadek. K tez przyjechal na przerwie na obiadek. Ale nic szczegolnego nie dostal, bo nie chcialo mi sie gotowac. zrobilam ziemniaki w mundurkach z gzikiem. :-D:-D:-D Mniam, dobre bylo. :-) Mam znowu gore prasowania i tylko czekam az Lenuska laskawie pojdzie spac to zabiore sie za to.:eek: Chcemy sie wybrac do Leeds na jakies zakupy, bo ciagle potrzebuje ciuchow do pracy, a w sumie nic nie mam. A ja zawsze najwiecej w H&M kupuje, moj styl i cena tez mi odpowiada.:-D Wiec zobaczymy albo jutro albo w niedziele wyskoczymy. Fajnie, ze dzis piatek, bo K w koncu troche mi Lenke ponianczy. :tak:

Graziul - bardzo szybko Cie wypuscili. Fajnie, ze juz w domku jestes, nie ma to jak u siebie. I Eryczek w koncu w swoim lozeczku sobie pospi. :-) Napisz jeszcze jak ty sie czujesz. Chodzisz czy raczej lezysz jeszcze? Pytam bo nie wiem jak to jest po cesarce. Nie ciagna Cie te szwy?

m0205 - fajny ten link wstawilas. Koles jaki odwazzny z baba dyskutuje praktycznie nie ukladajac zdan. Samymi haslami rzuca. :-D A na koniec jak walna to baba sluchawke odlozyla. Haha!

Renuska - kobito jak ty masz sile prac i prasowac? Ja jak lenuske urodzilam to nie moglam nawet stac tak dlugo. Dobrze, ze mama byla to mi wszystko robila. :zawstydzona/y: Lenuska tez dwu-cycowa byla, a potem to juz zalowalam ze trzeciego nie mam bo ciagle jej bylo malo. :szok::-D

Agaam - ja niestetu nie pomoge, bo nie mamy loeczka turystycznego. A w sumie przydaloby sie.

hej

wpadlam tylko pochwalic sie moim malym mezczyzna;-):tak: photo.JPG

Kurcze suwaczek musze wywalic i nowy wmontowac:)))
RAGAZZA-bola szwy bardzo ,to wsz jesz swieze ,ale jestem caly czas na lekach wiec jakos daje rade:))
Nie leze ,juz wczoraj chodzilam w szpitalu ,a w domu wiadomo nie da sie lezec,klade sie czesto odpoczac:))

Graziul jeszcze raz gratuluję. Eric jest śliczny:tak: A jak Natalcia zareagowała na widok braciszka??
Wracaj do zdrówka szybko;-)
Jak już będziesz w pełni sił to daj znać, bardzo chętnie przyjadę poznać Twojego synka osobiście:tak:

Ragazza mnie też sterta prasowania czeka i jakos nie mogę się za to zabrać:baffled:

Cześć dziewczynki.

Graziul - serdeczne gratulacje! Eryczek jest cudny.

Ragazza - dzięki za numer telefonu do konsulatu.

Agaam - ja też nie mam łóżeczka turystycznego.

Dziewczynki mam pytanie. Czy możecie mi napisać gdzie mogę szukać mieszkań z councilu (oprócz home hunter). Musimy się za czymś rozejrzeć, a nie wiem czy poza home hunter są jeszcze jakieś stronki.

Nie wiem czy pisałam, ale przed szczepieniem Sara była ważona i waży już 6,620kg. Mi się wydaje, że jest kluseczka, ale mieści się idealnie w centylach.

No nic zmykam papa.

Czesc:-)

GRAZIUL-Eryczek przeslodki jest:-)
Ja tez chetnie poznam osobiscie Eryczka,jak juz dojdziesz do sil:-):tak:
Bardzo szybko Cie wypuscili:tak:zycze szybkiego powrotu do formy:tak:

JSTYSIAK-udanego urolpu w Pl:-)

AGAAM-ja tez niestety nie mam lozeczka turystycznego:no:

m02.....-tez tego posluchalam i jak dla mnie to byl tylko zart,w dali bylo slychac smiechy i zeszta kto jak dzwoni po prace to nagrywa:dry::sorry2:zarcik poprostu

WREDOTKA-gratuluje chlopczyka.Macie juz imie wybrane?

MONIA-jest jeszcze places for people,yorkshire housing,open moves wiecej nie kojarze ,wpisz sobie te nazwy w google i pewnie cosik Ci wyskoczy na ich temat

ZANETA-maly spiewak Ci poprostu rosnie:-D:-DWesolo macie z Krecikiem:-D

No dobra lece ,bo kuchnia prosi o posprzatanie:sorry2:a sie nie chce....:no:

reklama
Do góry