reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

hej:-)

dziekuje za życzenia :-) no i " naście " sie skończyło :-D

u nas nic ciekawego acha przefarbowałam sie na czarno :szok::tak: D mnie od dluzszego czasu namawial i uleglam :sorry2: ale dobrze sie czuje :tak: zawsze jakas zmiana :-) przez ta prace troche zaniedbuje forum :sorry2: ale mimo ze to tylko 2 godz to jeszcze ogarnac w domku i obiad i spacerek z mala nie raz doba za krotka :-)

agaam dobrze ze wkoncu wszystko zalatwilas :-) tutaj chyba wszedzie tak jest ze zalezy na kogo sie trafi :tak: mialam tak samo z Claudia ze miala tylko 6 zabkow pozniej wyszly 2 zabki na raz a po tygodniu 4 czworki na raz wyszly :-(

sylwia mam to samo chodze po tych sklepach chodze a nic mi sie nie podoba :wściekła/y: nawet glupiej kurtki sobie dobrac nie moge :baffled:

renuska no to chyba prawda ze kazda ciaza inna bo malutko teraz przytylas a pamietam jak pisalas ze w pierwszej chyba sporo przybralas ;-)

m0205.... :szok: tez pierwszy raz slysze ze ktos przytyl podczas karmienia :szok:

zaneta to pospaliscie :-) no a z implantem to tak jest wlasnie malo komu on pasuje :wściekła/y: wiec zastanow sie przed wlozeniem w sumie zawsze mozna sprobowac zawsze mozna wyjac :tak:

dobra ide na m jak miłosc:-)

reklama
Hej ja tak szybko bo zaraz uciekam się myc:tak:.
sylwia.m piątek odpada bp mój szybko kończy i ruszamy do miasta załatwic parę spraw:-(.ale jeśli masz ochotę w przyszłym tygodniu wpasc na kulki to zapraszam;-).
m0205.... a czym tam można dojechac ode mnie(chodzi mi o kulki) :baffled:.
renuska to ty super laska będziesz po porodzie:tak:;-).

Agaam Wszystkiego Najlepszego;-)
Natalko Rowniez zycze wszystkiego dobrego:tak:
U mnie ostatni zwariowane dni dlatego nawet niemam kiedy skrobnąc:-(Jak nie kursy,to pieczenie a do tego pomoc kumpeli.Straszbnie załuje ze nieudało mi sie dotrzec na kulki,ale mika miałm cały tydz w domkuwiec rozumiecie.
Agnieszka ja nie skorzystam z wiadomych przyczyn:-)
m0205....Ja swojego czasu bardzo czesto chodziłam na kulki do shipley,ale gdy zobaczyłam tam pampersy i smieci w konciku dla maluchów to przstałm bywać:wściekła/y:mam nadzieje ze do tego czasu tam sie coś zmieniło.A jezeli chodzi o mega tycie podczas karmienia mozemy sobie raczki podać.
Kasia i sywia moze w czwartek?????
nic zmykam bo padam papapap

Cześc wszystkim my na nogach od 9 ale od 8 pobudka pogoda nawet nawet tylko gdyby nie było wiatry to by było super ja już zaczęłam robić obiadek znalazłam nowy przepis na ziemniaczki zapiekane z serem zółtym zobaczymy jak to wyjdzie
domek ogarniety ale jak zwykle mi sie nudzi wiec moze trawe skosze no zobaczymy strasznie cichtko dzisiaj pisac co tam u was

Cześć dziewczynki.
Natalko - Sto lat:)
U mnie nic nowego. Sara rośnie jak na drożdżach. Kupiłam ten infacol i faktycznie pomaga, także dziękuję za radę.
Codziennie chodzimy na spacerki nawet jak nie ma słonka (w tym kraju ciężko o słońce:p).

Tynia i Wiki - hmm ten przepis może być pyszny, mogę prosić o szczegóły?

Jstysiak- faktycznie masz sporo zajęć na głowie, ale poradzisz sobie, przecież jesteś kobietą, a my zawsze sobie radzimy:)

Zaneta - ja też się zastanawiam nad implantem, ale nie mogę się zdecydować. Ogólnie mam problem, bo slyszałam, że jak siękarmi piersiąto hormonów stosować nie można, a ja na latex mam alergię.....

m0205 - ja raczej chudnę karmiąc piersią (co mnie zresztą cieszy:)

Sylwia - witaj w klubie, ja też łażę po sklepach i nic mi się nie podoba.

No nic zmykam kąpać małą.

Pozdrawiam

monia223..podczas karmienia mozna brac tabletki carazette,niestety duzo kobiet ma skutki uboczne typu tycie albo miesiaczka przz kilka tygodni,a ja mimo tego ze je bralam zaszlam w ciaze no ale u mnie to podobno choroba zawinila. w twojej sytuacji o chyba najlepiej isc do centrum planowania rodziny oni sami dobiora ci metode

reklama
hej babeczki
my wczoraj dzien od rana na maxa zorganizowany. po 9 pojechalysmy z nikola na zakupy do miasta. zakupilam jej kozaczki, papcie, chemie i miesko-wracalam obladowana jak wol:-D pozniej w domu sprzatanko i na 17 mialysmy halloween party u polski babeczek/tam gdzie chodzi roksana/. bylo super. konkursy,malowanie buzi,pyszny poczestunek dla dziecki na ciepolo i zimno, a takze dla rodzicow-pyszne ciacha, kawa/hrbata a na koniec wspolna fotka i pyszny halloweenowy tort. bylam naprawde zadowolona.nikola sie wyszalala.wrocilysmy do domu padniete. jak zgram fotki to wrzuce pare.

dzis czeka mnie siedzenie w domu, bo leje sie nam woda z pod zlewu i ma przyjsc fachowiec po 12 i sprawdzic -co sie tam dzieje. ciekawe czy bedzie na 11:confused2:

m02051991- ja dobierajac sobie antykoncepcje tutaj poszlam wlasnie do family planing i oni mi tak dobrali tabletki ze przytylam 8kg:szok:. za drugim razem powiedzialm ze te tabletki mi nie leza i chce yasmin/musialam po nie sie zglosic do gp/.

a tak jak pisala natalka do moniki-implant mozna stosowac przy karmieniu piersia.

Do góry